Jump to content

"Το χρήμα δε το λογαριάζω": nVidia vs Ati

dunkel_Stern

nVidia -vs- Ati  

244 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μια 5850 εχει πανω απο 10 FPS στο Crysis απο την GXT 275 ???

Σκεψου το καλα !!! :)

Δεν εισαι καλα ενημερωμενος.

Το 5850 ειναι πιο γρηγορο ακομα και απο το GTX 285...

5850 VS GTX285

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Παίδες που το βρήκατε αυτό το link και από πότε είναι? επειδή το έχω ξαναδεί..

ΔΕΝ παίζει με τίποτα αυτή η διαφορά! Μην τρελλαθουμε (ούτε η 260 δεν βγάζει τόσα frames)

Googlaρετε 5850 review όπου έχει και 285 μέσα, παίζουν με μικρές διαφορές, όχι αυτό το πράμα..

Εννοείται βέβαια ότι χάνει η 285 ούτως ή άλλως ειδικά αν υπολογίσουμε και την (υπερ) τιμή που πωλείται σήμερα..

Όταν την πήρα εγώ είχε 275 ευρώ

δεν νοείται σήμερα να είναι 100 ευρώ ακριβότερη από την ταχύτερη 5850.. δεν το καταλαβαίνω

H 285 πάει par-2-par με την 5850 σε επιδόσεις. Στα περισσότερα reviews οι διαφορές είναι μικρές είτε υπέρ της μίας είτε υπέρ της άλλης ανάλογα το game.

To θέμα όμως είναι πως ο George4675 την συγκρίνει με την 275, που είναι κάμποσο πιο αργή από 5850 (τουλάχιστον όταν η απ-ati :p δουλεύει σωστά).

Παίδες που το βρήκατε αυτό το link και από πότε είναι? επειδή το έχω ξαναδεί..

ΔΕΝ παίζει με τίποτα αυτή η διαφορά! Μην τρελλαθουμε (ούτε η 260 δεν βγάζει τόσα frames)

Googlaρετε 5850 review όπου έχει και 285 μέσα, παίζουν με μικρές διαφορές, όχι αυτό το πράμα..

Εννοείται βέβαια ότι χάνει η 285 ούτως ή άλλως ειδικά αν υπολογίσουμε και την (υπερ) τιμή που πωλείται σήμερα..

Όταν την πήρα εγώ είχε 275 ευρώ

δεν νοείται σήμερα να είναι 100 ευρώ ακριβότερη από την ταχύτερη 5850.. δεν το καταλαβαίνω

Αφού το ξέρουμε. Πάγια τακτική της Nvidia είναι να έχει υψηλές τιμές. Αυτό δηλαδή δεν είναι απάτη και είναι apATi επειδή μας ταλαιπωρεί με τους drivers αλλά δίνει τίμιες αποδόσεις;

τουλάχιστον όταν η απ-ati :p δουλεύει σωστά

Γιατι ρε candy να μη δουλευει σωστα ...... Εγω δεν εχω 58xx αλλα εχω περασει 2 5850 και 1 5870 σε συστηματα γνωστων μου....και οι 3 δουλευουν τελεια ,χωρις προβληματα με drivers κ.λ.π.( μαλιστα οι 2 ειχαν nvidia πριν παρουν ati) ..... ειναι απατη η ati ή η nvidia που πουλαει το ιδιο η χειροτερο προιον σε υψηλες τιμες???

Γιατι ρε candy να μη δουλευει σωστα ...... Εγω δεν εχω 58xx αλλα εχω περασει 2 5850 και 1 5870 σε συστηματα γνωστων μου....και οι 3 δουλευουν τελεια ,χωρις προβληματα με drivers κ.λ.π.( μαλιστα οι 2 ειχαν nvidia πριν παρουν ati) ..... ειναι απατη η ati ή η nvidia που πουλαει το ιδιο η χειροτερο προιον σε υψηλες τιμες???

Tι περιμενεις, nforce board 2χ260 εχει... Την ΑΤΙ θα υποστηριξει? Και να του τη χαριζες παλι οχι θα λεγε...

Αν μου την χαρίζανε δεν θα έλεγα όχι. Βλέπετε μου τελειώνουν τα καυσόξυλα.

George ? μηπως σε λενε Ορεστη και μενεις και εσυ στην κολαση ;;;;

ε ρε παιδια..κιαλλος sebastian μας βρηκε:hehe:

ο seb ειναι ενας! Μετα παιζουν απομιμησεις...:hehe:

Αν μου την χαρίζανε δεν θα έλεγα όχι. Βλέπετε μου τελειώνουν τα καυσόξυλα.

Χαχα!!! επιβεβαιωνεις την παροιμια...

Nαι ρε συ έχεις δίκιο, με κατάλαβες!

Πόσα ξέρεις εσύ!!! :p

Υ.Γ. Γι'αυτό στο 2ο pc έχω Radeon 4650. To εχω ξαναπεί, δύο πράγματα απατούν: τα φαινόμενα και οι άνθρωποι.

Παίδες, ο Candyman είναι ο "κακός"?

