Jump to content

Συνθεση Υπολογιστη γυρω στα 600€

σωληνας!

Recommended Posts

H MSI 785G είναι δοκιμασμένη μητρική και "το λέει η περδικούλα της" άμα πεις ότι θες να ανεβάσεις και τα ρολόγια. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι m-ATX που σημαίνει αρκετές λιγότερες θύρες κάθε είδους :blink:, κατά τα άλλα μια χαρά πλακέτα, κάνει ότι και οι μεγάλες!

+1 για αυτα που λεει και να προσθεσω οτι αν μπει η 5850 σαν καρτα γραφικων, αχρηστευει την μια θυρα pci, οποτε μενει με μια μονο. γι'αυτο δεν προτεινα παραπανω mATX αλλα full ATX.

Λοιπον αν μπορειτε πειτε μου τη γνωμη σας για τα παρακατω:

Kουτι:

THERMALTAKE SOPRANO VB1000BWS

Τροφοδοτικο:

THERMALTAKE 650W Nα σημειωσω εδω οτι η εγγυηση αυτου που ειδα ειναι 5ετης.

Αυτά τα δυο που έχεις επιλέξει κάνουν 161,66 ευρώ.

Οι δυο προτάσεις μου βγαίνουν στα 160,21 ευρώ.

Με μια μικρή επιφύλαξη γιατί δε ξέρω που έχεις καταλήξει για την υπόλοιπη σύνθεση :

Τροφοδοτικό :

CORSAIR CMPSU-550VX 550W

Πολύ καλύτερο τροφοδοτικό από αυτό που έχεις επιλέξει.

Τα 550W καλύπτουν τις ανάγκες σου, με βάση τα οσα συζητάμε από την αρχή του thread.

Κουτί :

COOLERMASTER HAF 922

Το Soprano έχει πολύ πλαστικό στην πρόσοψη. Στο λεω γιατί έλεγες πως δε σου αρέσουν τα πλαστικά. Αισθητικά μου αρέσει, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.

Σχεδιαστικά/εργονομικά έχει αρκετά χρονάκια στην πλάτη του.

Το HAF έχει πολύ καλό airflow, και είναι και πιο ευρύχωρο (δες και τις διαστάσεις).

Το μεγάλο του μείον, για εμένα, είναι η απουσία φίλτρων. Αν το σπίτι σου μαζεύει πολύ σκόνη, θα έχεις ενα σχετικό πρόβλημα.

Το Soprano δε θυμάμαι αν έχει φίλτρα.

Σε ευχαριστω ρε tamerlan!Απλα πηγα σ'ενα μαγαζι και μου τα προτειναν και ηθελα να δω γνωμες. Τελικα θα αγορασω απο πλαισιο αυτα που εχουμε πει!Corsair FTW!(το 650αρι ομως!)Τωρα ξανακοιταω το θεμα καρτας γραφικων γιατι καποιοι μου λενε για nVidia και βλεπω οτι κανοντας συγκριση ψιλουπερτερει και εχω σκαλωσει...

edit:βλακειες λεω σορρυ...Κορυφαιο αυτο που μου εστειλες!Ψαχνω να δω και αλλα!Σε ευχαριστω!

- Υπερψηφίζω τις δύο προτάσεις του Ταμερλάνου, κοντός ψαλμός αλληλούϊα!... Το 650άρι τροφοδοτικό είναι υποδεέστερο του εξαιρετικού Corsair 550!

- Ποιά Nvidia (ψιλο)υπερτερεί ποιανής ΑΤΙ? ? ? ? Αυτή τη στιγμή η ΑΤΙ με τη σειρά 58ΧΧ τους παίρνει το σκαλπ... Αν πας πχ σε μία 5850 των 220 ευρουλακίων θα έχεις μακράν τον καλύτερο λόγο τιμή/απόδοση από καταβολής 3D-gaming!...

- Αν μιλάς για μικρότερες σειρές καρτών γραφικών, εκεί τα πράγματα αλλάζουν μεν, αλλά πρέπει να ασχοληθείς με συγκεκριμένες συγκρίσεις για να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα.

- Ποιά Nvidia (ψιλο)υπερτερεί ποιανής ΑΤΙ? ? ? ? Αυτή τη στιγμή η ΑΤΙ με τη σειρά 58ΧΧ τους παίρνει το σκαλπ... Αν πας πχ σε μία 5850 των 220 ευρουλακίων θα έχεις μακράν τον καλύτερο λόγο τιμή/απόδοση από καταβολής 3D-gaming!...

- Αν μιλάς για μικρότερες σειρές καρτών γραφικών, εκεί τα πράγματα αλλάζουν μεν, αλλά πρέπει να ασχοληθείς με συγκεκριμένες συγκρίσεις για να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα.

57αρα σειρα θα βαλω τελικα, αμα πεσουν οι τιμες μετα απο κανα χρονο βλεπουμε...Οποτε τωρα τι λες nvidia or ati?

Γιατι πχ ενω "στα χαρτια" υπερτερει η nvidia πχ σε ταχυτητα, συμφωνα με το 3Dmark ισχυει το αναποδο!-->δε χρειαζεται να απαντησεις!Ειδα την απαντηση σου σε αλλο τοπικ!

Τωρα αν για το τροφοδοτικο ειναι ετσι οπως τα λες τσαμπα τα παραπανω χρηματα...

Οσον αφορα το κουτι, με βαση αυτη τη συγκριση πανω κατω καπου υπερτερει το ενα καπου το αλλο και αποψη κοστους λεω να παρω το storm scout!

Θα ήθελες να κάνεις μία σύνοψη που να αφορά τα κομμάτια στα οποία δείχνει να καταλήγεις? Έχω χάσει λίγο τη μπάλα και δεν ξέρω πλέον για ποιά και ποιά πραγματάκια μιλάμε...

Δεν πειραζει φιλε Ερνεστο!τα πηρα και ησυχασα. Δυστυχως δεν εγιναν οπως ηθελα γιατι το πλαισιο δεν ειχε φροντισει να εχει επαρκες αποθεμα εν οψει εορτων. Τεσπα, ετσι κι αλλιως οτι δε μου αρεσει μετα απο 1 χρονο το πουλαω και αγοραζω κατι αλλο!!!

Και παλι σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!Αυριο θα τα εχω ολα σπιτι και θα το μονταρω!Ελπιζω να τρεξει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.