Jump to content

MasterDAL

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Άνοιξε κανά λεξικό να δεις τι σημαίνει φωτογραφία πέραν του 10x15 print που κρατάς στα χέρια σου.

Στις ταινίες υπάρχει η έννοια φωτογραφία, σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι γεγονός. Αρκετά με το "φωτογραφία" flame για σήμερα, mkay?

μπα δε χρειαζεται να ανοιξω λεξικο για να μαθω καποια αυτονοητα πραγματα.

εσυ μαλλον χρειαζεται να το ανοιξεις για να καταλαβεις τι διαφορα εχει η λεξη φωτογραφια,απο τη λεξη εικονα και απο την κινουμενη εικονα.

το ξαναειδα χθες σε 2d "προβολεα".. ;) , και μου αρεσε και παλι, παρολη την απωλεια του τριδιαστατου εφε, ενα ευχαριστο παραμυθακι ηταν μεν, και παλι ομως η ωρα περασε ευχαριστα.

Προφανώς η αίθουσα που το είδες δεν είχε σωστά ρυθμισμένο εξοπλισμό 3D. Εγώ εκεί που το δα όλα ήτανε καρα-HD.

Village @ The Mall Athens στη V-MAX αιθουσα.Αυτο που θελω να πω ομως δεν ειναι οτι δε βλεποταν γενικως,αλλα οτι θολωνε κυριως στις ακρες σε σχεση με την καθαροτητα στο σημειο που εκανε εστιαση ο σκηνοθετης .Το θολωμα(δε θυμαι και πως λεγεται τωρα) του χωρου πισω απο τον εικονιζομενο ηθοποιο στον οποιο γινεται εστιαση ,που υπαρχει σε ολες τις ταινιες και το 3D προς το παρον το θεωρω κακο συνδυασμο... :hm:

Πηγα με μερικους φιλους μου και οσοι απο μας βλεπουμε πολλες ταινιες και μαλιστα σε HD αναλυσεις μας φανηκε καπως.Για τους υπολοιπους που βλεπουν 1 ταινια το μηνα και αυτη σε dvdrip ψιλοαφωνοι μειναν.Οποτε ειναι και αυτος ενας παραγοντας.Ειναι λιγο συνηθεια,αμα δει

ο παππους μου HD θα παθει την πλακα του ,ουτε τα γυαλια δεν θα βαζει :p Λεμε τωρα...

Ωρα ειναι να μας πει οτι σε οσους αρεσε το avatar δεν ειχαν ξαναπαει ποτε cinema και οτι βλεπουν μονο dvd rips . Τα οποια και καμια σχεση δεν εχουν με την αληθοφανεια και τα 3δ γραφικα που θιγοντε στο θρεντ.

Village @ The Mall Athens στη V-MAX αιθουσα.Αυτο που θελω να πω ομως δεν ειναι οτι δε βλεποταν γενικως,αλλα οτι θολωνε κυριως στις ακρες σε σχεση με την καθαροτητα στο σημειο που εκανε εστιαση ο σκηνοθετης .Το θολωμα(δε θυμαι και πως λεγεται τωρα) του χωρου πισω απο τον εικονιζομενο ηθοποιο στον οποιο γινεται εστιαση ,που υπαρχει σε ολες τις ταινιες και το 3D προς το παρον το θεωρω κακο συνδυασμο... :hm:

Η τρίτη φορά που το παραθέτω νομίζω :p

Dual projector 3D is superior than any single projector setup. I have seen polarized systems and Dolby Infitec filtering with dual projectors and the results are stunning. You don't get double the light, you get over triple, and you get both eyes showing the new frame in sync, so it makes for a much smoother image on fast motion. This is true for any form of splitting the two eyes. In most cases, the cost of two projectors is considered prohibitive. When using the older large chip projectors though, it also has the huge advantage of using the whole chip, as well as having the 6K lamps. Light output is no longer a problem. I think 3D should be dual projectors for this reason.

I also agree that this coming year will really show if 3D is here to stay this time. I watched some of "Hondo" in Dolby 3D. This was shot in the early 50's. This actually had some of the most pleasing 3D I have seen. It was more like just watching a real scene out in front of you. The depth was natural and the big sky outdoor shots looked amazing. 3D is not new, it has just become a bit more friendly to show thanks to digital. Dual film polarized 3D looked great a long time ago. That is how IMAX did it for a long time, but now even IMAX is going digital for the ease and reduced cost, even using dual projectors it is a huge savings over the dual strip film.

