ALK1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Καλησπέρα,θα 'θελα μια μικρή βοήθεια με τους παρακάτω όρους των windows γιατί έχω κάτι χρόνια να χρησιμοποιήσω ελληνικά windows και δε θυμάμαι πως ακριβώς τα λέει στα ελληνικά, ενώ μου είναι αδύνατον να βρω κάποιον εδώ που είμαι να με βοηθήσει. Volume ControlStereo MixWave Out MixBalanceτο χρειάζομαι για μια μετάφραση που κάνω για τις οδηγίες χρήσης ενός multimedia cd. Απλά αν έχει κάποιος το χρόνο ας ανοίξει τις ρυθμίσεις ήχου να μου πει πως τα λέει. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Βρηκα αυτο, δε ξερω αν βοηθαει. (ουτε εγω χρησιμοποιω ελληνικα windows)http://www.lib.uth.gr/LWS/images/sft_mnls/image062.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Δεκέμβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 thanx βοηθάει αρκετά, οπότε έχουμε Volume Control> Ένταση ήχου και Balance> Μπαλάνς (?!)τα άλλα δύο μένουνedit: βρηκα αυτό...αν το Wave Out Mix> στερεοφωνικη μιξη το Stereo Mix ποιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Δεκέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 balance νομίζω μεταφράζεται κατα το vlc ως ισσοροπιστής ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Stereo Mix-->Στερεοφωνική μίξη Balance--> Κάτι με ισορροπία είναι Το δεύτερο δεν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να το μεταφράσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.