Jump to content

"Το χρήμα δε το λογαριάζω": nVidia vs Ati

dunkel_Stern

nVidia -vs- Ati  

244 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

μια 5970 λόγω dx 11 και sm5..πιστεύω από εκεί και πέρα δεν υπάρχει νόημα..ακόμα και 4 χ 285gtx να βάλεις την ποιότητα των επόμενων γραφικών δεν την πιάνεις οπότε για μένα δεν έχει νόημα αν θα βγάλω 40 ή 200 fps..αν και έχω μια αδυναμία στη nvidia μάλλον πριν το τέλος του χρόνου, αν υπάρχει διαθέσιμη, θα αλλαξοπιστήσω.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

If money was not problem, τότε θα πήγαινα σε 1,2 (εξαρτάται από drivers) 5970 (καθαρά λόγω eyefinity) και 3x 1920x1200 s-IPS οθόνες. Επίσης, θα αγόραζα ένα ζευγάρι καλά ακουστικά (μιας και το να παίζεις με τα καβουρδιστήρια να γυρνάνε σπάει νεύρα)...

Στήνουμε ένα STALKER με ένα σκασμό mods επάνω, σβήνουμε τα φώτα, και πληρώνουμε και το αδέρφι να έρχεται σε random διαστήματα και να μας ταρακουνάει από πίσω κρυφά. Καλές ανακοπές εύχομαι...XD

nvidia και ας βγαλει η Ati GDDR100 και 5000 stream processors....

απο EVGA & MSI

edit: δεν αναβω φωτιες, δεν θα απαντησω σε προκλησεις :p

αν money is no prob για gpu only, τοτε μια 5870 απο μενα! (δηλ. την δυνατοτερη μονοπυρηνη αυτη την στιγμη στην αγορα μιας και ποτε δεν μου αρεσαν οι διπυρηνες λυσεις;))

εξαλλου η 5870 παιζει τα παντα σε 1680*1050 που ειμαι!

τωρα αν money is no prob γενικα....θα αγοραζα το Πλαισιο:neo:

μια 6800ultra:P

δε καταλαβαινω παντως το θεμα...

αν τα λεφτα δεν ηταν προβλημα , τοτε θα παιρναμε τις καρτες που εχουν καθαρα τις καλυτερες επιδοσεις..nvidia λεγεται ; ματροξ ; 3dfx ; οποια κ να ναι.

Αλλιως μιλαμε καθαρα για φανμποισμο :p

Αν θα έπερνα θα έπερνα μια 5870 ή μια 5970(5870 την eyefinty 6) αλλά επείδη έχω 4870 και εκτός απο crysis όλα τα άλλα μου τα παίζει νερό,δεν θα έπερνα :neo::neo:

HIGH καρτες ειναι μονο της ΑΤΙ αυτη την εποχη!

Της πρασινης κυριας οι καρτες ειναι για τα Μουσεια....

Ψηφο δινω σε 3χ5870 κλοκαρισμενες ανετα σε 1000mhz πυρηνα!

Ψηφο δινω σε 3χ5870 κλοκαρισμενες ανετα σε 1000mhz πυρηνα!

:OT: κατι μου λεει πως αυτο ακριβως θα κανεις:hehe:

Αν δεν υπηρχει προβλημα χρηματων μια GTX295 με το cooler που εχω τωρα στην 260 ( HR-03GTX)

Αλλα δεν καταλαβα τι χρειαζομαστε τελικα τετοιες καρτες?

Μια χαρα παιζουν και οι μικροτερες τα παντα!

Σαν να θελω να κουβαλησω μια σακουλα με ψωνια του super market και θελω να τα μεταφερω με νταλικα...και το επιβατικο μια χαρα τα παει !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.