SirDiman Ιανουάριος 10, 2010 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Πρέπει να εχει επικάλυψη με μια ασημί μεμβράνη η οθόνη ωστε να διατηρεί ''insertnamehere''(~πόλωση) του φωτός. Παντως μην το κανεις, μια αγγλιδα την φυλακισαν επειδη ειχε 2 λεπτα τραβηγμένα με την καμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 10, 2010 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 οχι ρε , τρελος εισαι ; lol απλως ειμαι περιεργος γιατι εψαχνα βιντεος στο ιντερνετ και φοραγα τα γυαλια σε καθε βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 11, 2010 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Είναι μια τεχνική ολόκληρη, που δύσκολα αναπαράγεται.Νομίζω με μια CRT στα 120ΗΖ κάτι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 11, 2010 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 Είναι μια τεχνική ολόκληρη, που δύσκολα αναπαράγεται.Νομίζω με μια CRT στα 120ΗΖ κάτι μπορεί να γίνει.ναικαι στην ουσια μενουν 60hz πραγματικαγιατι παιζουν μονα ζυγα ta frames ενα για καθε ματι,το οποιο ειναι λιγο διαφορετικο το αριστερο απο το δεξι ωστε να δημιουργειται αυτη η ψευδαισθηση βαθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 11, 2010 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 εγώ πάντως όταν πήγα στα village Ρέντη και είδα την ταινία έκανα το καλύτερο κατούρημα της ζωής μου :whistle2:(είχα πιει έναν φραπέ και δύο coca coles ) έχασα 5 λεπτά από την ταινία... 2 ώρες και 40 λεπτά ον τοπικ την ταινία θα ήθελα να την ξαναδώ σε blue-ray 1080p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 11, 2010 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 εγώ πάντως όταν πήγα στα village Ρέντη και είδα την ταινία έκανα το καλύτερο κατούρημα της ζωής μου :whistle2:(είχα πιει έναν φραπέ και δύο coca coles ) έχασα 5 λεπτά από την ταινία... 2 ώρες και 40 λεπτάον τοπικ την ταινία θα ήθελα να την ξαναδώ σε blue-ray 1080p 3D or not 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 11, 2010 #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 3D or not 3D? " be or not to be" και ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2010 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2010 3D or not 3D?Από εσένα δε περίμενα τέτοια ερώτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 12, 2010 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 3d !!! αλλά το θέλω σε blue-ray :banging::banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 12, 2010 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Ε πάρε το σε 3D Bluray...http://www.engadget.com/2009/12/17/blu-ray-3d-specifications-finalized-your-ps3-is-ready/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2010 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 To ειδα κ γω τελικα σε 3D, το 1ο μου 3D μαλιστα....νταξ αλλο επιπεδο...ΜΑΧ αιθουσα και Real 3D, κ τα μυαλα στα καγκελα To μονο κακο ειναι οτι κουραστηκα απο καποια στιγμη κ μετα απ τους υποτιτλους κ σταματησα να τους διαβαζω... Εχουν κ αυτοι μια 3D προοπτικη.... Ε πάρε το σε 3D Bluray...http://www.engadget.com/2009/12/17/blu-ray-3d-specifications-finalized-your-ps3-is-ready/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 15, 2010 #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Μόλις την είδα και γω, πριν λίγο γύρισα, αυτή δεν είναι κανονική "Ταινία", είναι παιδικό cartoon, έλεος. Στην πρώτη ώρα μου ήρθε να σηκωθώ να φύγω. Να πω οτι τα γραφικά στο backround ήταν φανταστικά αλλά τα γραφικά στα τέρατα και στους χαρακτήρες ήταν πολύ παιδικά σαν cartoon, καμία σχέση με τα γραφικά του jurasic park Πχ που δεν καταλάβαινες οτι είναι με υπολογιστή, εδώ ήταν όλα τόσο γυαλιστερά και φανταχτερά τα χρώματα που κάνουν μπαμ, λες και έβλεπες cinematic απο pc game. Τεσπ πολύ μπουρούχα η ταινία για μένα δεν αξίζει να πας κινηματογράφο, μπορείς να την δεις και στο σπίτι δεν χάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 15, 2010 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 εγω θα παω το σκ και ανυπομονώ.αντε να δουμε τι θα δουμε.off topic:στο jurassic park οι δεινοσαυροι απο pc εξολοκληρου ηταν?γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια αλλη τεχνικη ειχε χρησιμοποιηθείhttp://en.wikipedia.org/wiki/Go_motionκατι με μινιατουρες πρεπει να παίχτηκε στο jurassic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 15, 2010 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Δεν ξέρω ρε συ τι τεχνικές κάνανε, αλλά εδώ άκουγα για πρωτοποριακές τεχνικές και πράσινα άλογα και τελικά πας και βλέπεις μια καρτουνίστικη ταινία, καμία αληθοφάνεια, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι η ταινία με τον Maikle Jordan και τον bags bunny, μια μίξη απο καρτουν και ταινίας, το ίδιο πράγμα είναι και δω με πολύ καλύτερα γραφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2010 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 εγω θα παω το σκ και ανυπομονώ.αντε να δουμε τι θα δουμε.off topic:στο jurassic park οι δεινοσαυροι απο pc εξολοκληρου ηταν?γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια αλλη τεχνικη ειχε χρησιμοποιηθείhttp://en.wikipedia.org/wiki/Go_motionκατι με μινιατουρες πρεπει να παίχτηκε στο jurassicGo motion was used again in E.T. and was originally planned to be used extensively for the dinosaurs in Jurassic Park, until Steven Spielberg decided to try out the swiftly developing techniques of computer-generated imagery instead. Δεν ξέρω ρε συ τι τεχνικές κάνανε, αλλά εδώ άκουγα για πρωτοποριακές τεχνικές και πράσινα άλογα και τελικά πας και βλέπεις μια καρτουνίστικη ταινία, καμία αληθοφάνεια, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι η ταινία με τον Maikle Jordan και τον bags bunny, μια μίξη απο καρτουν και ταινίας, το ίδιο πράγμα είναι και δω με πολύ καλύτερα γραφικά.νταξει οτι τοσες σελιδες το εκραζες χωρις να το εχεις δει ,το μονο που λεει ειναι το ειδες "προκατειλημμένος". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 15, 2010 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Δεν το έκραξα φίλε είχα πει οτι απο τα cinematics που έβλεπα στο Internet και στην Tv μου φαινόταν πολύ μούφα τα γραφικά και οτι πέφτει πολύ promotion. Τώρα που την είδα πλέον μπορώ και κρίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 15, 2010 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Go motion was used again in E.T. and was originally planned to be used extensively for the dinosaurs in Jurassic Park, until Steven Spielberg decided to try out the swiftly developing techniques of computer-generated imagery instead.Ωραιος τωρα το ειδα αρχικα εδωσε την δουλεια σε κατι αλλους να δει τι παιζει με το go motion ξενερωσε και μετα "Animators Mark Dippe and Steve Williams went ahead in creating a computer-generated walk cycle for the T. rex skeleton and were approved to do more"ποπο ρε φιλε τι ειχαν φτιαξει τα παλικαρια.......απιστευτο απλα τελειο ακομα και 16 χρονια μετα..για αυτο να μου πεις θεωρείτε απο τις κορυφαιες ακομα και τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 15, 2010 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Ντάξει ρε Arxagelos η ταινία δεν είναι και μπαρούφα μην την υποβαθμίζεις τόσο. Είναι εξαιρετικά όμορφη και πολύ καλή σαν παραμύθι για τα παιδιά. Σε έναν ενήλικα βεβαίως δεν νομίζω να μπορεί να προσφέρει κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον... Πιστεύω ότι αν δεν την έβλεπα δεν θα έχανα και τίποτα εκτός από την εμπειρια του 3D όποιον ενδιαφέρει και αυτό βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 15, 2010 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Απλά ο Arxagelos συγκρίνει μία φαντασία που του έχουν βάλει στο μυαλό από παιδί (δεινόσαυροι) με κάτι που ήθελε ο Cameron να του βάλει εντός 2.5 ωρών. Είναι απλό το θέμα, αν δεν έχεις τη διάθεση να δεχτείς τι είναι αυτό που βλέπεις, μη βλέπεις ταινία φαντασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 15, 2010 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 βασικα το promotion μιας ταινιας δεν καταλαβα απο ποτε ειναι "αμαρτια"?εκει το Hangover το πλασαραν ως τη σουπερ ντουπερ γουαου δεν ξερω γω τι,και ηταν απλως watchable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.