dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2009 στα psu βλέπουμε πολλές φορες αυτές τις πιστοποιήσεις...τι ρολο βαράνε? είναι το ίδιο πράγμα η έχουνε κάποια διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Ιδιο είναι, εξτρα διαφήμηση είναι για την ανάλογη εταιρία... Το SLI και το Χfire είναι το ίδιο πράμα με άλλο όνομα, οπότε απλά μας λένε πως το PSU σηκώνει 2 κάρτες. Για να το βλέπουν και να χαίρονται! εμένα που δεν λεει το δικό μου και είναι 800άρι δεν σηκώνει!! (ναι ειρωνεία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 εμένα που δεν λεει το δικό μου και είναι 800άρι δεν σηκώνει!! :cry: καημένο παιδί, να σου δώσω το αυτοκολλητάκι από το καμένο chiftec μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Δεκέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 :cry:καημένο παιδί, να σου δώσω το αυτοκολλητάκι από το καμένο chiftec μου? SLI certified? Όχι ρε συ, μετά δεν θα μπορεί να κάνει Crossfire! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Δεκέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Και sli ready vs SLI certified ...το ίδιο με άλλο όνομα ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Δεκέμβριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Ποιο από τα δύο δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Παιδία είναι purely διαφημιστηκά tricks.Εδώ είναι κάτι 1000άρια ++ που δεν έχουν τέτοιες στάμπες, τι πάει να πεί?Αν η ΜΟΝΗ διαφορά μεταξύ 2 PSU είναι το sticker τότε δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διαφορά αυτές τι μέρες, τώρα ποιά όλλά έχουν rails για ΣΛΙ-Χφάιερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Δεκέμβριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Μπας σου σβήνει ο υπολογιστής αν εντοπισει ATI με sli certified psu? Κάτι σαν τα physX :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 15, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 άμα το psu εντοπίσει κάρτα γραφικών σβήνει τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.