Jump to content

MasterDAL

Recommended Posts

Και το tranformers πχ απο παιδικό είναι αλλά την ταινία παιδικό δεν την λες. Τα χαρούμενα χρωματιστά και φαντακτερά εφέ του Avatar δεν σε αφήνουν να το κατατάξεις σε σοβαρή ταινία IMO γι αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή δεν προσθέτουν καθόλου αληθοφάνεια στον κόσμο γύρο του. Απλά τη βλέπεις ευχάριστα και γελάς όπως βλέπεις και τα παιδικά χωρίς κάθεσαι να αναλύσεις τι και πως. Άμα εσένα σε ταξιδεύει απλά είσαι περισσότερο ρομαντικός ίσως τι να κάνουμε.

βρε πηγες και το δες?

Εσκασες τα λεφτακια σου?

Γιατι καθεσε και γραφεις κατεβατα λασπολογιας και ασχολεισαι με κατι που στην τελικη δεν σου αρεσε καθολου?

Δεν πετυχε το σκοπο του?(να διασκεδασει τις μαζες...)

Οταν εμπαινες στο σινεμα σου εταξαν οτι θα δεις τον Πολιτη Κεην?

Πραγματικα κουράστηκα.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Κατάφερα και το είδα σε RealD 3D εχθές. Είναι η πρώτη 3D ταινία που βλέπω και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα.

Την ταινία την γούσταρα με 1000 και διασκέδασα τις 3 περίπου ώρες που διήρκεσε.

Παρατηρήσεις/ενστάσεις:

α) θα έπρεπε αντί για μία ταινία να είναι τουλάχιστον 2/τριλογία. Μία ταινία έβγαινε άνετα για τον πλανήτη Pandora και την φυλή Na'vi μόνο.

β) Με χάλασε λίγο το πόσο καλά αγγλικά :p μίλαγαν οι Na'vi καθώς και το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκαν στα όπλα, ενδοεπικοινωνία και modern/future warfare γενικά.

γ) Θα έκανε "δυνατό" mmo :hehe:

A, ξέχασα... έπαιξε 3D προσεχώς από Alice in Wonderland .... κόλαση !!!

γ) Θα έκανε "δυνατό" mmo :hehe:

Σαν mmo: ο Navi avatar πήρε πρώτα τα hunting skills, μετά πήρε το πρώτο mount, μετά το flying mount και μετά το uber mount και τέλος αφού τελείωσε το quest, πήρε το profession του :hehe:

και μετά το uber mount :hehe:

Αυτο δε θα μπορουσες να το παρεις απο quest.

Θα το εβαζαν cash shop item :)

Δεν το είχα δει, μέχρι σημερα, οποτε μπορώ να ποστάρω την άποψη μου...

Το είδα στο Village σε 3D. Here goes: Ειλικρινά δέ συμμερίζομαι την άποψη αυτών που ΔΕΝ τους άρεσε για 3 βασικούς λόγους:

α) Αυτή την ταινία, δεν την κρίνεις με το ίδιο μάτι που βλέπεις το Άρωμα Γυναίκας. Δεν πρόκειται απλα για μια ταινία, ειναι ενα rollercoaster. Μια εμπειρία. Κρίνοντας την με γνόμωνα το σενάριο της, ειναι σαν να μην παίζεις τάβλι επειδη δεν σου αρέσει το "τσακα τσακα" των ζαριών.. Απλά άτοπο. Παμε παρακάτω.

β) Οσοι την είδατε 3D και δέν σας άρεσε, τι ακριβώς σας χαλασε; Οτι είδατε με 12€ εναν πρόλογο απο το πως θα βλέπουμε ταινίες στο μέλλον; Γιατι περι αυτού πρόκειτε.

γ) Παιδικό σενάριο / σενάριο που έμπαζε...; Get a life... Έλεος... Ακομα και απο σενάριο ήταν μια χαρά. Εχουμε δεί και ρηχότερες.

All in all, τα πιο απολαυστικά 12€ που έχω δώσει σε σινεμά (περαν του 20αρικου που χάλασα σε καραμελομπιχλιμπίδια :p )... Αδικαιολόγητοι οσοι το κράξαν, just wrong...

