Jump to content

Dirt 2 Windows LIVE πρόβλημα.

DIMITRIS56

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορώ να αλλάξω το region στο windows live ID ώστε να μην μου πετάει το error της περιοχής μου. Έφτιαξα νέο windows live ID με νέα περιοχή το οποίο λειτουργεί(το δοκίμασα στην εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη games for windows - Live) αλλά για κακή μου τύχει το cd key λέει πως έχει δεσμευτεί ήδη στο πρώτο windows live ID.

Επίσης το region που ελέγχει(dirt 2) είναι αυτό του γενικότερου windows live ID (pxMSN) ή μόνο του xbox live που δηλώνω κατά την διαδικασία sign in .

Θα παρακαλούσα να μιλήσουν όσοι ξέρουν και το έχουν αντιμετώπιση και έχουν βγάλει άκρη.

Aμα το δηλωσες σε αλλο id , τελος! Δεν μπορεις να το δηλωσεις.

Εγω απο την αρχη εκανα Αγγλικο και δηλωσα το game, μια χαρα παιζω live!

Το είχες κάνει λάθος καμιά φορά και προσπάθησες να το διορθώσεις και βρήκες πως δεν γίνεται τίποτα?

Οσα id θες κάνεις, δεν κλειδώνει τίποτα στο live! , μονο την πρόοδο σου χάνεις γιατι ειναι συνδεδεμένη με το εκάστοτε id.

Φτιάξε ενα καινούριο id που θα εχεις δηλώσει region Αγγλία.

Οσα id θες κάνεις, δεν κλειδώνει τίποτα στο live! , μονο την πρόοδο σου χάνεις γιατι ειναι συνδεδεμένη με το εκάστοτε id.

Για να μην μπερδευόμαστε, windows live ID έχω ένα το πρώτο μου που έχω το ΜΣΝ(με hotmail), xbox live ID ή gametag όπως το λένε μπορώ να ξανακάνω και μάλιστα με αφήνει να βάλω άλλη χώρα. Το πρόβλημα όμως παραμένει και μου βάζει από μόνο του ξανά χώρα προέλευσης την Ελλάδα. Δεν γνωρίζω και δεν είμαι σίγουρος από που το διαβάζει και το ξαναβάζει.

Έκανα νέο windows live ID με yahoo e-mail και στην συνέχεια έκανα xbox live ID (gametag) πήγα να δηλώσω το cd key και λέει πως το έχω συνδέσει ήδη και να βάλω νέο cd key.

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν στο πρώτο μου windows live ID(hotmail) να πάρει άλλη τοποθεσία ή όλο το windows live ID για σιγουριά ή έστω το xbox live(gametag) και να το κρατήσει για να μπορέσω να συνδεθώ.

• 4 months later...

και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα εχω..:getlost:

θα το ψαξω και θα ενημερωσω

Κλειδώνει το CDkey στο πρώτο ID που έχεις δηλώσει, εξακριβωμένο. Έχει thread στην Codemasters που κράζει όλη η υφήλιος αλλά οι μπάσταρδοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και εγώ την πάτησα με το cdkey ενός φίλου και με ελλεινό τρόπο κιόλας..ήξερα ότι αν το region στο live ήταν ελληνικό δεν θα σου επέτρεπε το online οπότε δημιούργησα ένα αγγλικό, έλα όμως που ΚΑΙ στο xbox live έπρεπε να μην είναι το region ελληνικό αλλά την ώρα που με πήγε να δημιουργήσω gametag είχε προεπιλεγεί το ελληνικό και δεν το πολυπρόσεξα και φάγαμε το άκυρο μετά..τζάμπα το παιχνίδι...όπως κατάλαβες ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ γιατί απλά σου κλειδώνουν το CDKEY σε λογαριασμό που επίσης δεν μπορείς να άλλαξεις το region...ο μόνος τρόπος είναι να βρείς νέο CDKEY..ή να τους γράψεις στα @@ σου και να ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙΣ Codemasters game..αν μπείς στο φόρουμ και δείς τι κράξιμο τρώνε για αυτή την κίνηση θα καταλάβεις..

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος απο πανω..! εστειλα κ email στο LIVE για το προβλημα αυτο..και να τι μου απαντησαν: (το εκανα αλλα δεν εγινε κατι στο game...τα ιδια λεει) Thank you for contacting Xbox Support. If an error was made while selecting the country for your Xbox LIVE membership, this information unfortunately, cannot be changed. To enjoy all the Xbox LIVE features for your specific country, please create a new Xbox LIVE Profile ensuring all information is correct. To change your personal data on your Xbox LIVE membership, please go to the Xbox 360 Dashboard and select Account Management. You can also make changes online at https://account.live.com. Please make sure your Windows Live ID is correct before proceeding. You can verify this information at www.passport.net . Kind regards, Maia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.