Jump to content

Ψυγείο αυτοκινήτου...σαν το εικονιζόμενο......

f117

Recommended Posts

Εγω θα εριχνα το ιδιο υγρο και μεσα.

Τρωγεσαι που τρωγεσαι να μονταρεις, καντο σωστα ντε!!!:hehe:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1985-Husqvarna-250-250XC-Used-Radiators-WR-CR-AHRMA_W0QQitemZ290380899369QQcmdZViewItemQQptZMotorcycles_Parts_Accessories?hash=item439c0ce429

Ψυγεία με στυλ!!

@ Κωστάκης

Μπορείς να μας πεις μερικά επιχειρήματά σου για την άποψη ότι δεν θα αποδίδει; Έτσι για να κάνουμε συζήτηση.

Η αντίθετη άποψη, ότι θα δουλέψει υποστηρίζεται από:

1. Υπάρχει υλικό για ανάγνωση στο διαδίκτυο από ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει με επιτυχία.

2. Με μια οπτική σύγκριση με ένα εξειδικευμένο ψυγείο υδρόψυξης, θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν διαφορές από ένα καλοριφέρ αυτοκινήτου. ΑΝ υπάρχουν διαφορές...

Άλλωστε υπάρχει και η χαρά του do it yourself!!

θα το βγάλτο το hdd bay μάλλον αν και έλεγα κάπου εκει κάτω να έβαζα την αντλία....

νομίζω πως η δεύτερη φωτό με τα οριζόντια ψυγεία θα είναι καλύτερη... μιας και θα μπένει αέρας από τον ανεμιστήρα στην εμπρός μεριά του κουτιού και θα πηγαίνει σε δυο ανεμιστήρες του ψυγείου και θα φεύγει απο πάνω και μετά κατευθείαν έξω.....

Απ εξω καθαρισμο με πινελο και διαλυτικο νιτρου για να φυγουν κολλες,χρωμα,λαδια κλπ,λιγο τριψιμο με 400αρι ντουκοχαρτο οπου χρειαστει για να κατσει καλα το χρωμα και τελος μια σαπουναδα και μπολικο νερο με πιεση καθετα στις κυψελες για να καθαρισει οτι εχει.Εσωτερικα καθαρισμος με νερο σκετο,πολυ κουνημα αρκετες φορες η 2-3 φορες με νερο+βιακαλ και μετα ξεπλυμα με πιεση,βαλε λαστιχο απο μια βρυση στην μια εισαγωγη με και δωστου τερμα,το ιδιο και απ την αλλη.Δοκιμη για διαρροες οταν στεγνωσει εντελως απ εξω και μετα βαψιμο αφου δεν εχει πουθενα υγρασια.

Ισιωμα με ενα πολυ λεπτο κατσαβιδακι αναμεσα στις στραβες κυψελες,προσεκτικα.

Με ενα shroud (1 με 2 εκατοστα κενο απ τις κυψελες),14αρι fan,θα εχεις αποδοση σχεδον τριπλου,αν κρινω απο το μεγεθος του παλιου που ειναι σχεδον διπλο.

ΥΓ.Δεν καθαριζει 100% μεσα,αλλα μετα απο χρηση μερικων μηνων θα ειναι πολυ καθαρο,το πολυ πολυ να κανει ελαφρως καφετι το νερο μεχρι τοτε.

Σωστό αυτό που λες απλά αν τα βγάλεις όλα αυτά που σου λέω θα σου έρθουν κιάλες ιδέες το πως να τα βάλεις γιατί έτσι σου τρώει πολύ χώρο όπως και το psu..

έλεγα να αφήσω μέσα το psu έτσι ώστε να τροφοδοτεί αυτό ανεμιστήρες και αντλία...

Γιατι δεν φτιαχνεις ενα κουτι απ' την αρχη στις διαστασεις που σε εξυπηρετει?

Με γωνια αλουμινιου και πριτσινια ειναι ευκολο να γινει.

Επισης του δινεις και την ροη αερα που επιθυμεις....

δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο μιας και περισσότερο δεν έχω τα εργαλεία :( :( αχχχχχχ....... κουτί απο πλέξυ :p:D :D :p ! για να φτιαχτεί ένα τέτοιο κουτί πρέπει να είναι τόσο μεγάλο ωστε να χωράει και τα δυο τα ψυγεία και την αντλία και ένα τροφοδοτικο.... :unsure:

Δεν είναι δύσκολο man λίγο σκέψη θέλει γωνιές που λέει ο λάκης και λαμαρίνα ;)

Σκέψου το θα είναι καλύτερο.

Μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο όπως εγώ παλιά. Αλλα σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αυτό είναι ένα κουτί υπολογιστή κομμένο έχω κρατήσει βάση και γωνιές το έκοψα από πάνω και έβαλα το καπάκι του.

100_2838.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.