p_under Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2009 καλημερα , ξερετε ποτε θα ερθουν τα vrm heatsinks της thermalright ? να ηρεμησει λιγο το κεφαλι μας απο την 58Χ0 ψυκτρα. ευχαριστω .
LOR Δεκέμβριος 16, 2009 #2 Δεκέμβριος 16, 2009 thermaright.http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/spitfire/product_vga_cooler_spitfire.htmlΠεριμενω και εγω για αυτην!!
goku_dbz Δεκέμβριος 16, 2009 #3 Δεκέμβριος 16, 2009 τι εν τουτο??? ειναι λες και παιζεις με legos εκει που εξηγα την εγκατασταση!!!!!οπως και να χει....ετσι οπως την βλεπω δεν ψυχει την υπολοιπη καρτα(ram, vrm), εκτος απο παθητικα, ετσι?
LOR Δεκέμβριος 16, 2009 #4 Δεκέμβριος 16, 2009 Ναι ετσι ειναι παθητικα.Εγω εχω μια thermalright HR-03 με ενα 12cm fan attached με μια 1950-xtx old model .κανενα προβλημα απο τα παθητικα heatsinks στα memory chips etc..
Ερνεστος Δεκέμβριος 16, 2009 #5 Δεκέμβριος 16, 2009 H HR-03 ψύχει έτσι όπως ψύχει τα vrm/memory, αφού ο ανεμιστήρας βρίσκεται σε παράλληλη θέση προς το pcb... Eτούτη η καινούργια έτσι όπως την κόβω ποντάρει στο να φέρνει κάποιος με κάποιον τρόπο κρύο αέρα έξω από το κουτί απευθείας πάνω στο cooling grid της ψήκτρας. Καλή η σκέψη, αλλά με τα υπόλοιπα φλέγοντα parts της κάρτας τι γίνεται? Θα μου πεις, με μία πατεντούλα όλα διορθώνονται!... Αυτό με τα lego μου άρεσε, ψιλοπολύπλοκη φάση το στήσιμο... Τέσπα, τι να πω, η Thermalright θα ξέρει καλύτερα. Ή μήπως ξέρει καλύτερο η Prolima με την MK-13? ? ?
michalos Δεκέμβριος 17, 2009 #6 Δεκέμβριος 17, 2009 Και η T-RAD2 GTX νομιζω κανει για την 58χχhttp://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2_gtx/product_vga_cooler_t-rad2gtx.htmlαλλα δεν καταλαβα γιατι ειναι απαραιτητα τα VRM HeatsinkΟι ψυκτρες για τις μνημες δεν κανουν?
Ερνεστος Δεκέμβριος 17, 2009 #7 Δεκέμβριος 17, 2009 Ώπα... Τώρα το είδα με προσοχή: ο p_under μιλάει για τα αρθρώματα με θερμαγωγούς που δέχονται και ανεμιστήρες!...Εντάξει, "δυνατή" και σφαιρική λύση, αλλά λίγο πολύπλοκη μου φαίνεται. Όχι ότι είναι πρόβλημα αυτό για κάποιον που θέλει να ψύξει κάθε τμήμα της κάρτα του καλά και αθόρυβα. Η Thermalright το πήγε κάνα δυο βήμματα παραπάρε και προσφέρει total solutions. Ίσως όντως να ξέρει καλύτερα από όλους...
p_under Δεκέμβριος 17, 2009 Author #8 Δεκέμβριος 17, 2009 Και η T-RAD2 GTX νομιζω κανει για την 58χχhttp://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2_gtx/product_vga_cooler_t-rad2gtx.htmlαλλα δεν καταλαβα γιατι ειναι απαραιτητα τα VRM HeatsinkΟι ψυκτρες για τις μνημες δεν κανουν?δεν νομιζω να κανουν ,ειναι πολυ ζεστα τα vrm .
p_under Δεκέμβριος 17, 2009 Author #10 Δεκέμβριος 17, 2009 ΄ναι για 5850.η καρτα μου ειναι κλοκαρισμενη κ οταν την στρεσσαρω με furmark ( ανεμηστηρας 100 % ) ο πυρηνας δεν περναει τους 65 αλλα τα vrm πανε 80+ .
michalos Δεκέμβριος 17, 2009 #11 Δεκέμβριος 17, 2009 Πως λεπουμε το vrm temp? me to everest βλεπω αυτα : ποιο ειναι το vrm?
Athanasios2104 Δεκέμβριος 17, 2009 #12 Δεκέμβριος 17, 2009 Πως λεπουμε το vrm temp?me to everest βλεπω αυτα : [ATTACH]37360[/ATTACH]ποιο ειναι το vrm?Ποιο everest χρησιμοποιείς; Κανονικά πρέπει να βλέπεις 4 temps σχετικά με την κάρτα γραφικών:GPU Diode (DispIO)GPU Diode (MemIO)GPU Diode (Shader)GPU VRMΤο τελευταίο είναι προφανώς για τα VRM. Η δεύτερη πιο ζεστή ένδειξη είναι η MemIO (μνήμες). Το "Temperature" του Catalyst αντιστοιχεί στο DispIO (Display diode).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.