SHOG Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με δίκτυο ad hoc..Έπειτα απο αρκετή αναζήτηση δέν κατάφερα να βρώ αυτό που ψάχνω.. Έχω κινητό με windows mobile 6.5 και θέλω να το συνδέσω (χωρίς χρήση router) απ' ευθείας με laptop μεσω WiFi. Δημιουργώ μια σύνδεση στο laptop και μετά συνδέομαι σε αυτήν απ' το κινητό. Το πρόβλημα αρχίζει εδώ! Στο laptop εμφανίζεται περιορισμένη συνδεσιμότιτα, και συνεπώς δέν μπορώ να δώ το κινητό. Τη συγκεκριμένη σύνδεση τη θέλω για μεταφορά αρχείων και όχι για διαμοιρασμό Internet.. Να πω ακόμη οτι τo laptop τρέχει windows vista και η κοινή χρήση αρχείων είναι ενεργοποιημένη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλές γιορτές σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Δεκέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Φιλε μου άδικα παιδεύεσαι .Δεν υπάρχει περίπτωση με αυτο τον τρόπο να καταφέρεις τίποτα.Ad Hoc σύνδεση ειναι εφικτή μεταξύ 2 υπολογιστών .Εφόσον θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Wifi για διαμοιρασμό αρχείων η λύση είναι Wifi Remote Access .Εγω αυτο χρησιμοποιω αν και δεν ειναι και το πιο γρηγορο.Καλύτερα καλωδιακι.Με το πρόγραμμα που σου δίνω εχεις μια γενική επισκόπηση του κινητού στον υπολογιστή και μπορείς να μεταφέρεις από και προς οτι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.