Jump to content

Αργεί να ξεκινήσει

TheoDV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν από λίγο καιρό, χωρίς να εχώ προσθέσει ή αφαιρέσει κάποιο πρόγραμμα, άρχισε ο υπολογιστής μου να αργεί να ξεκινήσει. Δηλαδή απ την στιγμή που πατάω το κουμπί, μέχρι να ξεκινήσει το POST, μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα το λιγότερο 15 δευτερολέπτων... Ο υπολογιστής δηλαδή δουλεύει κανονικά αλλα στην οθόνη δεν εμφανιζεται τίποτα. Και εχει γίνει κουραστικό... Τι μπορει να φταίει? :o:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Να σημειωθεί οτι σήμερα τον εκανα φορμάτ και παρόλα αυτά δεν αλλαξε απολύτως τιποτα..

To format δεν θα άλλαζε κάτι έτσι κι αλλιώς, από την στιγμή που το πρόβλημα συμβαίνει πριν καν ξεκινήσει το λειτουργικό.

Τσέκαρε εάν ο σκληρός δίσκος που έχεις το λειτουργικό είναι η 1η συσκευή στο bios, στο boot priority.

Το τσεκαρα αλλα και παλι το ιδιο συμβαινει... Σαν να μην δινει σημα στην οθονη για τα πρωτα 15 δευτερα περιπου...

ο σκληρος είναι IDE? και αν ναι έχεις και άλλες συσκευες IDE? εμενα μου εκανε το ίδιο ενας 939 amd μεχρι που έβγαλα το cd rom.

Ο σκληρός είναι sata και εχω ένα drive sata και ενα ide. Δεν αλλαξε κατι ομως για να μου παρουσιαζει το προβλημα.

Βγάλε ολες τις συσκευες απο πανω και άσε μονο πληκτρολογιο, καρτα γραφικων και RAM. Παλι αργει να κανει post ;

Το εψαξα λιγο παραπανω και τελικα εχει πρόβλημα η μια απ τις 2 καρτες μου. Συνδεσα την οθονη στην αλλη καρτα και γυρισα το sli bridge κ τωρα δουλευει σωστα! Η αναλυση 800χ600 ομως.. Γιατι δεν υπαρχουν οι drivers? :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.