Jump to content

Μνήμες για την gbx58UD5

Joker

Recommended Posts

Καλημέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει συμβατές μνήμες για αυτή τη μητρική.

η λίστα με τις συμβατές μνήμες που δίνει η εταιρία ειναι ελάχιστες κ νομίζω οτι πολλές δε θα τις βρω και εύκολα

πολλα κιτακια μνημων δεν αναγραφονται στην λιστα, ενω ειναι συμβατα! αγοραζεις ενα κιτακι που σε βολευει και δοκιμαζεις!

edit: τι cpu εχεις? θα κλοκαρεις καθολου?

δεν έχω ακόμα το cpu...εντός των ημερών θα το πάρω ή ι7-920 ή ι7-940....

όσο για κλοκάρισμα...θα ασχοληθώ πρώτη φορά!

για τις corsair ψάχνομαι πάντως..

ποσα χρηματα διαθετεις για τις μνημες?

τις πρώτες κοιτούσα κ εγώ...ενδιαφέρον και οι δεύτερες...

αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής?

δεν ξερω τι o/c ability εχει το καθε κιτακι! λογικα το corsair πρεπει να πηγαινει πιο καλα! δεν βαζω ομως το χερι μου στη φωτια!

Έχω το kit της Corsair. Για ν' ανέβεις παραπάνω, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τα timings ή/και να δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα. Μέχρι τα 1680 πάντως, σε εμένα πάνε default.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71383

Πάρε τις OCZ χαλαρά, και πιο φτηνές και το ίδιο γρήγορες σε τελική ανάλυση... Τις αντίστοιχες Corsair τις τσέκαρα επίσης, Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι που έχει τις ίδιες επιδόσεις με κάτι που κοστίζει 50€ λιγότερα.

Οι Corsair που αξίζουν είναι οι 1866, αλλά ο τύπος που πάει μέχρι 1000MHz (Corsair TR3X61866C7GTF) δεν πωλείται στο Ελλάντα...

ταμτακο μονο τόσο...θεωρούντε υψηλών επιδοσεων

Στα 21x210 που τρέχω το σύστημα, μου δίνει την επιλογή για 1683 MHz την μνήμη, οπότε για αυτή την ταχύτητα μπορώ να σου πω. Κάποια στιγμή που είχα δοκιμάσει για περισσότερα MHz (δεν θυμάμαι τι αλλαγές έκανα στην ταχύτητα του επεξεργαστή), ήθελαν 8-8-8-24 timings για τα 1866 MHz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.