Hydra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Καλησπερες σε ολους. Χτες το βραδακι που πηγα να απολαυσω τη HDια μου εγινε το απροσμενο!:-O Τα 6.1 δε βγαζαν ηχο!Τρελαθηκα.:wassat: Κοιταω και τι να δω...Το χειρηστιριο τα χε φτυσει.:weep::suicide2: Το ασχημο δεν σταματαει εδω ομως.Οχι μονο ανεβαζω-κατεβαζω τον ηχο απο αυτο,αλλα ανοιγουν απο κει επισης ,με αποτελεσμα τωρα να μη μπορω να τα χρησιμιποιησω και να χω μεινει με κατι DreaMax 2.1 της πλακας που το βαζω στο τερμα και ακουγεται απο το πηγαδι ο ηχος. Ο μονος τροπος για να παιξει ειναι να τραβαω το καλωδιο η να το σπρωχνω,λες και δε κανει καλη επαφη απο μεσα καποιο συρματακι.Αυτη η εντυπωση μου δινεται,γιατι σπρωχνω-παιζει.Αμα το αφησω μονο του δεεεε,σβηνει και το φωτακι και δε παιζει τιποτα. Τι να κανω βρε παιδια?Που να βρω τωρα τετοιο καινουριο,και να πουλιοταν μονο του,που να το βρω που τα ηχεια κυκλοφορησαν κοντα στο 2003?? Εχω τα Creative Inspire 6700 6.1 Το καλωδιο δε φερει καμια φθορα εξωτερικα και η επαφη πισω γινεται μια χαρα.Ολα τα pin-ακια ειναι στη θεση τους.Κανα συρματακι απο μεσα θα χει το προβλημα. Φτιαχνεται αμα το παω σε καποιο μαγαζι που ασχολουνται με τον ηχο και τις επισκευες?Εχετε καποιο στο μυαλο σας? Εχω ξενερωσει τελειως!!!! :suicide2::suicide2: Επισης αμα τα βρειτε πουθενα Ελλαδα να τα αγορασω,δε θα κολωσω.Μεχρι 40 ευρω θα τα δωσω. Λευτα για καινουρια δεν εχω και αυτα που εχω τωρα μονο ηχο δε βγαζουν!!! Το χειρηστιριο ειναι το εξης. Tα φωτα σας!!! Ευχαριστω παρα πολυ!!!
Candyman Δεκέμβριος 14, 2009 #2 Δεκέμβριος 14, 2009 Σε ίδια ακριβως Inspire φίλου είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το βύσμα δεν πατάει καλά (αυτούνού τελικά του κάηκε το chip στο controller και πέθαναν τα ηχεία).Υ.Γ. Γι αυτό και δεν αλλάζω τα FPS Soundworks που έχω, γιατί δεν χαλάνε. Τα νεότερα ηχεία της Creative είναι για τα σκουπίδια, αναξιόπιστα και με χαμηλή ποιότητα.
Hydra Δεκέμβριος 14, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 14, 2009 Ενα controler ειναι,αμα το παω σε ειδικους που ασχολουνται με τον ηχο και τα ηχοσυστηματα,δε θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν?
dpolal Δεκέμβριος 14, 2009 #4 Δεκέμβριος 14, 2009 Αν με τράβηγμα/σπρώξιμο παίζουν τότε κάποια επαφή δεν γίνεται καλά. Πήγαινε τα σε κάποιον ηλεκτρονικό και θα στα φτιάξει. Αν δεν, τότε ψάξε για κάνα ανταλλακτικό στο ebay. Αν και πάλι δεν τότε... (βρήκες τί δώρο θα ζητήσης από τον Άι Βασίλη φέτος )
Candyman Δεκέμβριος 14, 2009 #5 Δεκέμβριος 14, 2009 Ενα controler ειναι,αμα το παω σε ειδικους που ασχολουνται με τον ηχο και τα ηχοσυστηματα,δε θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν? Δεν νομίζω να βρεις άτομο που να κάτσει να ασχοληθεί, και άμα βρεις είναι πολύ πιθανόν να είναι άσχετος. Εγώ λέω να πάρεις άλλα ηχεία. Εν τέλει είναι πολύ πιθανόν να σου έρθει φτηνότερα, θα το δεις. Αντί να δώσεις 40 ευρώ που λες για επισκευή, δώσε 60 και πάρε ένα σετάκι 5.1 καινούργια (αφού σου αρέσει η Creative) με την εγγυησούλα τους, να τελειώνεις. Τώρα αν δεν παίζει κασέρι... τότε μάλλον έχεις πρόβλημα.
Hydra Δεκέμβριος 14, 2009 Author #6 Δεκέμβριος 14, 2009 Κοιτα οπως ειπες και μονος σου,τα καινουρια Creative δεεεν.Σε αυτο συμφωνω.Εχω ακουσει σε φιλο μου καινουρια Creative(τα οποια εγω του προτεινω νομιζοντας οτι ιεναι καλα) και δεν εχουν καμια σχεση με τα αρχαια τα δικα μου. Οποτε αν ειναι να δωσω μεχρι 40,θα τα δωσω αλλα οχι για επισκευη.Αλλα για να τα αγορασω καινουρια (τα ιδια παλι ,τα 6700) .Μεχρι τοσα.Επειτα αμα ειναι να δωσω 60 ευρω και να παρω ενα σετακι της πλακας,καλυτερα να μεινω με τα φτηνα 2.1. Αλλα δε παλευονταιιιιιι
Candyman Δεκέμβριος 14, 2009 #7 Δεκέμβριος 14, 2009 Ψάξε στο ebay ή σε κανένα ελληνικό site δημοπρασιών μπας και πετύχεις κάτι...Good luck.