Και επίσης από το πρώτο ποστ μου

Καταρχάς να επαινέσω το σύστημα D3D, απόλυτα ξεκούραστο, φωτεινό, με 3διάστατους υπότιτλους, με σωστή ορατότητα όπως και αν κουνήσεις το κεφάλι σου και εξαιρετική ευκρίνεια. Μιλάμε στην αίσθηση ήτανε χαλαρά πάνω από 1080p σε 40αρα LCD.
Πηγα με μερικους φιλους μου και οσοι απο μας βλεπουμε πολλες ταινιες και μαλιστα σε HD αναλυσεις μας φανηκε καπως.Για τους υπολοιπους που βλεπουν 1 ταινια το μηνα και αυτη σε dvdrip ψιλοαφωνοι μειναν.Οποτε ειναι και αυτος ενας παραγοντας.Ειναι λιγο συνηθεια,αμα δει

ο παππους μου HD θα παθει την πλακα του ,ουτε τα γυαλια δεν θα βαζει Λεμε τωρα...

Βλέπω 1080p ταινίες σχεδόν κάθε βδομάδα και δεν είμαι παππούς :p

αυτο με την θολουρα που λεει ο hydra ισχυει.και εγω στην ιδια αθουσα την ειδα και ολη μου η παρεα αυτο διεπιστωσε.μην κουβεντιαζουμε τα ιδια και τα ιδια

και ουτε μυωπια εχω ουτε λιγοτερο IQ απο εσας, ενας φυσιολογικος ανθρωπος ειμαι

τωρα αν εσεις προσεχατε μονο στο κεντρο της οθονης και δεν περνατε χαμπαρι τι δειχνει σε ολη την υπολοιπη οθονη...

και μην ακουσω οτι στην vmax στο mall athens ειχε προβλημα η ταινια η ο τεχνικος κλπ κλπ

αυτο με την θολουρα που λεει ο hydra ισχυει.και εγω στην ιδια αθουσα την ειδα και ολη μου η παρεα αυτο διεπιστωσε.μην κουβεντιαζουμε τα ιδια και τα ιδια

και ουτε μυωπια εχω ουτε λιγοτερο IQ απο εσας, ενας φυσιολογικος ανθρωπος ειμαι

τωρα αν εσεις προσεχατε μονο στο κεντρο της οθονης και δεν περνατε χαμπαρι τι δειχνει σε ολη την υπολοιπη οθονη...

και μην ακουσω οτι στην vmax στο mall athens ειχε προβλημα η ταινια η ο τεχνικος κλπ κλπ

Κοιτα... Εγώ την είδα στην Αιθουσα 1 της πλατείας Alpha Odeon Θεσσαλονικης (που υπόψιν είναι τεχνολογίας dolby3D αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο). Και εγώ και η παρέα μου μείναμε έκπληκτοι από την πεντακάθαρη και κρυστάλλινη εικόνα. Και έχω εμπειρία από HD υλικό. Μάλιστα έψαχνα για θολά σημεία και πραγματικά δεν εβρισκα.

Δεν προμοταρω την ταινία, απλά λέω ό,τι είδα εγώ και η παρέα μου.

Τώρα αν εσυ μπορείς αυτό να το αποδωσεις σε κάποιο άλλο παράγοντα άλλο από αυτούς που ανέφερα παραπάνω, τότε παρακαλώ διαφωτισε με.

Φιλικά πάντα :flower:

dolby3D και RealD εχουν μικροδιαφορες και για να μη λετε οτι τα λεω ετσ' :p

The filters in Dolby split the light in half, plus a little total loss, and the Z-screen also does about the same in that regaurd. Then you are also only showing each eye for a little less than 1/2 the time, as well as watching it through glasses. The high gain of the silver screen does give a peak brightness gain for Real D but at the cost of a little less light on the edges.

Λιγοτερη φωτεινοτητα στις ακρες και περισσοτερη στο κεντρο.Λογικο δεν ειναι να παρατηρουμε μια θολουρα γενικοτερα? Μερικοι τουλαχιστον...

Και δεν μου λες, είδες άσπρο φόντο σε κάποια σκηνή της ταινίας για να το διαπιστώσεις και μόνος σου? :)

Μονο σε λευκο φοντο διακρινεται η θολουρα( αν υπαρχει ) στις ακρες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.