Jump to content

Πειτε ποιο ειναι το πιο ασχημο/χειροτερο αυτοκινητο...

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
:sick:

Nissan-Juke_2011_photo_14.jpg

Νταξει ειναι το αποτελεσμα συνεβρεσης του Yeti με το Micra ενω ειχε διαρροες το πυρηνικο εργοστασιο παραδιπλα.

Ομολογώ οτι δεν εχει και την πιο όμορφη μούρη, αλλα η προηγούμενη φωτο δείχνει να εχει όγκο... Δεν το βρίσκω και ΤΟΣΟ ασχημο, δεν θα το αγόραζα βεβαια...

Στο pixo μου. :p

Τα μπροστινά φανάρια από δω και πέρα να πούνε στους ιάπωνες να τα βάζουνε στα φτερά να τελειώνουν στους καθρέπτες,και τα πίσω στην οροφή,με την μούρη να μοιάζει λες και βάλανε το αμάξι πίσω από Rolls Royce RB211 σε Full Speed,γιατί έτσι το πάνε,παράδειγμα το παραπάνω Nissan.

ενα κατα τ΄αλλα πολυ ομορφο αμαξι ....

εχει αυτον τον "πισινο"

3889_2.jpg

Αυτό το είδα αρκετά πρόσφατα.

Αν και μισώ άγρια τέτοιου είδους (μεγέθους) αμάξια,μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ όμορφο,καμιά σχέση με το πως δείχνει στην photo.

Volvo C30 T5 + VW Golf GTi 2008 Only FTW!

Αυτά και μόνο αυτά.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το 2010 Golf:

4602591lg.jpg

• 1 month later...

Το Mini για όποιον ενδιαφέρεται,τελικά λέγεται Mini Countryman,και υπάρχει και το Crossman που είναι Crossover.

Και τα δύο έχουν μούρι Mustang,και πισινό που φέρνει σε Dodge Ram.:hehe:

αίσχος......:hehe:

(όχι ρε πστη μου πάλι θα φάω κάρτα) :p

αχαχχαχαχααχχα τωρα το ειδα.

ε ενταξει αφου δεν εφαγα εγω , μην φοβασαι εσυ:p

Ειδα σημερα στο δρομο ενα Honda Insight και νομιζω ειναι το πιο ασχημο αυτοκινητο που εχω δει ποτε μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.