Edit: Κάποιοι μίλησαν οτι ήταν παιδικό επειδή δεν ηταν αληθοφανές... Λοιπόν αγαπητοί, ενας αληθοφανής κόσμος θα χρειαζόταν ενα κλάσμα απο τα εφέ και το showcase του τωρινού κόσμου... Και η Bugatti θα μπορούσε να βγάλει το Veyron με ~500 άλογα αλλα δεν το έβγαλε, γιατι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το κάνει 1001...

α) Αυτή την ταινία, δεν την κρίνεις με το ίδιο μάτι που βλέπεις το Άρωμα Γυναίκας. Δεν πρόκειται απλα για μια ταινία, ειναι ενα rollercoaster. Μια εμπειρία. Κρίνοντας την με γνόμωνα το σενάριο της, ειναι σαν να μην παίζεις τάβλι επειδη δεν σου αρέσει το "τσακα τσακα" των ζαριών.. Απλά άτοπο. Παμε παρακάτω

Ναι εννοειτε πως δεν την κρινεις με το ιδιο ματι γιατι η μια ειναι ταινια με τα ολα της και υπεροχη σε ολα τα επιπεδα ενω η αλλη το μονο που εχει να δειξει ειναι εφφε

β) Οσοι την είδατε 3D και δέν σας άρεσε, τι ακριβώς σας χαλασε; Οτι είδατε με 12€ εναν πρόλογο απο το πως θα βλέπουμε ταινίες στο μέλλον; Γιατι περι αυτού πρόκειτε.

Το εχω πει δεκαδες φορες και εγω στο village την ειδα στην vmax σε 3d και-οχι δεν ηταν ιδεα μου και αλλοι το ειπαν-ηταν θολη σε πολλα σημεια στις ακρες ειδικα,και ξαναλεω δεν παιζει να ηταν τεχνικο προβλημα.ετσι πιστευω.Και god ελπιζω να μην ειναι ετσι ολες οι ταινιες στο μελλον (οι σοβαρες τουλαχιστον)

γ) Παιδικό σενάριο / σενάριο που έμπαζε...; Get a life... Έλεος... Ακομα και απο σενάριο ήταν μια χαρά. Εχουμε δεί και ρηχότερες.

Το σεναριο δεν ειπε κανεις οτι ηταν ρηχο απλα εγω προσωπικα ηξερα τι θα γινει με λεπτομερειες τις επομενες 2,5(:shout:) ωρες που διηρκησε η ταινια.Και αυτο γιατι ηταν ενα χιλιοπαιγμενο σεναριο με καμια καινοτομια - αρα βαρετο

All in all, τα πιο απολαυστικά 12€ που έχω δώσει σε σινεμά (περαν του 20αρικου που χάλασα σε καραμελομπιχλιμπίδια :p )... Αδικαιολόγητοι οσοι το κράξαν, just wrong...

ναι φυσικα ηταν τα πιο απολαυστικα 12euro που εχεις δωσει σε σινεμα γιατι εεεεεεε..δεν εχεις ξαναδωσει 12 euro σε σινεμα(εγω δεν ειχα δωσει εστω)

Τελος εγω προσωπικα δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε.Πλακα ειχε, περασε η ωρα, μια ευχαριστη περιπετεια ηταν.Απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η εμπειρια που λες εσυ ουτε αλλαξε κατι στον κινηματογραφο

Φιλικα:flower:

Ναι εννοειτε πως δεν την κρινεις με το ιδιο ματι γιατι η μια ειναι ταινια με τα ολα της και υπεροχη σε ολα τα επιπεδα ενω η αλλη το μονο που εχει να δειξει ειναι εφφε

Δεν ειπα κατι διαφορετικό. Απλα το είπα με άλλο τόνο. Οχι τοσο επιθετικό (προς την ταινία).

Το εχω πει δεκαδες φορες και εγω στο village την ειδα στην vmax σε 3d και-οχι δεν ηταν ιδεα μου και αλλοι το ειπαν-ηταν θολη σε πολλα σημεια στις ακρες ειδικα,και ξαναλεω δεν παιζει να ηταν τεχνικο προβλημα.ετσι πιστευω.Και god ελπιζω να μην ειναι ετσι ολες οι ταινιες στο μελλον (οι σοβαρες τουλαχιστον)

Δεν παρατήρησα θολούρες. Και ακόμα και να παρατηρούσα δεν θα με ενοιαζε, γιατι κρινω απο το τελικό αποτέλεσμα.

