petran_x13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 παίδες θα ήθελα να μου κάνετε μια τεραστια χάρι οποιος έχει το cd με τους drivers τις p5k αν μπορεί να μου πει ακριβώς τα ονόματα όλον τον drivers για να τους κατεβάσω από το site της asus:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Εδώ έχει όλους τους drivers για τη μητρική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 φιλε μου το ξέρω αυτό εγώ θέλω κάποιος να μου πει ακριβώς τους drivers που έχει το cd τις μητρικής του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 φιλε μου το ξέρω αυτό εγώ θέλω κάποιος να μου πει ακριβώς τους drivers που έχει το cd τις μητρικής του.Μα ότι έχει στο CD έχει και στην παραπάνω σελίδα. Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Μα ότι έχει στο CD έχει και στην παραπάνω σελίδα. Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος... δεν κανεις λάθος απλά θέλω να έχω μια σιγουριά ότι έχω όλους τους απαραίτητους γιατί η μητρική είναι από stock πλαισίου και δεν έχει τίποτα από παρελκόμενα αλλα για τα 15ευρα που έκανε είμαι πολύ ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 την έβαλες πάνω? δουλεύει??????? όλα τα απαραίτητα είναι αυτά που λέει στο σίτε.....ήχος...λαν...chip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 19, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 την έβαλες πάνω? δουλεύει??????? όλα τα απαραίτητα είναι αυτά που λέει στο σίτε.....ήχος...λαν...chip...δεν την έχω βαλει πάνω την περιμένω να μου την στήλη ένας φίλος από αθηνα που πήγε και μου την αγόρασε:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Στη σελίδα που σου έδωσα θα βρεις οτι χρειάζεται απο οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Το CD εχει τα ιδια ακριβως με του site, απλως τις πιο παλιες εκδοσεις αυτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 τέλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Άμα σου πω ότι πήγα να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα . Απλά έλεγα να τραβήξω screenshots και το autorun menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 20, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 χίλια thanks:hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 να μας πεις και αν δουλεύει ρολόι η μητρική :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 20, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 να μας πεις και αν δουλεύει ρολόι η μητρική :banging: κάτσε να έρθει στα χερια μου αύριο αν και μάλλον τεταρτη θα την τσεκάρω:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 25, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 καταρχάς καλά χριστούγεννα παίδεςΗ μητρική δούλεψε κανονικότατα τις τα σύνδεσα όλα πάνω αλλα δεν είχε λειτουργικό ο σκληρός, πάντως bootare κανονικά και όλα ok:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.