Jump to content

MasterDAL

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Εντυπωσιακή ειδικά τα cgi ήταν εκπληκτικά.Από την άλλη νομίζω πως θα έχανε πολύ αν δεν ήταν σε 3d.Καλό το story, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να στηρίξει μια αλλαγή, τύπου star wars..

Εντυπωσιακή ειδικά τα cgi ήταν εκπληκτικά.Από την άλλη νομίζω πως θα έχανε πολύ αν δεν ήταν σε 3d.Καλό το story, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να στηρίξει μια αλλαγή, τύπου star wars..

Αν δεν ηταν 3d σιγουρα στο πρωτο 45λεπτο θα ειχα φυγει απο το σινεμα. ειδικα η 1η ωρα της ταινιας ειναι βαρετη (σαν πλοκη) οποτε εκει καθεσαι και χαζευεις τα εφε

Βασικά μου φάνηκε σαν Ποκαχόντας/Χορεύοντας με του Λύκους σε 3D. Άριστη τεχνικά, φανταστικά εφέ αλλά από σενάριο δεν έλεγε και πολλά. Αδιάφοροι οι χαρακτήρες, μέτριες ερμηνείες όπως και πολύ μέτριο το score του James Horner.

Βασικά η κάθε νέα ταινία του Cameron είναι χειρότερη από την αμέσως προηγούμενη...

Θα το δώ, αλλά δεν πρόκειται να "πάθω" ότι "έπαθα" με το District 9 (μακράν ότι καλύτερο έχω δεί τα τελευταία χρόνια). Το κριτήριο είναι απλό: θα την ξανάβλεπα? Το ίδιο και στα games. Θα το ξανάπαιζα? Αν η απάντηση είναι ναι τότε IMHO αξίζει. Το district 9 π.χ. το είδα 5 φορές so far και θα το ξαναδώ. Το Avatar 2 θεάσεις θα τις έχει by default. Ίσως και 3 καθώς υπάρχει πολύ detail τριγύρω για παρατήρηση.

Θα το δώ, αλλά δεν πρόκειται να "πάθω" ότι "έπαθα" με το District 9 (μακράν ότι καλύτερο έχω δεί τα τελευταία χρόνια). Το κριτήριο είναι απλό: θα την ξανάβλεπα? Το ίδιο και στα games. Θα το ξανάπαιζα? Αν η απάντηση είναι ναι τότε IMHO αξίζει. Το district 9 π.χ. το είδα 5 φορές so far και θα το ξαναδώ. Το Avatar 2 θεάσεις θα τις έχει by default. Ίσως και 3 καθώς υπάρχει πολύ detail τριγύρω για παρατήρηση.

Δες το πρώτα, αλλά βλέπω τρείς ταινίες που αλλάζουν κάπως τα δεδομένα στον κινηματογράφο.Το district 9 με τις red και την indie ¨ματιά¨, το avatar που όχι μόνο εντυπωσιάζει όπως προείπα (σε όσους έπαιζαν adventures θυμίζει πολλές pre-rendered σκηνές) αλλά ίσως και να προχωράει σε μία πολύ δυναμική προπαγάνδα ιδεών για να αφεθεί να ξεχαστεί και τέλος το limits of control που επιτέλους μιλάει δυνατά χωρίς να μιλάνε.Όταν δεις το avatar πες μου για ποια ταινία από αυτές τις δύο πιστεύεις πως θα μίλαγες σε πέντε χρόνια από τώρα.

To limits of control είναι ΠΟΛΥ underground για τα γούστα μου.

Το Avatar περιμένω να μου αρέσει. ΟΚ, δεν περιμένω σενάριο, εννοείται, αλλά διάολε και το Alliens (το 2) brainless σενάριο είχε αλλά το γούσταρα και τις 20+ φορές που το είδα. Ποντάρω στον Cameron και πάντα με ενδιεφέρει να δω τις εξελίξεις στα CGI και τη φαντασία όσων κάνουν τα σκηνικά/τοπία κτλ.