Το σεναριο δεν ειπε κανεις οτι ηταν ρηχο απλα εγω προσωπικα ηξερα τι θα γινει με λεπτομερειες τις επομενες 2,5(:shout:) ωρες που διηρκησε η ταινια.Και αυτο γιατι ηταν ενα χιλιοπαιγμενο σεναριο με καμια καινοτομια - αρα βαρετο

Ξανα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν την είδα για το σενάριο. Γιατι κανεις πισωγυρίσματα;

ναι φυσικα ηταν τα πιο απολαυστικα 12euro που εχεις δωσει σε σινεμα γιατι εεεεεεε..δεν εχεις ξαναδωσει 12 euro σε σινεμα(εγω δεν ειχα δωσει εστω)

Εχω δώσει 25€ για πριβέ προβολή. Δεν τα ευχαριστηθηκα οσο αυτα τα 12€.

Τελος εγω προσωπικα δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε.Πλακα ειχε, περασε η ωρα, μια ευχαριστη περιπετεια ηταν.Απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η εμπειρια που λες εσυ ουτε αλλαξε κατι στον κινηματογραφο

Δεν είπα οτι άλλαξε κατι, αλλα οτι ήταν κατι πρωτοποριακό και σίγουρα ειναι showcase της 3D τεχνολογίας. Και οτι την ευχαριστήθηκα...

Η ταινιουλα αξιζει να παει καποιος να την δει και με το παραπανω θα ελεγα.

Ειναι αλη φαση να βλεπεις ταινια 3d. θολουρες δεν παρατηρησα. Παντος φοβερη αισθηση με τα γυαλια. και φανταστητε οτι ειναι η αρχη τωρα....μετα απο καιρο που θα βελτιωθει κιαλο η τεχνολογια 3d φανταστητε τι θα γινετε......

Την ειδα σε 3D Πρωτοτυπη μεν, καλοφτιγμενη απο αποψη εφε, αλλα χανει αρκετα σε σεναριο.

Επικεντρωνεται πολυ στην διαδικασια αποβλακωσης του πρωταγωνιστη που βρηκε γυναικα,

μιας και το ολο θεμα ειναι να πεισει οτι πραγματικα ενδιαφερεται αυτος για το μπλε μωρο,

ασχετα αν θελημενα τα εκανε ολα σαλατα προδιδοντας "αθελα του" τα παντα στην αλλη πλευρα (καβατζο...)

Σαν να σου λεει, μη φοβασαι να γινεις ρουφιανος, τα μπλε κοροιδα θα σε δεχτουν αμα ριξεις σιροπια....

Και αυτη η βασιλισσα καλα να παθει που γουσταρει να κοιμαται με ατακτουληδες !

Αν και τελικα στο τελος κερδισαν και εμεις δεν ξερουμε πως

( α ναι... καβαλοντας ενα κοκκινο πουλι , και εγινε ο αρχιερεας της μουγκα-μουγκα θρησκειας)

ετσι ωστε να υπαρξει η λυτρωση του πρωταγωνιστη,

μιας και τελικα βολευτηκε πιο πολυ να ειναι μπλε αρχηγος με ενα δυνατο μωρο,

παρα ενας φτιαγμενος αναπηρος ανθρωπος.

Και ολα αυτα τα κερδιζεις με το να εισαι αθελα σου ρουφιανος,

σνομπραοντας-ανακατωνοντας-διχαζοτνας ολοκληρη την φυλη,

ανατιναζοντας ολο το καταφυγιο τα δεντρα με τους προγονους κλπ

Αρκει να ξεμαλλιασεις ενα κοκκινο πουλι τοσο, ωστε να σε γουσταρει. Και εν συνεχεια να επιβληθεις σε εναν λαο με προκαταληψεις.

Χμμμμ

Βασικα το σεναριο μου θυμιζει

Δεν πειραζει που τα καναμε σαλατα στο Αφγανισταν Ιρακ (συντομα Ιραν)

Αρκει να γινει αρχηγος σου ενας Αμερικανος (Δυναμικος) Στρατιωτης στην χωρα σου.

