Jump to content

Athanasios2104

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

δηλαδή αφού το Benchmark δεν έχει dx10, δε θα έχει και το τελικό παιχνίδι;

Λογικα δεν θα εχει για να προωθησουν το DX11.

Δες επισης οτι ουτε στο dirt2 εχει DX10, παραμονο DX9&11.

• 1 month later...

γαι το benchmark ,μπορουμε καπως να αλλαξουμε την γλωσσα. επισης πως κανει apply τις αλλαγες στις ρυθμησεις , θελω να τα βαλω ολα full κ δεν μπορω .

στο Play το βρίσκω 18 λίρες, ενώ σε Game και Zavvi γύρω στις 25. Λέτε να πρόκειται για λάθος; Λέω να το χτυπήσω πάντως γιατί δεν μου φαίνεται για λάθος =/

γαι το benchmark ,μπορουμε καπως να αλλαξουμε την γλωσσα. επισης πως κανει apply τις αλλαγες στις ρυθμησεις , θελω να τα βαλω ολα full κ δεν μπορω .

ως πρός τη γλώσσα, πρέπει να είναι η 2η επιλογή από το τέλος.

στο Play το βρίσκω 18 λίρες, ενώ σε Game και Zavvi γύρω στις 25. Λέτε να πρόκειται για λάθος; Λέω να το χτυπήσω πάντως γιατί δεν μου φαίνεται για λάθος =/

άκυρο, τώρα στο Play πρέπει να πατάς το ευρώ για να δεις τις τιμές που αφορούν non-UK χώρες (και βγαίνει πάλι ~26e)

Παιχνίδι για παιδάκια

που τους αρέσει

να πατούν κουμπάκια:baby:

Οχι τόσο κακό για άμεσο uninstall όμως. Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα μαζί του.

Πολύ καλό για benchmark. Ζορίζει καλά. Μέχρι 1018mb vram usage είδα.

i7 3,8/GTX285 stock

post-12088-1416074637,5365_thumb.jpg

post-12088-1416074637,613_thumb.jpg

campaign δεν εχει?γιατι μπηκα και βλεπω μονο να φτιαξεις παιχνιδι κτλ

Αν δεν κανω λαθος αφου μπεις στο campaign,ειναι η 3η επιλογη μετα..

Ειναι χωρισμενο σε episodes..

Ναι εκει παω και εγω.αυτο ειναι και καλα το campaign του?με ξενερωσε που το εχουν κανει για online και απλα αν δεν θες να παιξεις ετσι βαζεις μποτακια...

απαραδεκτο να μην εχει directx 10 και να παιζουμε υποχρεωτικα 9 εμεις που δεν εχουμε καρτες με 11

βγηκε και το πρωτο patch.

• 2 weeks later...

παίδες, έχω ένα αυθεντικό copy και θέλω να το εγκαταστήσω και στο pc του αδερφού μου για να παίξουμε COOP μέσω LAN... γίνεται; Ή πρέπει στο δικό του να είναι σπασμένο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.