antonisk7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2003 Ειναι μερικές μέρες που εχει εξαφανιστεί στις πληροφορίες του συστήματος (δεξί κλικ στο my computer) οι πληροφορίες για τον επεξεργαστή Intel P4 2.4 , 3.2 GHz , που παλιότερα αναφέρονταν. Υποψιάζομαι ότι έγινε κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις μετά από windows update. Εχει κανείς ιδέα πώς να το ρυθμίσω ή θα συνεχίσω να τρέχω χωρίς CPU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 11, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Αυτό εννοώ : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 11, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Από windows update χλωμό το βλέπω να χάθηκε, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε στο σπίτι (2pc) ούτε στο γραφείο(45) και ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά....Κάτι άλλο κουλό συμβαίνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 11, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Βαλε αυτο το αρχειο με καταληξη .imi στο system32oeminfo.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 11, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Σε εμένα είχε συμβεί όταν έβαλα Via 4in1 drivers πριν το Service Pack των XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 11, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Σας γραφω από το φορητό . Έπεσε η ασφάλεια στο σπίτι και εφαγε ο υπολογιστής ενα γερό κλείσιμο. Αποτέλεσμα με όποιο τρόπο και να μπω windows μετα τη logo screen, μπλε οθόνη, κάτι για non page area kai restart .... Μαλλον corrupt η registry... Δεν εχω και το Cd των windows και προσπαθώ με 6 boot disk να μπω recovery console μηπως και κανω καμια αντιγραφή του repair ...Δυστυχώς στην 5η δισκέτα The file dmio.sys is corrupted -Press any key to restart. ....Ειναι από κεινες τις μέρες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Φεβρουάριος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Σας γραφω από το φορητό . Έπεσε η ασφάλεια στο σπίτι και εφαγε ο υπολογιστής ενα γερό κλείσιμο. Αποτέλεσμα με όποιο τρόπο και να μπω windows μετα τη logo screen, μπλε οθόνη, κάτι για non page area kai restart .... Μαλλον corrupt η registry... Δεν εχω και το Cd των windows και προσπαθώ με 6 boot disk να μπω recovery console μηπως και κανω καμια αντιγραφή του repair ...Δυστυχώς στην 5η δισκέτα The file dmio.sys is corrupted -Press any key to restart. ....Ειναι από κεινες τις μέρες...... Τι λύση βρήκες με το dmio.sys μου το βγάζει σε ένα mini laptop όταν πάω να το κάνω format μέσω usb :shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Εδώ και 7 χρόνια παίζει και να έχει ξεχάσει την λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Φεβρουάριος 28, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 :inlove::inlove: Μπορείς να βοηθήσεις γνωρίζεις μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.