Jump to content

Πληροφορίες επεξεργαστή

antonisk7

Recommended Posts

Ειναι μερικές μέρες που εχει εξαφανιστεί στις πληροφορίες του συστήματος (δεξί κλικ στο my computer) οι πληροφορίες για τον επεξεργαστή Intel P4 2.4 , 3.2 GHz , που παλιότερα αναφέρονταν. Υποψιάζομαι ότι έγινε κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις μετά από windows update. Εχει κανείς ιδέα πώς να το ρυθμίσω ή θα συνεχίσω να τρέχω χωρίς CPU?

Από windows update χλωμό το βλέπω να χάθηκε, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στο σπίτι (2pc) ούτε στο γραφείο(45) και ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά....

Κάτι άλλο κουλό συμβαίνει....

Σας γραφω από το φορητό . Έπεσε η ασφάλεια στο σπίτι και εφαγε ο υπολογιστής ενα γερό κλείσιμο. Αποτέλεσμα με όποιο τρόπο και να μπω windows μετα τη logo screen, μπλε οθόνη, κάτι για non page area kai restart .... Μαλλον corrupt η registry... Δεν εχω και το Cd των windows και προσπαθώ με 6 boot disk να μπω recovery console μηπως και κανω καμια αντιγραφή του repair ...Δυστυχώς στην 5η δισκέτα The file dmio.sys is corrupted -Press any key to restart. ....Ειναι από κεινες τις μέρες......:(

• 6 years later...
Σας γραφω από το φορητό . Έπεσε η ασφάλεια στο σπίτι και εφαγε ο υπολογιστής ενα γερό κλείσιμο. Αποτέλεσμα με όποιο τρόπο και να μπω windows μετα τη logo screen, μπλε οθόνη, κάτι για non page area kai restart .... Μαλλον corrupt η registry... Δεν εχω και το Cd των windows και προσπαθώ με 6 boot disk να μπω recovery console μηπως και κανω καμια αντιγραφή του repair ...Δυστυχώς στην 5η δισκέτα The file dmio.sys is corrupted -Press any key to restart. ....Ειναι από κεινες τις μέρες......:(

Τι λύση βρήκες με το dmio.sys μου το βγάζει σε ένα mini laptop όταν πάω να το κάνω format μέσω usb :shutup::shutup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.