Jump to content

"Το χρήμα δε το λογαριάζω": nVidia vs Ati

dunkel_Stern

nVidia -vs- Ati  

244 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

άμα δεν είχατε πρόβλημα από άποψη χρημάτων τι θα περνάτε?

χωρίς να πάρουμε δεδομένο πως η ati έχει βγάλει dx11 κάρτες και η nvidia όχι

Αν μιλάμε για προ-Fermi εποχή, ....

edit: επίσης μπορείτε να αναφέρεται και ποιον κατασκευαστή προτιμάτε

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Αν μιλάμε για προ-Fermi εποχή, εγώ θα έκανα tri-sli με gtx285.

EDIT: eVGA ή Galaxy tech.

Θενκς Dunkel,

Σφαχτείτε, φανμποιστήτε, με την ηρεμία σας. :daisy:

Ισως να είχε και "οτι είναι πιο γρήγορο τότε" ? η κοιτάς ΜΟΝΟ "φανμποισμό?"

Γιατί μια 5870/295 είναι λίγη ?

Ισως η απλιστεία μας δεν έχει ορια (και εγω μέσα βέβαια xD)

μονο για gpu μιλάμε

για τα αλλα δεν έχεις φράγκα και δεν μπορείς να μεταπωλήσεις την gpu...

...και γενικά μπορεί να μην έχεις καν υπολογιστή και να θέλεις απλά να αγοράσεις μια 295 για να την βάζεις σε βιτρίνα...

Οι δύο 295 έχουν μικρότερο εύρος διαύλου και μικρότερο frame buffer από 3x 285, οι οποίες σε αυτό το συνδυασμό έχουν και συνήθως καλύτερο scaling, τουλάχιστον στα περισσότερα games. Οι 4x 285 δυστυχώς δεν δίνουν ιδιαίτερα καλύτερες επιδόσεις από τις 3 (μάλλον λόγω οδηγών επίσης) ή γενικά δεν κάνουν το ανάλογο scaling.

Επίσης οι 295 σε quad έχουν ακόμα κάποια ζητήματα με τους οδηγους.

Απλά προς χάριν της συζήτησης... :)

επίσης θα έπαιρνα και καμια 500000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000X295

έτσι για να βγω μερικές photos, να τις πετάξω και να μολύνω τον πλανήτη :D

A! και θα ήταν όλες eVGA

και επειδή είμαι πολύ κατίνα...

...θα αγόραζα άλλες τόσες ATI κάρτες, θα φλασαρα τα βίος σε όλες και θα τις έστελνα rma τόσες φορες ώσπου να είναι αρκετές για να φαλιρίσει η εταιρία

άμα δεν είχατε πρόβλημα από άποψη χρημάτων τι θα περνάτε?

Θα έπερνα την καλύτερη σε επίδοση καρτα η οποία θα έκανε μέχρι 200 ευρω (είναι το προσωπικό μου πλαφόν/όριο για GPU ) η οποία θα είχε ταυτόχρονα και το καλύτερο σύστημα ψύξης ανεξαρτήτως εταιρίας και με τα υπόλοιπα λεφτά θα πήγαινα το κορίτσι στην αράχωβα για να μην ακούω γκρίνιες:big_boss:..

Οτι ακριβώς δηλαδή έκανα και τον Ιούλιο που πήρα την 275GTX (μονο που δεν πήγα πουθενα ταξίδι γιατι δεν μου περίσσεψαν λεφτά :sarcastic:)

LOL, ωραίο θέμα! :D

Tι άλλο, από 3-SLI GTX285 2gb, watercooled, με 2560*1600 monitor βεβαίως βεβαίως, και κανα "μεγάλο" i7 και μνήμες στα 2000+ , ΟΛΑ overclocked

"Απλά και οικονομικά" πράματα :cool:

LOL, ωραίο θέμα! :D

Tι άλλο, από 3-SLI GTX285 2gb, watercooled, με 2560*1600 monitor βεβαίως βεβαίως, και κανα "μεγάλο" i7 και μνήμες στα 2000+ , ΟΛΑ overclocked

"Απλά και οικονομικά" πράματα :cool:

Δεν είσαι και μακρυά από αυτό που περιγράφεις πάντως... ;)

Αν Money is no problem όπως λέει ο τίτλος, δεν το συζητάω..

Aλλά τώρα θα έπρεπε να αλλάξω m/b, τις κάρτες (ε, πάμε για 2gb) και monitor

Εντάξει δεν είμαι και τόσο "τρελλός" (ή φραγκάτος)... ας όψεται και το Παρίσι βέβαια.. :D

Χωρίς να λογαριάζουμε λεφτά;

3 Full Hi Definition projectors για Eyefinity με δύο 5970 και μια GTX285 για Physics με σπασμένο driver.

δεν σε πιάνω?

Eννοεί ότι θα αγόραζε μια καλή μεταχειρισμένη εντός εγγύησης (όχι από eshop)... Το 'πιασες τώρα; ;)

Υ.Γ. yanni έκανες edit και φαινόμαστε σαν χαζοί τώρα! :p

Eννοεί ότι θα αγόραζε μια καλή μεταχειρισμένη εντός εγγύησης (όχι από eshop)... Το 'πιασες τώρα; ;)

Αυτό αλλά αφού λέμε χωρίς να λογαριάζουμε λεφτά άλλαξα το αρχικό post πλήρως.

Υ.Γ. yanni έκανες edit και φαινόμαστε σαν χαζοί τώρα! :p

Όχι γιατί σαν καλύπτω πλήρως. Αφήστε τα posts σας ας υπάρχουν και οι δύο απαντήσεις μου.

και η έτσι και η γιουβέτσι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.