Jump to content

Πειτε ποιο ειναι το πιο ασχημο/χειροτερο αυτοκινητο...

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

IMHO,αν το Yeti εβγαινε σαν πχ Audi Q3,θα εκανε τρελλες πωλησεις πριν ακομα φτασει στις εκθεσεις/αντιπροσωπειες

Αν έβγαινε σαν το Q3, τι θα πούλαγε το Q3 μετά; :p

To Yeti βγαίνει στα 17.000, ένα Audi SUV θέλει τα διπλά αν δεν κάνω λάθος.

Παμε απο την αρχη

Αν το group VAG αποφασιζε αυτο το οχημα να το πουλαει σαν VW ή Audi,πιστευω πως με το καλημερα θα εκανε τρελλη επιτυχια(οπως πχ το Tiguan)

Για καποιο λογο,αποφασισαν να το βγαλουν με το logo της Skoda.Με αυτο τον τροπο βγαινει σε καλυτερη τιμη στο "ραφι" αλλα ακομα και σημερα υπαρχει κοσμος που δεν θελει Skoda,αλλα κατι πιο μουρατο(για να μπει και στο ματι του γειτονα)

Για αυτό το λόγο δεν υπάρχει ήδη το Tiguan και έρχεται και το Q3 το 2011, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και Seat?

Εκτός αν πάλι δεν πιάνω τι λες.

Υποθετικά μιλάει ο άνθρωπος. Ξέχνα την αγορά και τις ανάγκες της.

Λέει πως αν αυτή η καρότσα είχε το σήμα της Audi ή της WW, τότε αυτόματα θα άρεσε σε πολυ περισσότερους.

Ναι βρε, δεν λέω. Αλλά αυτόματα με το σήμα της VW ή Audi θα πάει ένα x1.5 ή x2 αναλόγως στην τιμή. Οπότε αυτό που λέω είναι, τι διαφορά θα είχε;

Και η KIA αν έβγαζε το ProCeed με το σήμα της Ford πχ τώρα θα το είχε όλη η Ελλάδα. Αν, αν, αν. Εδώ που φτάσαμε, το prestige μας μάρανε; Αθάνατος Έλληνας θα μου πεις..

Προφανως,το group θελει να χτυπησει και την κατηγορια μεχρι 20Κ,οπου το Qashqai ή το SX4 παιζουν χωρις σοβαρο ανταγωνισμο.

Nuff said,παμε παρακατω :dirol:

παντως παιδια οποιος το θελει τετρακινητο δεν θα σκασει 18κ αλλα 24-25 γιατι τα τετρακινητα βγαινουν μονο σε 1.8Τ, με τα 18k 1.4tsi fwd χτυπαει τα δικινητα Qasquai και RAV4 και ολα τα υπερυψωμενα πολυμορφικα.

Αυτό το Yeti όντως είναι άσχημο,και δεν είναι SUV,σαν screwed Fiat Panda είναι και χειρότερο.

http://img63.imageshack.us/img63/4592/fiatpanda03.jpg

Πάντως επιβεβαιώνω ότι υπόθηκε παραπάνω περί branding,γιατί είμαι ένας από αυτούς στους οποίος υπάρχει το συγκεκριμένο "πρόβλημα".

Για παράδειγμα εγώ με το που άρπαξε η GM το Cruze απ'την Suzuki και το αμόλησε ως Chevrolet Cruze (International) και Holden Cruze (Australia) ξαφνικά όχι μόνο μου αρέσει,αλλά το θέλω και όλας. :hehe:

Και τώρα το αποκορύφωμα της ασχήμιας...

attachment.php?attachmentid=37812&stc=1&d=1264158974

Aurora 600

attachment.php?attachmentid=37811&stc=1&d=1264158767

Αγνωστος κλώνος φορτηγού

post-9787-1416074293,0086_thumb.jpg

post-9787-1416074293,2507_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.