Γιατι ουσιαστικο το εργο μας δειχνει μια αφρικανικη φυλη που δεχεται αμερικανικα στρατευματα με την ακομψη εισοδο τους,

ενω τα πραγματα θα μπορουσαν να γινουν πιο δεκτικα και οχι με τη βια δινοντας για γαμπρο στην βασιλλισσα εναν Ρωμαλεο Αμερικανο.

Την ειδα σε 3D Πρωτοτυπη μεν, καλοφτιγμενη απο αποψη εφε, αλλα χανει αρκετα σε σεναριο. Επικεντρωνεται πολυ στην διαδικασια αποβλακωσης του πρωταγωνιστη που βρηκε γυναικα, μιας και το ολο θεμα ειναι να πεισει οτι πραγματικα ενδιαφερεται αυτος για το μπλε μωρο, ασχετα αν ο καυμενος τα εκανε ολα σαλατα προδιδοντας "αθελα του" τα παντα στην αλλη πλευρα (καβατζο...)

Ασχετα αν στο τελος κερδισαν και εμεις δεν ξερουμε πως ( α ναι καβαλησε ενα κοκκινο πουλι αντι για τα αλλα, και εγινε ο αρχιερεας της μουγκα-μουγκα θρησκειας)

Αυτα εβαλα κ λιγο αλατοπιπερο :no:

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:

εχω πεθανει στο γελιο!!

Levelone δεν με νοιάζει αν σου άρεσε ή όχι, ούτε το σενάριο ούτε και η φανταστική ερμηνεία των καρτούν, η πραγματικότητα είναι οτι είναι μια ταινία με 3D καρτουνίστηκα φανταχτερά και χαζοχαρούμενα γραφικά.

Απο κει και πέρα σου κάνει κλικ δεν σου κάνει, σε ταξιδεύει ή όχι, σε κάνει να πας τουαλέτα για τικι-τικι σκεπτόμενος την μπλε πρωταγωνίστρια, πιάνεις δεν πιάνεις το feeling δεν με ενδιαφέρουν.

η πραγματικότητα είναι οτι είναι μια ταινία με 3D καρτουνίστηκα φανταχτερά και χαζοχαρούμενα γραφικά.

Και ποιος το λέει αυτο ? Εσυ ? Το χαζοχαρούμενα απο που προκύπτει δλδ επειδη δεν σου αρεσε εσενα ( καθαρα υποκειμενικο ) η αναπαράσταση ενος εξωγηινου κοσμου και τα 3d καρτουνιστικα γραφικα απο ποτε ειναι μειον by default . Ξαναλεμε ηταν απλα μια ευχάριστη ταινια . Δεν κλάψαμε δεν χτυπήσαμε ταχυπαλμίες , αλλα βλεπότανε . Μην υπερβάλουμε..

Levelone δεν με νοιάζει αν σου άρεσε ή όχι, ούτε το σενάριο ούτε και η φανταστική ερμηνεία των καρτούν, η πραγματικότητα είναι οτι είναι μια ταινία με 3D καρτουνίστηκα φανταχτερά και χαζοχαρούμενα γραφικά.

Απο κει και πέρα σου κάνει κλικ δεν σου κάνει, σε ταξιδεύει ή όχι, σε κάνει να πας τουαλέτα για τικι-τικι σκεπτόμενος την μπλε πρωταγωνίστρια, πιάνεις δεν πιάνεις το feeling δεν με ενδιαφέρουν.

τοσο χειτ για μια ταινια παντως πρωτη φορα...ουτε η ΑΤΙ να χε φτιαξει τα γραφικα ενα πραμα..

Νομίζω ότι έχεις χάσει την μπάλα - όσοι την είδαν και συμμετέχουν στην συζήτηση, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τους άρεσε ή δεν τους άρεσε - κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει ότι η ταινία πρέπει να σου αρέσει οπότε μην προσπαθείς κι εσύ για το αντίθετο, δεν έχει κανένα νόημα.

Την ειδα σε 3D Πρωτοτυπη μεν, καλοφτιγμενη απο αποψη εφε, αλλα χανει αρκετα σε σεναριο.

