Jump to content

pixmania

Hydra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να αγορασω κατι απο pixmania,αλλα βλεπω μονο visa και paypal.Το μαγαζι δε λειτουργει με αντικαταβολη?Επισης επειδη το χα κοιταξει και στο παρελθον και δεν ειχα βρει ακρη ,ειναι ή οχι ελληνικο το μαγαζι?Η απλα εχει αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα?

Αν παρατηρησετε στο προ'ι'ον λεει.

Εγγύηση 2 ετών - 'Εξόφληση κατά την αποστολή - Ικανοποιημένοι ή επιστροφή χρημάτων για 14 μέρες ...

'Εξόφληση κατά την αποστολή ---> αντικαταβολη?

Δεν έχω πάρει ποτέ από το pixmania με αντικαταβολή, αλλά αυτό σημαίνει το "Εξόφληση κατά την αποστολή", ναι.

edit: λάθος κάνω, σημαίνει ότι σε χρεώνουν μόλις αποσταλεί το προϊόν και όχι μόλις βάλεις παραγγελία (αν δεν το έχουν διαθέσιμο πχ δεν σε χρεώνουν μέχρι να έρθει στις αποθήκες τους).

Δεν είναι ελληνικό ούτε έχει ελληνική αντιπροσωπεία. Καλύπτει όλη την Ευρώπη και έχει τοπικές σελίδες ανά χώρα.

Είναι αξιόλογο κατάστημα.

Σε ευχαριστω πολυ,θα παραγγειλω τοτε.Εχω μηνες χωρις mp3,αλλα αυτη ειναι ευκαιρια!!

Κανας αλλος γνωριζει αν υποστηριζει αντικαταβολη?

Εχω κοιταξει ολες τις πληροφοριες που δινει το site για παραδοση,αλλα δε λεει κατι για αντικαταβολη :hmm:

Δεν εχει.:computer:

71747459.th.png

έχω παραγγείλει εγώ αλλά χωρίς αντικαταβολή με χρήση προπληρωμένης eurobank ... είχα αρκετά καλή εντύπωση αν και τότε που το παράγγειλα μπορούσες να διαλέξεις τρόπο αποστολής ανάμεσα σε acs και μία άλλη πιο γρήγορη...

διάλεξα acs που ήταν φθηνότερο (7Ε μόνο) και έλεγε σε 14 μέρες νομίζω παράδοση (ή 10 δε θυμάμαι...) άργησε πολύ όμως (10 μέρες πάνω από το κανονικό...)

τελικά πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησαν συγγνώμη και απ'ότι φανηκε μάλλον είχαν χάσει/ξεχάσει την παραγγελία...

πάντως θυμάμαι ότι ήρθε με 10 μέρες καθυστέρηση και μου έδωσαν αποζημίωση τα έξοδα αποστολής πίσω (χωρίς να το ζητήσω ή να γκρινιάξω μιας και δε βιαζόμουν και πολύ...)

τα κατέθεσαν στην τράπεζα κανονικά... μου έκανε εντύπωση γιατί στην Ελλάδα δεν (θα) ζω τέτοιο επαγγελματισμό...:hehe:

EDIT

μόλις είδα ότι έχουν πάλι δύο τρόπους... acs και μία άλλη πιο γρήγορη... θα σου πρότεινα αν παραγγείλεις και τίποτα άλλο (ή να παραγγείλεις ότι άλλο σκέφτεσαι να αγοράσεις (αν το βρεις σε καλύτερη τιμή έκεί)) και να επιλέξεις τον γρήγορο τρόπο αποστολής που κάνει 14 ευρω δηλαδή 10 ευρώ πιο πάνω από την acs... αν βιάζεσαι...

Δεν το πηρα τελικα.Visa δε χρησιμοποιω.Προπληρωμενη βγαζω ευκολα,αλλα σιγα μη παω τωρα στην Πειραιως για ενα mp4...

Εκανα αλλο δωρο στον εαυτο μου :D

Παρήγγειλα μια ψήκτρα από αυτούς μέσω eBay uk..

Μετά από 20 μέρες τους ζητάω τον αριθμό του πακέτου και μου δίνουν έναν ανύπαρκτο.

Στις 24 μέρες τους ζητάω τα λεφτά και μου γράφουν θα τα πάρεις τις επόμενες μέρες.

Αφού βαρέθηκα να κάνω τον ζητιάνο στα λεφτά μου, στις 28 μέρες έκανα καταγγελία στο peypal και μου τα έδωσαν.

Δεν το πηρα τελικα.Visa δε χρησιμοποιω.Προπληρωμενη βγαζω ευκολα,αλλα σιγα μη παω τωρα στην Πειραιως για ενα mp4...

Εκανα αλλο δωρο στον εαυτο μου :D

Οσο και να ηθελες να βγαλεις prepaid δεν μπορουσες εκτος αν μεσολαβουσαν οι γονεις σου.:sarcastic:

Anyway εφοσον το εκανες το δωρο στον ευατο σου λυθηκε το ζητημα:D

Nαι ξερω,αλλα δεν ειναι μεγαλο θεμα να βγαλεις μια καρτα +ειναι διπλα στο σπιτι μου η τραπεζα...

Καλυτερα τα 500GB σκληρου δισκου :alien:

Ισωσ ειναι λιγο off topic ,αλλα πως ακυρωνω ρε παιδια μια παραγκελια στο plaisio??

Χτες παρηγκειλα ενα σκληρο,και πηρα το βραδυ 100 ευρω και θελω τωρα να παρω καρτα γραφικων αμα μαζεψω αλλα 50.Οποτε τους εστειλα ενα mail ζητωντας την ακυρωση της παραγκελιας και σημερα μου στελνουν mail λεγοντας οτι αυτη ειναι υπο επεξεργασια και θα εχω το προιον συντομα.Δε το θελω ρε μαμωτο!!!:weep:

Έχω παραγγείλει 2 φορές απο το pixmania και πλήρωσε με κατάθεση σε λογαριασμό

Όλα Ok.

Επίσης ακύρωσα παραγγελία και μετά από 1 εβδομάδα μου επέστρεψαν τα χρήματα στην τράπεζα

Έχω την εντύπωση ότι είναι Γαλλικό ως εταιρία με πανευρωπαϊκή παρουσία (Σε πολλές γλώσσες). Αγόρασα μια Canon Powershot πριν 5-6 χρόνια. Άψογοι (τότε). Λόγω τιμολογίων πλέον μόνο ελλάδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.