Jump to content

Eνα κλικ πριν το 300αρισμα.

soki

Recommended Posts

Γιατί από 300 και πάνω, ότι τιμή και να δώσεις στο bios, είναι ένα και το αυτό.... δεν δουλεύει..

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Sorry για το off-topic.. suedenhead Και ΣΟΚΙ... τόσα προβλήματα αντιμετωπίσατε με την L20? επειδή είμαι και εγώ για επιλογή αντλίας και ψάχνομαι..... δηλαδή ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΟΕΣ? Αυτό είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο! μιας και δεν έχω ακούσε απο άλλον παράπονο... είπα να πάρω Hydor, θα το σκευτώ για Eheim αφού μου πείτε τα Probs.

Nαι ειχε!! Τουλαχιστον εγω ημουν τυχερος και δεν την επαθα μεσα στο κουτι. Παρε eheim καλυτερα Jim.

Ναι αλλά αυτό μου φαίνεται ελεεινά παράξενο.... δηλαδή πως γίνετε να κυκλοφορεί ευρεία στην αγορά ένα προβληματικό προϊόν? και στην τελική δεν θα έπρεπε αυτοί που έχουν hydor να μας πουν ότι είναι μάπα και να μην την αγοράσει κανείς?

Αρχική απάντηση από JiMk

Ναι αλλά αυτό μου φαίνεται ελεεινά παράξενο.... δηλαδή πως γίνετε να κυκλοφορεί ευρεία στην αγορά ένα προβληματικό προϊόν? και στην τελική δεν θα έπρεπε αυτοί που έχουν hydor να μας πουν ότι είναι μάπα και να μην την αγοράσει κανείς?

Υπαρχει ενα λεπτο σημειο στην εγκατασταση της hydor αλλα πρεπει να εισαι αρκετα αφηρημνος για να την παθεις που και σε αυτη την περιπτωση υπαρχει το καταλληλο mod.Η αληθεια ειναι οτι τα ρακορακια της τελικα δεν μου γεμισαν το ματι αλλα προβλημα τετοιο ωστε το μηχανημα να κανει κανα μπανακι δεν ειχα....τουλαχιστον οχι απο την hydor...

κατα πασα πιθανοτητα επεσα σε προβληματικη αντλια, με την L30 κανενα απολυτως προβλημα

Πολύ καλός soki μπράβο!!!!!

Με τα 7v είχα και γω κάποιο προβληματάκι, με το monitor, αστάθεια στο μέγεθος του κάδρου

Αρχική απάντηση από JiMk

δηλαδή πως γίνετε να κυκλοφορεί ευρεία στην αγορά ένα προβληματικό προϊόν? και στην τελική δεν θα έπρεπε αυτοί που έχουν hydor να μας πουν ότι είναι μάπα και να μην την αγοράσει κανείς?

καθε προιον, εχει το σκοπο για τον οποιο παραγεται. οι αντλιες αυτες, οσο κι αν το θελουμε, δεν ειναι για πισι, αλλα για να μπαινουν μεσα σε ενυδρειο, κι οχι εξω απο αυτο.

οσο για το 2ο, θα το αφησω χωρις σχολιο.

Αρχική απάντηση από soki

Πραγματι δουλευει! Σταματαει να σερνεται!

Eνα max screenshot, πριν κανει restart... :p

Grrrrr, θυμάσαι που τα λέγαμε ??? Θα σε πάρω να τα πούμε απο κοντά... :)

Ενα καλυτερο super pi @ 297 fsb παλι αλλα με τις μνημες 2-2-2-5, χαρη στην νεα μου bh-6 σκοτωσα το 3αρι στο ras to cas. Στα αλλα benchs δεν ειδα μεγαλη διαφορα, εκτος και απο το memtest που ειδα 3000+ mbytes/sec . :p

post-40-1416070644,6607_thumb.gif

:D Soki πας πολύ καλά και συνέχισε την προσπάθεια.

Οσο για τις αντλίες μάλλον θα έλεγα Eheim λόγω ποιότητας κατασκευής και ίσως πιο αντικειμενικών χαρακτηριστικών. Τι θέλω να πώ? Δοκιμάζοντας μια hydor L20 με ονομαστική παροχή 700l και μια Eheim 1048 με ονομαστική παροχή 600l η διαφορά ήταν εμφανής υπέρ της Eheim. Μιλάμε για 2-3 βαθμούς διαφορά σε Full load παντα φυσικά με το ίδιο ψυγείο κλπ.