Επικεντρωνεται πολυ στην διαδικασια αποβλακωσης του πρωταγωνιστη που βρηκε γυναικα,

μιας και το ολο θεμα ειναι να πεισει οτι πραγματικα ενδιαφερεται αυτος για το μπλε μωρο,

ασχετα αν θελημενα τα εκανε ολα σαλατα προδιδοντας "αθελα του" τα παντα στην αλλη πλευρα (καβατζο...)

Σαν να σου λεει, μη φοβασαι να γινεις ρουφιανος, τα μπλε κοροιδα θα σε δεχτουν αμα ριξεις σιροπια....

Και αυτη η βασιλισσα καλα να παθει που γουσταρει να κοιμαται με ατακτουληδες !

Αν και τελικα στο τελος κερδισαν και εμεις δεν ξερουμε πως

( α ναι... καβαλοντας ενα κοκκινο πουλι , και εγινε ο αρχιερεας της μουγκα-μουγκα θρησκειας)

ετσι ωστε να υπαρξει η λυτρωση του πρωταγωνιστη,

μιας και τελικα βολευτηκε πιο πολυ να ειναι μπλε αρχηγος με ενα δυνατο μωρο,

παρα ενας φτιαγμενος αναπηρος ανθρωπος.

Και ολα αυτα τα κερδιζεις με το να εισαι αθελα σου ρουφιανος,

σνομπραοντας-ανακατωνοντας-διχαζοτνας ολοκληρη την φυλη,

ανατιναζοντας ολο το καταφυγιο τα δεντρα με τους προγονους κλπ

Αρκει να ξεμαλλιασεις ενα κοκκινο πουλι τοσο, ωστε να σε γουσταρει. Και εν συνεχεια να επιβληθεις σε εναν λαο με προκαταληψεις.

Χμμμμ

Βασικα το σεναριο μου θυμιζει

Δεν πειραζει που τα καναμε σαλατα στο Αφγανισταν Ιρακ (συντομα Ιραν)

Αρκει να γινει αρχηγος σου ενας Αμερικανος (Δυναμικος) Στρατιωτης στην χωρα σου.

Γιατι ουσιαστικο το εργο μας δειχνει μια αφρικανικη φυλη που δεχεται αμερικανικα στρατευματα με την ακομψη εισοδο τους,

ενω τα πραγματα θα μπορουσαν να γινουν πιο δεκτικα και οχι με τη βια δινοντας για γαμπρο στην βασιλλισσα εναν Ρωμαλεο Αμερικανο.

Εμένα πάλι μου θυμιζει την μανία του ανθρώπου να καταπατά τα πάντα, ακόμα και τη φύση ως κυρίαρχος, γράφοντας στα φρυδια του ότι βρεθεί εμπόδιο στο δρόμο του. Και ο πρωταγωνιστής πιο πολύ φιλοτιμος μου φάνηκε παρά ρουφιάνος.

Εν ολίγοις μου φάνηκε περισσότερο περιβαλλοντικό το νόημα και σχετικά με την κατάσταση που έχουμε φτάσει με το να θεωρούμε τον εαυτό μας κυρίαρχο είδος και όλα τα αλλά να πανε να καουνε, και όχι τόσο εγκωμιο της ρουφιανιας.

But that's just me...

Αυτο που κανεις ειναι λαθος, προσπαθεις να περασεις τη δικη σου uber alles γνωμη λες και εμεις δεν εχουμε αποψη ή δεν μπορουμε να κρινουμε. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι η δικη σου αποψη πρεπει να μας πεισει?? Εισαι κριτικος ταινιων ή καμια αξιοπιστη πηγη δηλ.?

Δεν σου αρεσε? κλαις τα 12ε αλλα φτανει....

Συμφωνω με τον alexis2044.... μπροστα στο χρημα και τα συμφερωντα δεν νιαζετε ο ανθρωπος για τπτ. καταστρεφει τα παντα γιατι ετσι θελει χωρις πονο για την φυση. Και στην τελικη οι επιπτωσεις παλι ο ιδιος ο ανθρωπος θα τις γευτει.....

Γιαυτο και εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο σαν ανθρωποτητα και τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε....

Παντως και σαν εμπειρια να παει καποιος να την δει (λογο 3d) δεν ειναι ασχημη ταινια. υπαρχουν πολυ χειροτερες που μπορει καποιος να πεταξει τα 12 ευρω του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.