TheoDV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 Πριν από λίγο καιρό, χωρίς να εχώ προσθέσει ή αφαιρέσει κάποιο πρόγραμμα, άρχισε ο υπολογιστής μου να αργεί να ξεκινήσει. Δηλαδή απ την στιγμή που πατάω το κουμπί, μέχρι να ξεκινήσει το POST, μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα το λιγότερο 15 δευτερολέπτων... Ο υπολογιστής δηλαδή δουλεύει κανονικά αλλα στην οθόνη δεν εμφανιζεται τίποτα. Και εχει γίνει κουραστικό... Τι μπορει να φταίει? :O:O:O:O:O:O:O:O:O Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 19, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Να σημειωθεί οτι σήμερα τον εκανα φορμάτ και παρόλα αυτά δεν αλλαξε απολύτως τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 To format δεν θα άλλαζε κάτι έτσι κι αλλιώς, από την στιγμή που το πρόβλημα συμβαίνει πριν καν ξεκινήσει το λειτουργικό.Τσέκαρε εάν ο σκληρός δίσκος που έχεις το λειτουργικό είναι η 1η συσκευή στο bios, στο boot priority. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 όταν γινόταν αυτό σε ένα pc φίλου μας αποχαιρέτησε ο σκληρός:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Το τσεκαρα αλλα και παλι το ιδιο συμβαινει... Σαν να μην δινει σημα στην οθονη για τα πρωτα 15 δευτερα περιπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Δεκέμβριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 ο σκληρος είναι IDE? και αν ναι έχεις και άλλες συσκευες IDE? εμενα μου εκανε το ίδιο ενας 939 amd μεχρι που έβγαλα το cd rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 19, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Ο σκληρός είναι sata και εχω ένα drive sata και ενα ide. Δεν αλλαξε κατι ομως για να μου παρουσιαζει το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Δεκέμβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 ουτε εμενα ειχε αλλαξει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Δεκέμβριος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Βγάλε ολες τις συσκευες απο πανω και άσε μονο πληκτρολογιο, καρτα γραφικων και RAM. Παλι αργει να κανει post ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 21, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 To δοκίμασα και αυτό αλλα δυστυχώς εξακολουθεί το ίδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 cmos reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 21, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Το εψαξα λιγο παραπανω και τελικα εχει πρόβλημα η μια απ τις 2 καρτες μου. Συνδεσα την οθονη στην αλλη καρτα και γυρισα το sli bridge κ τωρα δουλευει σωστα! Η αναλυση 800χ600 ομως.. Γιατι δεν υπαρχουν οι drivers? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.