Jump to content

Matlab r2009 AMD και windows 7

astrovasilis

Recommended Posts

Καλησπερα,

εχω AMD 64 X2 και WINDOWS 7 και προσπαθω να βαλω το matlab r2009b αλλα κρασαρει στην εγκατασταση με το που κανω κλικ ( μετα απο 10'' ) Τι μπορει να φταιει; Εχω δοκιμασει αυτο με το Matlab_reserve_LO στις μεταβλητες περιβαλλοντος και το αλλο να αλλαξω το θεμα σε κλασσικο.

Ευχαριστω!

• 4 months later...

ξεθαβω το θεμα, μιας και ακομη ουσιαστικη λυση δεν εχω βρει, εχω δοκιμασει 2009α/β, (καποιο 2008) και 2010α και σε ολα μολις τρεχω το setup, δειχνει το logo στιγμιαια, κανει κατι αρχεια copy σε temp, και μετα σταματα. εχω δοκιμασει με την πιο πανω μεταβλητη, να κλεισω τα themes/internet κλπ που λενε διαφοροι στο ιντερνετ, αλλα φως δεν εχω δει, πριν καταληξω στο ultrex, εχει κανεις καμια ιδεα/λυση? (Καποιος εχει ορεξη για πλακιτσα απο ψηλα παντως, μιας και 3-4 παιδια στο εργαστηριο το εχουν εγκαταστησει κανονικα σε ιδια εκδοση windows (7 x64 pro):wall: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.