PGM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2003 Λιγο πολυ ολοι μας εχουμε βαρεθει το κλασσικο ρολοι που εμφανιζεται κατω δεξια στη μπαρα των Windows. Με 2 απλα προγραμματακια ομως μπορουμε να εχουμε μια λειτουργικη, ομορφη και προπαντων διαφορετικη επιφανεια εργασειας. Προγραμματα: Ρολοι Home Page Ημερολογιο Home Page Το σημαντικο ειναι οτι και τα δυο προγραμματα εχουν αρκετες ρυθμισεις οπως επισης εχουν αρκετα skins. Παρτε μια γευση απο τη δικια μου επιφανεια εργασειας: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 11, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα, αλλά όλες οι φωτό εκτός αυτής του ημερολογίου (πρώτου), δεν φαίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Νοέμβριος 11, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 οχι και σε μενα το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Νοέμβριος 11, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 εγω της βλεπω ολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 11, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Διορθωθηκε το προβλημα...τiς ειχα ανεβασει στο angelcities και μαλλον ειχε προβλημα....γιανα δουμε με την pathfinder........ :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 11, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Είναι πιο διακριτικά από αυτά των windows πάντως. Το ημερολόγιο δεν έχει καθόλου πλάτη; Δηλαδή το πίσω του είναι το desktop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 11, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Οπως ειπα εχουν παρα πολλα skins ......και με 'πλατη' και οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pave-low Νοέμβριος 25, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 try linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 26, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Ωραιο...Αλλα πολύ αγχωτικό βρε παιδί μου...ολόκληρο το Μπιγκ Μπεν στο desktop...Α και που σε ωρε Πιτζιμί...Ακόμα δεν το τελείωσες το ρημάδι το Max Payne 2???Αντε καντο uninstall βρε!!!λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 26, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Αρχική απάντηση από Freedom [26-11-2003 και 09:31] Α και που σε ωρε Πιτζιμί... Ακόμα δεν το τελείωσες το ρημάδι το Max Payne 2??? Ακόμα MaxPayne2 παίζει ? πως είχα την εντύπωση ότι άρχισε το Call of Duty από την Δευτέρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 26, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! Εγω απλά παραθέτω τα στοιχεία... Σε μια απο τις ποσταρισμένες φωτογραφίες του κυρίου Πιτζιμή Πιτσιμόπουλού (κατοικος Αθηνών κλπ κλπ κλπ) φαινεται ολοκάθαρα το shortcut του εν λόγω παιγνίου... Συνεπώς, ισχύουν 2 τινά: Ή δεν το έχει τελειώσει ακόμα (οπότε κοβεται στις εξετάσεις και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώνουμε δημόσιο λιθοβολισμό), ή το έχει τελειώσει και δεν το έχει κανει uninstall πραγμα το οποίο και ανεφερα στο προηγουμενο μου ποστ και μάλιστα ως προτροπή... Θυμίζω τα λόγια του ποιητή τα οποία ΕΣΕΙΣ κυριε Ρουτ Ρουτεξίδη σκόπιμα διαμορφώσατε οπως εσεις θέλατε παραλείποντας την ιστορική φράση "Αντε καντο uninstall βρε!!!"... Καταθέτω και τα στοιχεία... (μουσική υπόκρουση "κιτρινου τύπου"): ντααααααν-νταν-νταν-νταν-just the facts mum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 26, 2003 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Αρχική απάντηση από RootX [26-11-2003 και 10:04] ...πως είχα την εντύπωση ότι άρχισε το Call of Duty από την Δευτέρα ? Τον τυχεράκια... Δεν θα ΚΑΘΟΛΟΥ απαιτήσεις σε hardware... Ασε που θα ειναι πραγματικό first person... Η μ@λ@κί@ παντως ειναι οτι θελει δεν θέλει θα παιζει με πολλά bots... lol Βααααααααααασταααααααα PGM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 26, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Ξεχάστε τους Φακέλλους του Παπαχελλά.... εδώ παίζουν τα Folders του Freedom, ωρέ φακέλωμα !!!!!! Και μην ξανα-αναφέρεις το ονοματεπώνυμό μου δημόσια, σε παρακαλώ πολύ.... αν ήταν έτσι, δεν θα χρησιμοποιούσα nick, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.