SirDiman Φεβρουάριος 8, 2010 #221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Λιγοτερη φωτεινοτητα στις ακρες και περισσοτερη στο κεντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 8, 2010 #222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Δε βλεπω να μιλαω πουθενα για λευκο,οταν κατι ειναι πιο σκοτεινο απο κατι αλλο σε μια ταινια το διακρινω και χωρις να ναι λευκο.Ας μη το αναλυσουμε,γιατι θα βγουμε εκτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 8, 2010 #223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Επέτρεψε μου να εχω αμφιβολίες γιαυτό. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 11, 2010 #224 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 η ταινία άμα δεν είχε το τεράστιο promo και τα τρελά εφέ (στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας) σίγα μην γινόταν τέτοια επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 11, 2010 #225 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Ακόμα αρνείστε δηλαδή ότι τα τρελά εφέ ήταν το ατού της ταινίας. Τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2010 #226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 για παιδικά εφε ναι ήταν τρελά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 11, 2010 #227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Kαι εφε να μην ειχε , η κεντρικη ιδεα ηταν τετοια που τουλαχιστον βαζει τους gamers (που η εννοια του avatar αποτελει καθημερινοτητα μιας και ολοι εχουμε ψηφιακους avatars) σε αρκετες σκεψεις...+ Το τελικο συμπερασμα ηταν το οτι τελικα ο πρωταγωνιστης μεσω του avatar του , μπορουσε να κανει αυτα που πραγματικα ηθελε...Το avatar του ηταν δλδ ουσιαστικα ο καθρεφτης της ψυχης του.Ι liked it.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Φεβρουάριος 11, 2010 #228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 η ταινία άμα δεν είχε το τεράστιο promo και τα τρελά εφέ (στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας) σίγα μην γινόταν τέτοια επιτυχίαδεν ηταν τραγικη ταινια,αλλα πετυχε γιατι πηγε ο κοσμος κυριως απο περιεργεια να δει το 3D,και ολοι βγαινανε απο το cinema ενθουσιασμενοι και λεγανε ουαου κορυφαια ταινια,δειτε την και εγινε αυτο φαυλος κυκλος και την ειδε η μιση μεση γη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 11, 2010 #229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Kαι εφε να μην ειχε , η κεντρικη ιδεα ηταν τετοια που τουλαχιστον βαζει τους gamers (που η εννοια του avatar αποτελει καθημερινοτητα μιας και ολοι εχουμε ψηφιακους avatars) σε αρκετες σκεψεις...+ Το τελικο συμπερασμα ηταν το οτι τελικα ο πρωταγωνιστης μεσω του avatar του , μπορουσε να κανει αυτα που πραγματικα ηθελε...Το avatar του ηταν δλδ ουσιαστικα ο καθρεφτης της ψυχης του.Ι liked it.-Προσοχη παρακαλω:"Για να σας αρεσει το avatar πρεπει να εχετε λιωσει τουλαχιστον 3 χρονια στο wow(η εστω καποιο ανάλογο mmorpg)":suicide2:αυτο εχω διαπιστωσει.στους περισσοτερους φιλους μου που αρεσε τρελα ειναι χρόνιοι χρηστες wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 11, 2010 #230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Προσοχη παρακαλω:"Για να σας αρεσει το avatar πρεπει να εχετε λιωσει τουλαχιστον 3 χρονια στο wow(η εστω καποιο ανάλογο mmorpg)":suicide2: αυτο εχω διαπιστωσει.στους περισσοτερους φιλους μου που αρεσε τρελα ειναι χρόνιοι χρηστες wow Ή να έχεις λίγο φαντασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2010 #231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Και μυαλό παιδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 11, 2010 #232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Και μυαλό παιδιού. Και το UP τότε και το Wall-E και το Ratattouile κτλ άμα τα απολαμβάνω, έχω πρόβλημα; Έχω μυαλό παιδιού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 11, 2010 #233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Και το UP τότε και το Wall-E και το Ratattouile κτλ άμα τα απολαμβάνω, έχω πρόβλημα; Έχω μυαλό παιδιού; δεν νομιζω οτι διαφημιστηκε για παιδικο το avatar.και οσο αφορα αυτα που ανεφερες,ειδικα τα Up και Ratattouile δεν νομιζω οτι συγκρινονται ειδικα στο σεναριο με το αβαταρ.Για αυτα να μου πεις οτι πραγματικα μιλαμε για πολλα κιλα φαντασια.Το οτι το avatar ειχε χρωματακια απο εδω και φωτακια απο εκει δεν μου λεει κατι εμενα παω και στο λουνα παρκ.τεσπα δεν βγαινει καπου η κουβεντα, μιλαμε για διαφορετικο τροπο αντιληψης.