Aristidis Νοέμβριος 20, 2003 #41 Νοέμβριος 20, 2003 Αλλα Λ20 και αλλο Eheim 1250..δεν αλλαζει μονο η ποιοτητα αλλα και τα λιτρα Η σύγκριση που έκανα δεν ήταν με 1250 αλλά με την 1048. Απλά αναφέροντας την 1250 ήθελα να δείξω ότι με την αύξηση της παροχής υπήρχε βελτίωση, γιατί υπήρχε και περίπτωση να ήταν χειρότερα τα πράγματα. Ειλικρινά στραβά δεν πήγε τίποτα απλά όσο βελτιωνόταν η ψύξη υπήρχε και η αντίστοιχη βελτίωση και στο max O/C, πράγμα εντελώς φυσιολογικό..
Vagouridis Νοέμβριος 20, 2003 #42 Νοέμβριος 20, 2003 Τι να πω τωρα...εαν παρω τελικα eheim για να αλλαξω την γερασμενη μου L20 τελικα θα δω διαφορα η θα ειναι η ιδια φαση οπως με το γυρισμα του μπλοκ και του θεικου transit με αποτελεσμα να τα παρω παλι και να κατεβαζω θεους και δαιμονες....ειδικα αυτο με το γυρισμα του μπλοκ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Aristidis Νοέμβριος 21, 2003 #43 Νοέμβριος 21, 2003 Τι να πω τωρα...εαν παρω τελικα eheim για να αλλαξω την γερασμενη μου L20 τελικα θα δω διαφορα η θα ειναι η ιδια φαση οπως με το γυρισμα του μπλοκ και του θεικου transit με αποτελεσμα να τα παρω παλι και να κατεβαζω θεους και δαιμονες....ειδικα αυτο με το γυρισμα του μπλοκ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πάντως αν θες τη δική μου γνώμη η καλύτερη επιλογή είναι μια EHEIM 1250 που σίγουρα καμία σχέση δεν θα έχει με την γερασμένη σου L20..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.