Απαντάει πετώντας και καμμιά σπόντα, όταν πολλοί περισσότεροι από εσάς πετάνε ακόμα χειρότερα για τις nvidia

Mην σας κακοφαίνεται

Και επί του θέματος, ας δώσω και μία άλλη οπτική γωνία..

Μιας και "δεν λογαριάζω το χρήμα", μου τρέχουν, μου περισσεύουν, πείτε το όπως θέλετε, και είμαι φανατικός gamer..

Kαι μιας και υπάρχει πλέον και η Evga classified 4-way...

Έχω κορυφαίο monitor εννοείται 30" 2560*1600

Τι θα προτείνατε?

4*GTX285 2GB

Ή 2*5970 (ή 3*5870 αν θέλετε) 1GB?

Για να δούμε..

Παίδες, ο Candyman είναι ο "κακός"?

Απαντάει πετώντας και καμμιά σπόντα, όταν πολλοί περισσότεροι από εσάς πετάνε ακόμα χειρότερα για τις nvidia

Mην σας κακοφαίνεται

Και επί του θέματος, ας δώσω και μία άλλη οπτική γωνία..

Μιας και "δεν λογαριάζω το χρήμα", μου τρέχουν, μου περισσεύουν, πείτε το όπως θέλετε, και είμαι φανατικός gamer..

Kαι μιας και υπάρχει πλέον και η Evga classified 4-way...

Έχω κορυφαίο monitor εννοείται 30" 2560*1600

Τι θα προτείνατε?

4*GTX285 2GB

Ή 2*5970 (ή 3*5870 αν θέλετε) 1GB?

Για να δούμε..

4 x 5870 :D Να ναι καλά το παλικάρι ο bodar!

δεν λογαριάζω το χρήμα= 3x κορυφαια μονιτορ 2560x1600 σε eyefinity με 3x5870 (των 2gb που θα βγουν σε λιγο)

δεν λογαριάζω το χρήμα= 3x κορυφαια μονιτορ 2560x1600 σε eyefinity με 3x5870 (των 2gb που θα βγουν σε λιγο)

Aν βγουν και πότε θα βγούν, ΟΚ, συμφωνώ

Μπορεί να έχουν βγεί και οι GTX3** όμως (και με μπόλικη μνήμη..)

Μιλάμε για την παρούσα κατάσταση

Kill 'Em All BODAR!

BODAR... o εφοπλιστης! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

kbilly13

Μεχρι στιγμης 4χ5870 διαλυουν τα παντα χωρις καμια αμφιβολια. Οι 285 πραγματικα δεν καταλαβαινω που κολλανε σε αυτην την περιοδο? Να πω οτι κανει 200ε η μια να πω ενταξει, αλλιως δεν βλεπω το λογο που καποιος να παρει κατι απερχομενο και πανακριβο... εκτος και αν υπαρχει προσωπικο κολλημα.

Ειπαμε, σημερα ειναι το cypress, αυριο θα ειναι το fermi. Μεθαυριο το 5890 και παει λεγοντας.

csaris To ξέρω ότι οι 5870 είναι πιο γρήγορες! Δεν χρειάζεται να μου το πεις, ούτε έχω κάποιο "κόλλημα"

Αλλά σε τέτοιες αναλύσεις, μήπως (λέω μήπως ε?) η διπλάσια ποσότητα μνήμης είναι πιο σημαντική από την "ωμή" δύναμη?

csaris To ξέρω ότι οι 5870 είναι πιο γρήγορες! Δεν χρειάζεται να μου το πεις, ούτε έχω κάποιο "κόλλημα"

Αλλά σε τέτοιες αναλύσεις, μήπως (λέω μήπως ε?) η διπλάσια ποσότητα μνήμης είναι πιο σημαντική από την "ωμή" δύναμη?

Σε 2560 δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη (oτι bench δεις απο 1920 σε 2560 το πολυ 10 fps πεφτει), αλλα σε eyefinity που φευγει κατα πολυ πιστεθω οτι θα παιζει καποιο ρολο. Θα το μαθουμε σε λιγο:smoke:

Ας πουμε οτι οι Απ-ατι ειναι πιο γρηγορες..

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ????

Ιδου η απορια κυριοι...Εγω λεω μονο στα ΤΕΣΤ !!!

Στην πραξη ειναι πολυ πολυ αργες (τουλαχιστον στο συστημα μου)

Οποτε μια χαρα ειναι με το μωρο μου (GTX 275) και ας το πληρωσα 205Ε.

Τουλαχιστον δουλευει στο Φουλ Εστω και ΑΡΓΑ οπως λετε.

Αυτη ειναι η διαφορα Nvidia...Ap-Atis :)

Ας πουμε οτι οι Απ-ατι ειναι πιο γρηγορες..

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ????

Ιδου η απορια κυριοι...Εγω λεω μονο στα ΤΕΣΤ !!!

Στην πραξη ειναι πολυ πολυ αργες (τουλαχιστον στο συστημα μου)

Οποτε μια χαρα ειναι με το μωρο μου (GTX 275) και ας το πληρωσα 205Ε.

Τουλαχιστον δουλευει στο Φουλ Εστω και ΑΡΓΑ οπως λετε.

Αυτη ειναι η διαφορα Nvidia...Ap-Atis :)

Απλα ΕΛΕΟΣ! :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.