Warlord Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2009 @ gamestation.co.uk http://www.gamestation.co.uk//Xbox360/Hardware/Console/~r418549/Xbox-360-Arcade-Console-with-Fifa-10,-Halo-3-ODST,-Gears-Of-War-2-and-Forza-3/super πακετο super τιμη..να προχωρησω? εχει αγορασει κανεις απο κει? ειναι αξιοπιστο? αποτι βλεπω στελνει ελλαδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Αν και είναι το arcade είναι λίγο too good to be true... είμαι λίγο σκεπτικός.Πάντος ειδικά στο FM3, δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις το 2ο dvd με τα εξτρα αυτοκίνητα/πίστες κλπ χωρίς σκληρό δίσκό (θέλει 1,2 γίγα).Κοιτάω το σιτε, legit δείχνει αλλά ΠΟΛΥ χαμηλή τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Δεκέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 εχω σκληρο απτο 1ο μου xbox360 τοποιο εκανε "μπανακι".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 αλλαξε προσφατα παντως το bundle του Arcade και γιαυτο επεσε η τιμη του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.