"Ποια από τις δύο" εννοείς District 9 και Avatar? Απανταω από τώρα (έχoντας καλή _γεύση_ από το Avatar) ότι το District 9 θα είναι πιο πολύ στο μυαλό και στην καρδιά. To ίδιο βλέπω και το STALKER vs Crysis σε επίπεδο games. Τεράστιο βάθος και συναισθήματα το πρώτο, γυαλιστερό μεν ρηχό δε το δεύτερο.

εγώ πάντος κάπως έτυχε και την είδα και 2η φορά το Σάββατο και δεν είχα θέμα, μου άρεσε πολύ η ταινία και τα εφέ είναι απο άλλο κόσμο.

Φέτος κάναμε μεγάλα βήματα σε εφώ πάντος... GI Joe, => 2012 => Avatar.

οπως ο sebastian που εχει τερματισει το crysis 50 φορες..

Αυτες τις ταινιες δεν τις μπορω και δε προκειται να χασω ~30Ε για να δω σε τι επιπεδο ειναι τα 3d γραφικα.Τα βλεπω και στο ιντερνετ.

Και ξαναρωταω , θα αγορασει κανεις κανα παιχνιδι μονο κ μονο για τα γραφικα του και 0 gameplay?

Παιδιά μην το αφοδεύετε το θέμα για όνομα του Βελζεβούλ.

Δεν είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ η ταινία.

Ιάσονα έχεις δει 1000000000 ταινίες ΠΟΛΥ χειρότερες και από άποψη ηθοποιίας, και υποκριτικής, και σεναρίου, και ΣΙΓΟΥΡΑ σκηνικών, γραφικών κλπ.

Μην ακούω αΐδιες και ισωπεδοτισμούς από άτομα που ΔΕΝ την είδαν την ταινία.

Και στο ιντερνετ ΔΕΝ την βλέπεις 3Δ.

Το 3D στο Cinema είναι εμπειρία, δεν πας να δεις γραφικά. Όταν βλέπεις μία ταινία φαντασίας, πρέπει να διαθέτεις κιόλας. Κάποιοι προφανώς δεν το καταλαβαίνουν. Από κει και πέρα, ο καθένας διασκεδάζει όπως νομίζει.

Δεν νομιζω οτι θα ξανα εδινα λεφτα για να την δω, απο κει και περα οταν πας να δεις μονο εφε και να περασει ευχαριστα η ωρα σου δεν την βλεπεις στο σπιτι κατεβασμενη απο νετ σε ποιοτητα TS CAM.

Δεν νομιζω οτι εχασα τα λεφτα μου, σε αντιθεση με καποιες αλλες που ειδα σινεμα αυτη αξιζε το καθε ευρω.

@SirDiman στην αιθουσα 1 στην προβολη 00:40 ησουν ?

Δεν νομίζω να έδινα 12 ευρώ για να ξαναδώ οποιαδήποτε ταινία...Μόνο στήν Ελλάδα έχουμε πρέπει να έχουμε τέτοιες τιμές...

Το Real 3D είναι πάντως καλή εμπειρία αν και στην αρχή πονάνε τα μάτια μετά συνηθίζεις...

το θεμα ειναι το εξης.εγω θελω να την δω normal οχι 3d.θα την ευχαριστηθω η οχι?γιατι αν ειναι μονο για 3d και 2ντ θα ειναι χαλι μαυρο δεν μπορω να πω οτι ειναι καλη ταινια.μια ωραια ταινια παραμενει ωραια οπως και να την δεις

για τα 3 ευρώ δεν θα το συζητούσα και εγώ... ΔΕΝ την είδα σε 2δ αλλά 3δ είναι φανταστική, και ειλικρινά κόφτα απο 1 καφέ.

Αν είναι άλλο θέμα (με τα μάτια πχ δεν ξέρω) και πάλι καλή θα είναι απλά οχι τόοοοοοοοοοοσο καλή φαντάζομε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.