Artist_ Δεκέμβριος 14, 2009 #8 Δεκέμβριος 14, 2009 Πρέπει να έχω ένα κάπου πεταμένο μαζί με τα ηχεία που κάηκαν πριν χρόνια. Θα ψάξω να το βρω και αν είναι θα σε στείλω πμ για να το πάρεις.
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2009 #9 Δεκέμβριος 14, 2009 αφου μια παιζει μια δε παιζει.....εγω θα το ανοιγα και θα προσπαθουσα να το φτιαξω μονος μου...Εφοσων ομως ειμαι σιγουρος ετσι.Οχι απλως να το ανοιξω και μετα να το χαλασω αν πιανουν τα χερια σου καντο , αν δεν εχεις ξανα ασχοληθει αστο
electronic396 Δεκέμβριος 14, 2009 #10 Δεκέμβριος 14, 2009 έτσι όπως τα λές ακούγεται σαν να θές μερικές κολίσεις...απο την στιγμή που έτσι και αλλιώς δεν το πιάνει η εγγύηση πήγαινε το σε ένα ηλεκτρονικό....να του πείς το πρόβλημα και να σου ξαναπεράσει τις κολίσεις....πές του ότι είναι απο κάτι φτηνά ηχεία υπολογιστή....και αν μπορεί να κάνει κάτι θα το κάνει...μην του πείς ότι είναι απο καλά ηχεία γιατι θα σου βάλει 2πλασια τιμή.πάντως όπως και να έχει πάνω απο 10ευρώ για μερικές κολίσεις ή 20ευρο αν αλλάξει adaptora δεν νομίζω να πάρει για κάτι τέτοιο....και αυτά που λέω πολλά είναι.....
Hydra Δεκέμβριος 14, 2009 Author #11 Δεκέμβριος 14, 2009 Πρέπει να έχω ένα κάπου πεταμένο μαζί με τα ηχεία που κάηκαν πριν χρόνια. Θα ψάξω να το βρω και αν είναι θα σε στείλω πμ για να το πάρεις. Kοιταξε αμα το χρειαζεσαι δεν ειναι αναγκη,αλλα αμα θες μπορω να το αγορασω κιολας σε μια λογικη τιμη. αφου μια παιζει μια δε παιζει.....εγω θα το ανοιγα και θα προσπαθουσα να το φτιαξω μονος μου...Εφοσων ομως ειμαι σιγουρος ετσι.Οχι απλως να το ανοιξω και μετα να το χαλασω αν πιανουν τα χερια σου καντο , αν δεν εχεις ξανα ασχοληθει αστο Σήμερα 00:40 Μακαρι να ξερα ο ερμοοος...
Artist_ Δεκέμβριος 15, 2009 #12 Δεκέμβριος 15, 2009 Δυστυχώς δεν το βρήκα, πετάχτηκε μαζί με την πλακέτα του γούφερ. Μόνο τα ηχεία κράτησα.
vasi Δεκέμβριος 15, 2009 #13 Δεκέμβριος 15, 2009 δεν φτιάχνεται !!! αυτό, αν σου χαλάσει,και εγώ τα ίδια έπαθα !! δοκίμασε με καμία μετατροπή,αν πας σε ηλεκτρονικό.
Hydra Δεκέμβριος 15, 2009 Author #14 Δεκέμβριος 15, 2009 Πωω ρε νιλα που παθα! Aμα βαλω ενα αλλο controller απο αλλα ηχεια θα δουλεψει λετε?Αν ειναι απο καποιο αλλο σετακι Creative?
schumifer Δεκέμβριος 15, 2009 #15 Δεκέμβριος 15, 2009 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ πιστέψω ότι 14 ποστ μετά δεν το έχεις ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΞΕΙ.Εγώ στη θέση σου θα πόσταρα φωτογραφίες από το εσωτερικό ανοιγμένο, αν δεν έβρισκα άκρη.Αφού το λες και μόνος σου. Κάτι δεν κάνει επαφή. Άνοιξέ το το ρημάδι . Αν είσαι τυχερός 1-2 κολλήσεις και τέλος!!!ΟΡΙΣΤΕ κι αυτόhttp://cgi.ebay.co.uk/Creative-Volume-Controller-For-5-1-Speaker-Sets_W0QQitemZ230412637827QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_DesktopComponents_RL?hash=item35a5a9d683ΑΛΛΑ σε παρακαλώ, μην το δοκιμάσεις πριν κατσαβιδιάσεις το υπάρχον
Hydra Δεκέμβριος 15, 2009 Author #16 Δεκέμβριος 15, 2009 Xμμ τις κολλησεις δε ξερω να τις κανω ,ο πατερας μου ξερει να κανει αλλα θα ναι εξωτερικο για καμια βδομαδα.Οπως και να χει παντως θα το ανοιξω αυριο να δω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.