Havic Δεκέμβριος 15, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Ναι λεει!! ειναι στο 12% το scan και εχει βρει μεχρι τωρα 9 ιους να το πω...το ενα λεγεται trojanκατι αρα εχω και trojan.Θα τα ποσταρω ολα οταν παει 100% :computer: Οκ, κάνε format να τελειώνουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 15, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Mπα,για το msn δε κανω format ουτε να με πληρωνες.:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 15, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Οκ ,για δειτε εδω τι ψαρια πιασαμε ... Σας λεει κατι κανενα απ'αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 22, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Ρε συ Hydra το εφτιαξες ? Εβγαλες καμια ακρη ? Αν ναι στειλε μου ενα πμ αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις τον τροπο..γιατι εχω φαει ωρες ψαχνοντας διαφορα να το φτιαξω! Μου εχει σπασει τα νευρα λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 22, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Nαι το λυσα!Απλα εκανα ενα scan με το Antivirus μου και εσβησα οτι βρηκε σαν virus και trojan.Ολα βασικα...Το εκανα εκ νεου εγκατασταση και ολα οκ.Για δοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 23, 2009 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Εκανα σαρωση με το msn cleaner βρηκε ενα αρχειο, το διεγραψα αλλα τιποτα..Εκανα απεγκατασταση, διεγραψα τον φακελο του μσν , το ξαναπερασα αλλα τιποτα...Τωρα θα δοκιμασω το zonealarm μπας και βγαλω ακρη...Αν οχι..με βλεπω για φορμαρισμα..το χρειαζεται αλλωστε !:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 23, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Με το ZoneAlarm εκανα εγω και εσβησα οτι βρηκε.Πιστευω θα λυθει!!!Αμα δεις και στη φωτο που ειχα ανεβασει σε παραπανω ποστ μπορει να σου βρει και σενα τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 23, 2009 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Αυτο κανω και εχουμε τα ιδια! :giveup:Τα Rarepacker.multi.generic ειναι το ιδιο...Ενα μεγαλο μπραβο εχω να πω για το προγραμμα αυτο γιατι το avast δεν βρηκε τιποτα! και αυτο στο 9% του σκαναρισματος εχει βρει ιδι 9! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 23, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Zonealarm ειχω φιλε εδω και πολλα χρονια.Αμα το βαλεις στο high στη προστασια,θα στα βρισκει και θα στα "ξεκανει" απο μονο του κατευθειαν μολις τα βλεπει.Εγω το χα στο medium...Το Avast το χα και εγω στην αρχη.Πολυ λιτο μου ειχε φανει.Καμια σχεση το να με το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 23, 2009 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Καταστροφες! Εφτιαξε το msn και χαλασε το media player αρχικα..Μετα αρχισαν κατι παραξενα κολληματα και αρχισα να παραξενευομαι! μετα απο τα 2-3 freeze παταω CMOS και μετα δεν εμπενε ΚΑΝ στα windows!! :happy2: Βρε δεν πανα δοκιμασα να κανω fix? τιποτα! Βρε restore ? δεν εκανε restore με τιποτα! Οποτε ποια ειναι η λυση ? Χωνουμε δισκο με XP (αθανατα!) επανω..περναμε αρχεια και βουρ για φορματ :rant: Και ολα αυτα για ενα αναθεματισμενο msn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neraidoula Απρίλιος 16, 2012 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 λοιπον σημερα εκανα καταργηση τον internet explorer και μαλλον κατι πειραξα δεν ξερω και γω και το msn μου τρελαθηκε κανει οτι να ναι και εκανα καταργηση το 11 αλλα εγώ εχω παλαιότερη έκδοση που δεν ξέρω που είναι πως μπορώ να τ φτιάξω ?δεν εχω ιδέααα φετος μαθαίνουμε απο Pc στο σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.