Jason Δεκέμβριος 18, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Mininova και piratebay τα κλείσανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 18, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Ερασιτεχνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 18, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 ρε παιδια τι κλεισανε στο tpb? μια χαρα δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 18, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 ρε παιδια τι κλεισανε στο tpb? μια χαρα δουλευει...Προφανώς γράφονται πράγματα χωρίς κανείς να έχει κάνει ένα check πρώτα...Η πλάκα είναι πως το Pirate Bay δεν έκλεισε ποτέ ενώ έχει γραφτεί πως έκλεισε εκατοντάδες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 18, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Δεν εχει κλεισει.Ηταν να κλεισει ,αλλα πεσαν χρηματα και τη γλιτωσαν.Υπαρχει και αναλογο θεμα στο forum.Αλλα για ποσο ακομα θα ναι ανοιχτο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Δεκέμβριος 18, 2009 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Το θεωρησα σαν διαφημιση,that's why.Αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ που εκλεισε.Γιατι γυρευοντας πηγαινε.Εγω ειμαι γραμμενος σε αλλο πολυ πιο γνωστο ελληνικο φορουμ και οι αρμοδιοι του κλεισμενου πλεον φορουμ καναν διαφορες σαμποταριες .Στελναν σε μας fake mails που λεγαν οτι θα παρουμε δωρεαν rapidshare accs αν κανουμε κατι και το mail φαινοταν οτι το στελναν απο το site που ειμαι ενεργος.Μας διαβεβαιωσαν ομως οτι δεν το στειλαν αυτοι.Και πολλα αλλα περιεργα...Οι τυποι τα θελαν!:computer: χαχα ηταν γιδια,κι εγω το ευχαριστηθηκα γιατι το παιζαν πολυ θεοι και καναν και αλλες πολλες γυφτιες περα απο αυτη που ειχες πει εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.