GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Εχουμε τα supercars αυτοκινητα , ας εχουμε και ενα με τα χειροτερα/ασχημοτερα Ειδα ενα αυτοκινητο στο δρομο (το ξερα και απο παλια αλλα τωρα ειπα να το κανω θεμα) και λεω "πως γινεται να το αγορασει καποιος αυτο... μιλαω για αυτο το συγκεκριμενο..που ουτε ξερω ποιανης εταιριας ειναι και μοντελο.δεν με ενδιαφερει ανεβαζω εδω μια φωτογραφια απο το αμαξι. Αναφερομαι στο πιο ασχημο..Το χειροτερο δε ξερω ποιο ειναι αλλα σιγουρα θα ναι ιταλικο.. http://www.lacedonia.com/images/Annunci/multipla.jpg Y.Γ Το αστειο ειναι οτι δεν ηξερα μοντελο / μαρκα και εψαξα στο google ασχημο αυτοκινητο και το βρηκα
pank Δεκέμβριος 14, 2009 #2 Δεκέμβριος 14, 2009 Fiat MultiplaKαι μόνο που είδα τον τίτλο, ετοιμαζόμουν να το postάρω.By far ότι πιο άσχημο εχω δει.
ΝTG Δεκέμβριος 14, 2009 #3 Δεκέμβριος 14, 2009 fiat multipla..εδιτ(ρε φστ παλι δευτερος μαμω την τρελλα μου..)
sotiris Δεκέμβριος 14, 2009 #5 Δεκέμβριος 14, 2009 Όλα τα κορεατικο-κινεζο-ζαπόνια χωρίς στυλ.Endless κατάλογος, με mainstream όνομα αυτό:http://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_LeMansμια κόπια του opel kadett που κυκλοφορούσε ελλάδα ενώ το kadett είχε αλλάξει.
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2009 #9 Δεκέμβριος 14, 2009 Ford KA. Παντα μου εσπαγε τα νευρα οταν το εβλεπα.:rant:
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2009 Author #10 Δεκέμβριος 14, 2009 χεχε..παιδια μιλαμε και για τα χειροτερα αμαξια ετσι... απο θεμα αξιοπιστιας , ζημιων , ολα τα σχετικα... Οχι μονο τα πιο ασχημα
Κοπρίτης Δεκέμβριος 14, 2009 #11 Δεκέμβριος 14, 2009 απο τα πλεον αδιανοητα οχηματα που εχουν πατησει σαυτο το πλανητη ladies & gents may i present 1970 Marcos Mantis Ssang Yong Actyon απλα δεν υπαρχει... κατα πασα πιθανοτητα ο σχεδιαστης ηταν τυφλος, κουφος και σχεδιαζε με τα ποδια απο Αμερικη μερια μας ερχεται το επομενο τερατουργημα που ακουει και στο ονομα Aztec by Pontiac τρομαρα του... σαφως λιγοτερο αποκρουστικο αλλα εξισου "τι σκ@τα σκεφτοντουσαν οταν το σχεδιαζανε?" ειναι κι αυτο imho καθως και πολλα αλλα ομορφα hatch που τα μακελεψανε προσθετωντας τους ουρα για να πιασουν τους πατερ φαμιλιες που θελαν κουρσα απο μικροι... Renault Thalia FTW
Tsakonas Δεκέμβριος 14, 2009 #12 Δεκέμβριος 14, 2009 βαριεμαι να σας δωσω λινκ,αλλα θα σας πω μια πετυχημενη περιγραφη του πουχα διαβασει καπου. "βαλανε καποιον να παει στο εργοστασιο της φεραρι και τον πηραν τηλεφωνο να τους περιγραψει μια 360 αλλα μαλλον ηταν κεκες.(η καπως ετσι).οποιος βρει για ποιο αμαξι το λεω θα κερδισει ενα μπαν αλλου χρηστη της επιλογης του.
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2009 Author #13 Δεκέμβριος 14, 2009 πρεπει να βαλω τα δυνατα μου γιατι εχω βρει χρηστη !
greekfragma Δεκέμβριος 14, 2009 #15 Δεκέμβριος 14, 2009 άμα σου σκίσω θα φταίω?....πάρε ένα nissan ρε
nickstamat Δεκέμβριος 14, 2009 #17 Δεκέμβριος 14, 2009 Chrysler PT Cruiser (από μικρός το απεχθάνομαι)
Κοπρίτης Δεκέμβριος 14, 2009 #18 Δεκέμβριος 14, 2009 ισως η σχημοτερη alfa ολων των εποχων (με τα δεδομενα της ALFA παντα) Αlfa Romeo Arna (relabeled Datsun Cherry) Ο ανατρεπτικος σχεδιασμος στο μεγαλειο του Citroen Ami 6 γραμμες με σαφεις ενδεiξεις αεροδυναμικης παραμορφωσης του αμαξωματος απο τις ταχυτητες που δεν επιανε επισης απο citroen η ναυαρχιδα Citroen C6... Γιαυτους που θελουν να ξεχωριζουν με καθε κοστος μαζι με τα ξαδερφακια του Avantime & Vel Satis (το ξερω οτι αρεσουν σε πολλους... αλλα τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα) Φυσικα δεν μπορουσε να λειπει απο μια τετοια λιστα και το γνωστο Yugo ειδικα στην facelift εκδοση me to ονομα Yugo Koral οπως φυσικα και το φτηνοτερο αμαξι του κοσμου Tata Nano Παραλληλα με καποια κτηνη της πρωην σοβιετικης ενωσης που κυκλοφορησαν απο εταιρειες οπως GAZ, Volga κτλ.... (μιλαμε για συγεκριμενα μοντελα, οχι ολα προς Θεου..) Καθως και τα γειτονακια FSO Polonez...
jesus Δεκέμβριος 14, 2009 #19 Δεκέμβριος 14, 2009 Chrysler PT Cruiser και για μενα.προτειμω να οδηγω νεκροφορα
ea6gka Δεκέμβριος 14, 2009 #20 Δεκέμβριος 14, 2009 χαλαρα πολυ ασχημο nissan tiida:suicide: tiida ειναι γ@μω τα βασανα μου , εκνευριστικα ασχημο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.