απλα δεν μπορεις να λες οτι δεν εχει φαντασια καποιος που δεν τρελαθηκε με το avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 11, 2010 #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Θέλω να δω τα sequel τι ψάρια θα πιάσουν. Γιατί και εγώ την ίδια άποψη έχω, οτι ο πολύς κόσμος πήγε απο περιέργεια και απο το πολύ promotion που έπεσε. Πάντως είδα αρκετά άτομα δίπλα μου στον κινηματογράφο να τους έχει πάρει ο ύπνος πριν το τέλος της ταινίας, εγώ απο τη πρώτη στιγμή που είδα τα καρτούν ήθελα να σηκωθώ να φύγω με κρατούσαν. Δεν μας έφθανε το 3d!! τα κινεζάκια θα το βλέπουν 4D!! http://www.tomsguide.com/us/avatar-ride-4d-korea-lasers,news-5807.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 11, 2010 #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Σημερα ειδα την 2D μορφη της και εχω να πω καμια σχεση! Σαν να εβλεπα αλλη ταινια! Περαν του γεγονοτος οτι δε με αφησε κανα "ουαου" η ταινια,βλεπεται μια χαρα και ευχαριστα,αλλα οσο πισω και αν ειναι η τεχνολογια 3D προτιμηστε την.Ειναι καθαρα τραβηγμενη και σκηνοθετημενη για το 3D.Στη 2D εκδοση ειναι σαν να βλεπω Σκερτσακια στον Alpha... Χαλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μανος1980 Φεβρουάριος 11, 2010 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Εμενα μου φανηκε καπως σαν να θελουν να εξοικειωσουν τον κοσμο με τα ονλαιν που το θεωρω απαραδεκτο δηλαδη τι θελει να μας πει οτι τα ευαισθητα παιδακια χανονται στους κοσμους του wow για να ξεχασουν την εγκεφαλικη τους αναπηρια?Πολυ παιδικη ταινια εφφε απιστευτα μετα απο τρεις μερες δεν την θυμομουν καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 11, 2010 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 για όσους δεν τους άρεσε και ακόμα τρολλάρουν το thread:να πάτε να δείτε το κουρδιστό πορτοκάλι ή το μετέωρο βήμα του πελαργού. plx δηλαδή δεν έχετε να προσφέρετε κάτι σε αυτό το νήμα.ot.....Στην ταινία μου άρεσε ιδιαίτερα το concept του interfacing που έκαναν τα ζώα/πρόσωπα/φυτά σε εκείνο το πλανήτη. Αναρωτιέμαι αν έχει παίξει κάπου (ή έστω σε βιβλίο) αυτό.@jesus. το θέμα δεν είναι ότι δεν έχουν φαντασία αυτοί που δεν ξετρελάθηκαν με το avatar. To θέμα είναι ότι σε όσους δεν άρεσε έχουν φαγωθεί να αποδείξουν ότι πρέπει να είσαι σχεδόν ηλίθιος που σου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 12, 2010 #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Έκανε κανείς συνειρμό μεταξύ Avatar και μιας πίστας στο Serious Sam 2 ? (όχι το v.1 2nd episode). Αναφαίρομαι στους ιπτάμενους βράχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2010 #239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Και μυαλό παιδιού.Οι ταινιες οπως και τα βιβλια απευθύνονται σε ολους , ανεξαρτήτως ηλικιας.Απλα αναλογα με την ηλικια που εχει ο καθένας , θα αποκομίσει απ την ταινια κατι το διαφορετικο, αλλα ακομα και σε παρομοια ηλικια παλι 2 ανθρωποι μπορει να μην αποκομησουν τα ιδια , γιατι πιθανοτατα θα εχουν διαφορετικη αντιληψη για το καθε τι.Τα μικρα παιδια εστιαζουν κυριως στα χαρουμενα γραφικα και οχι στα λογια.Πχ το ice age και το shrek τα χω δει πανω απο 10 φορες μαζι με το ανηψακι μου, αλλα δε νομιζω να τα βλεπουμε για τον ιδιο λογο , ουτε να αποκομιζουμε τα ιδια πραγματα.(προσωπικα γελαω με τις περισσότερες ατακες των ηρώων).Ειναι λοιπον για τον παιδικο νου?Το οτι καποιες ταινιες οπως και καποια βιβλια μπορουν-καταφερνουν να σε κανουν να ταξιδεψεις δεν τα κατατασεις στην κατηγορια των παιδικων.Το να μπορεις δλδ να ταξιδευεις με το νου σου εχει γινει αποκλειστικο δικαιωμα των παιδιων?Αν και εμεις οι μεγαλοι δεν σκεφτομαστε και κατι καλυτερο , και ειμαστε παντα ρεαλιστες , θα χασουμε την ελπιδα για το οτι καποτε μπορει να συμβει και κατι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Φεβρουάριος 12, 2010 #240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Και το tranformers πχ απο παιδικό είναι αλλά την ταινία παιδικό δεν την λες. Τα χαρούμενα χρωματιστά και φαντακτερά εφέ του Avatar δεν σε αφήνουν να το κατατάξεις σε σοβαρή ταινία IMO γι αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή δεν προσθέτουν καθόλου αληθοφάνεια στον κόσμο γύρο του. Απλά τη βλέπεις ευχάριστα και γελάς όπως βλέπεις και τα παιδικά χωρίς κάθεσαι να αναλύσεις τι και πως. Άμα εσένα σε ταξιδεύει απλά είσαι περισσότερο ρομαντικός ίσως τι να κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.