TheLab Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2003 Χρειάζεστε την δύναμη των 64-bit επεξεργαστών στους υπολογιστές που έχετε σπίτι σας; Κι αν ναι γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 10, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 οχι δεν χρειαζομαι τα 64bit, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 10, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Ναι, αλλά δεν ξέρω γιατί, lOl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Νοέμβριος 10, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Kαι εγω Ναι αλλά δε ξέρω γιατί Τι περισσοτερο προσφερουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Νοέμβριος 10, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Σίγουρα δεν μου χρειάζονται. Ή τουλάχιστον έτσι θα λέω μέχρι να βρω τα λεφτά να τα αγοράσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 10, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Τα 4,4 του pro σας χρειάζονται? Τα 3,06? Τα 2,66?Ποιος από μας έχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 10, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [10-11-2003 και 14:15] Τα 4,4 του pro σας χρειάζονται? Τα 3,06? Τα 2,66?Ποιος από μας έχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται? Σωστος...Ή αλλιώς......πες μου τις "ανάγκες" σου να σου πω τι "χρειάζεσαι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 10, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από Freedom...πες μου τις "ανάγκες" σου να σου πω τι "χρειάζεσαι"... Εξαρτάται.. σε ποιον πωλητή τις λες ...:devil: χιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 10, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 "Εξαρτάται.. σε ποιον πωλητή τις λες ... χιχιχι" Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!! Ολόσωστο και ευστοχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 10, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα η AMD δεν θα πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενη...admin εκεινο το email στο thelab_poll@amd.com να μην το στειλουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 10, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 αφου υπαρχουν, τα χρειαζομαικι οταν θα τα αποκτησω, θα δω τι θα τα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 10, 2003 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 υπερβολικος......(we are even now) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 10, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από .38-.45 [10-11-2003 και 14:40] αφου υπαρχουν, τα χρειαζομαικι οταν θα τα αποκτησω, θα δω τι θα τα κανω Χμμμμμμ....Στο σπίτι μου υπάρχει ενα χαλασμένο video...Αφου υπάρχει το χρειάζεσαι...Το λοιπον...με 1200 ευρώ γινεται δικό σου...(φιλική τιμη)..Απέκτησε το εσύ και μετά θα δεις τι θα το κάνεις...λολDo we have a deal????(ελα βρε κουτο...ακόμα το σκέφτεσαι???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Νοέμβριος 10, 2003 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Καταρχάς πιστεύω ότι είναι λάθος ερώτηση, δεν υπάρχει ούτε λειτουργικό αλλά ούτε κάποια εφαρμογή 64b. (είναι σα να ρωτάς έναν φαροφύλακα αν θέλει porche :-) να την κανει τη ?Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους αλλά ο 64b βγήκε μόνο για να έχουν να λενε κάτι όσοι είναι παθιασμένη με την AMD και μισούν την Intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 10, 2003 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Δεν μου χρειάζονται.... αλλά αφού θα βγουν τα θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 10, 2003 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Μέγα λάθος tom αγόρι μου. Το photoshop ήδη κυκλοφορεί 64bit(βγήκε και ο G5 ξέρετε..) και τα XP υπάρχουν εδώ και πολύ πολύ καιρό σε 64bit...Και ο φαροφύλακας, θα ανεφοδιάζει την πόρσε από τα τανκερ που περνάνε, και θα κάνει το γύρο του φάρου όσο πιο γρήγορα μπορεί. Μετά στροφές 180, 360 και πάμε λέγοντας...’σε που αν χαλάσει ο φάρος θα κάνει σινιάλα με τα φώτα της πορσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 10, 2003 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Με αυτή τη λογική δεν μας χρειάζεται τίποτα καινούριο. Όμως η τεχνολογία κάνει συνέχεια άλματα και κάποιοι είναι αναγκασμένοι να την ακολουθούν. Από την άλλη, κάποιοι δεν είναι αναγκασμένοι, απλά τους αρέσει να συμβαδίζουν. Πιστεύω ότι οι πιο πολλοί από δω αυτό κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 10, 2003 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 η τεχνολογια ειναι μαγικη, οταν μαλιστα ειναι και χρηστικη - εχει καποιο αποτελεσμα οχι απλα νουμερα τοτε ειναι απιστευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 10, 2003 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από Suedehead υπερβολικος......(we are even now) looool η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο εγω νομιζα οτι λεγαμε για τσιπακια κι οχι για βιντεο.... σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 11, 2003 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2003 Α ρε PentiumPro 120MHz που σας χρειαζεται... Δεν μας ειπανε ολοι αυτοι που ειπαν οτι δεν τα χρειαζοντε: οταν θα βγαλει 64b η "μαμα" Intel και θα σας προσταξει "πηδηξτε!" εσεις τι θα πειτε τοτε; "Ποσο ψηλα μαμα;"... Σοβαρα τωρα, με την νοοτροπια "την δουλεια μου την κανω και μ' αυτο" δεν παμε μπροστα παιδες, θα ειμασταν ακομα στα 16-bit. Και κανεις δεν "χρειαζεται" 3.2GHz αλλα πολλοι ειναι αυτοι που τα αγορασανε, ακομα περισσοτεροι αυτοι που τα επιτευξανε με αλλο τροπο και πανω απ' ολα, σε ενα site σαν το "Εργαστηρι" δεν μπορεις να γυρνας την πλατη σε νεες τεχνολογιες. Στην καλυτερη των περιπτωσεων να χαρακτηριστεις φανατισμενος οπαδος 'η απλως _ασχετος_ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.