Λιγο περιεργο μου φαινεται αυτο....Δηλαδη η ποιοτητα κατασκευης της αντλιας παιζει ρολο στις θερμοκρασιες?Εδω απο λ20 σε λ30 να πας το παλευεις για ενα βαθμο....

Λιγο περιεργο μου φαινεται αυτο....Δηλαδη η ποιοτητα κατασκευης της αντλιας παιζει ρολο στις θερμοκρασιες?Εδω απο λ20 σε λ30 να πας το παλευεις για ενα βαθμο....

Ποιότητα με συνδιασμό αντικοιμενικότητα χαρακτηριστικών. Πχ. μπορεί η L20 που είχα να εδινε ονομαστική παροχη 700l αλλά η πραγματικότητα να ήταν διαφορετική.

Το κύκλωμα ήταν in-line? η αντλία βυθιζόμενη? μήπως η hydor ζεσταινόταν παραπάνω?

Αρχική απάντηση από Aristidis

Ποιότητα με συνδιασμό αντικοιμενικότητα χαρακτηριστικών. Πχ. μπορεί η L20 που είχα να εδινε ονομαστική παροχη 700l αλλά η πραγματικότητα να ήταν διαφορετική.

Nαι συμφωνω αλλα απο τα 700 ηταν κατω ηταν και απο τα 300 απαραιτητα λιτρα μηπως ηταν και παραπανω και απο απο την eheim και τελικα δεν εμενε πολυ ωρα το νερο στο ψυγειο?Δεν μιλαμε για ενα βαθμο μιλαμε για 3 βαθμους..Στο θεμα ποιοτικοτερη ανλτια συμφωνω αλλα οχι και οτι αμα βαλουμε eheim θα πεσουμε 3 βαθμου , υπερβολες...

Για την διαφορά από 600άρα σε 1200άρα εξαρτάται και από το μπλοκ. Τα παρακάτω διαγράμματα είναι από το συγκριτικό που κάναμε. Ας πούμε ενώ το cascade κερδίζει 3 βαθμούς το Evo-s μόνο 1...

IGraph600-10.gif

IGraph1200-10.gif

Πιθανόν η δικιά μου L20 να είχε κάποιο πρόβλημα δεν ξέρω. Πάντως όσο αφορά την παραμονή του νερού στο ψυγείο τα πράγνματα είναι μάλλον λίγο πιο περίπλοκα και υπάρχει εξάρτηση κι' απο άλλους παράγοντες. Πάντως καταλήγοντας τελικά στην 1250 είχα ακόμη καλλίτερα αποτελέσματα. Και φυσικά όταν στο σύστημα έγινε η αλλαγη ψυγείου καθώς και η προσθήκη ενος επιπλέον δοχείου τα πράγματα ήταν ακόμη καλλίτερα με αποτέλεσμα να καταλήξω και σε πιο υψηλό Ο/C.

Αλλα Λ20 και αλλο Eheim 1250..δεν αλλαζει μονο η ποιοτητα αλλα και τα λιτρα.Απο την αλλη και εγω με ενα 2.6 εχω μαξ ποστ πανω απο τα 4 Ghz και σταθερα στα 293 fsb χωρις ακομα να βγαλω το καπακι , χωρις να βαλω τους εξτρα πυκνωτες στην mobo και χωρις μοντ στο PSU.Δεν νομιζω εαν βαλω eheim να παω -3 βαθμους ωστε να κερδισω και κανα Mhz τα πραγματα ειναι πια οριακα και πανω απο αυτα που ειχα βαλει στοχο.Απο την αλλη μια μικρη εμπειρια που ειχα οταν αποφασισα να βυθισω την αντλια ηταν να ανεβει η θερμοκρασια του νερου κατα 7 βαθμους και καπου 6 του επεξεργαστη.Τελικα δεν εφταιγε ουτε το μικρο τανκ ουτε η λ20 αλλα ο ενας σωληνας στο κυκλωμα που ηταν διαφορετικου τυπου...Αυο που θελω να πω ειναι οτι και σε σενα αριστο μπορει κατι αλλο να πηγε στραβα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.