Jump to content

"Το χρήμα δε το λογαριάζω": nVidia vs Ati

dunkel_Stern

nVidia -vs- Ati  

244 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply
θες να μας πεις οτι μια 5850 εχει πανω απο 10 FPS στο Crysis απο την GXT 275 ???

Σκεψου το καλα !!! :)

η 5850 ειναι πανω απο την 285 σε ολα ....θα δυσκολευτει να ριξει 10fps στην 275 στο crysis?

Θα τα δεις εσυ ? Ας ειμαστε σοβαροι δηλαδη ελεος...Ας κοιταξουν να βγαζουν κανενα καλο game Amiga's εποχη και ας αφησουν τις καρτες!!

Που κολλάει το Αμίγκα;Μου φαίνετε οτι κάποιος προσπαθεί να αλλάξει θέμα επειδή δεν τον παίρνει...:whistle2:

δεν ειπα οτι θα τα δω ..... (βεβαια εξαρταται ποσα ειναι τα +10 fps) ...... αλλα υπαρχουν......και σε αλλα παιχνιδια θα τα δω ....εκει που η 275 θα ζοριζεται .....

H Amiga ειναι και Μ@μουσε Αγρια τοτε! :)

Σωστος "εκει που ζοριζεται" Αρα...πολυ απλα δεν "ζοριζω" το μηχανακι μου και παιζω τελεια!!! :):)

Τι εννοεις δλδ? οτι θα ριχνεις τις απαιτησεις στο παιχνιδι και την ποιοτητα απεικονισης για να παιξεις ικανοποιητικα το game...? ετσι κανω εγω με την 4870 που κοστιζει 120ε ,η 275 ομως κοστζει οσο η 5850....that's the point

Η 5850 όμως δεν ζορίζεται πουθενά.Οπότε 5850>275GTX(χαλαρά):cool:

λαθος : 5850>285GTX(χαλαρά):cool:

Κοιτα εδω που παιζω εγω 19' οθονη παει μια χαρα !!

Γι'αυτο δεν βλεπεις ακομα την διαφορα των 2 καρτων....

Ναι. προς το παρων παιζω Full ΟΛΑ-ΟΛΑ

Αν αλλαξω Οθονη θα χρειαστει κατι αλλο,το Οποιο ερχεται συντομα :)

Αδερφε εγω παιζω μια χαρα..

Εσυ κατσε με τα 256 Bit και παιξε σε φουλ HD :)

Δεν ειπα οτι η 4870 ειναι καλυτερη απο την 275 ..... (αν και δεν υστερει και παρα πολυ... 256bit<448 αλλα GDDR5>>>DDR3) .....το θεμα μου ειναι η τιμη

Κοιτα....εγω απλα σου λεω οτι δεν παιζει ρολο ποια ειναι η καλυτερη ουτε και τα χρηματα.

το ΘΕΜΑ ειναι να παιξει καλα στο μηχανακι σου,να παιζει ΦΟΥΛ και ΜΟΝΟ.

Γνωμη μου παντα :)

*Παω για ποτακι παιδια τα λεμε αργοτερα :)

Αδερφε εγω παιζω μια χαρα..

Εσυ κατσε με τα 256 Bit και παιξε σε φουλ HD :)

:rofl::rofl::rofl:

πολυ καλη καρτα δεν λεω αλλα ακουσε και κανεναν αλλο-σε φορουμ γραφτηκες!

υγ: gtx 275 στην υπογραφη, gtx 275 στο avatar (οχι την ταινια:sarcastic:), gtx 275 κατω απο το user name...μεχρι και το ονομα εχει ενα κομματακι απο gtx 275! νταξ το πιασαμε...:D

οποιος παιρνει απαti να μην ξεχναει να περναει απο το thread ati drivers:hehe:

και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα λεμε=ολοι μας τα ακουμπαμε και στις 2 κανονικα

στην ati τα εσκαγα.never again:nono:

George ? μηπως σε λενε Ορεστη και μενεις και εσυ στην κολαση ;;;;

ε ρε παιδια..κιαλλος sebastian μας βρηκε:hehe:

Κοιτα....εγω απλα σου λεω οτι δεν παιζει ρολο ποια ειναι η καλυτερη ουτε και τα χρηματα.

Και τότε τι παίζει ρόλο; Μήπως έχεις συγγενή στην Nvidia(ή στην κάθε nvidia) και τους αβαντάρεις;

Αν βάλω 2-3 από τις καλύτερες και πιο ακριβές σίγουρα θα παίζει full και σε eyefinity... ααα ξέχασα αυτό ακόμα το βγάζει η Nvidia ε;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.