mads Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Αγόρασα πρόσφατα τα ακουστικα "Apple Dual Driver IEM (ADDIEM)" και θέλω να πάρω το "FiiO E5" για να ενισχύσω τον ηχο τους. Από μια γρήγορη ερευνα που έκανα σε ελληνικά e shops δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Έχει κανείς υπ' οψη του αν μπορώ να βρώ το "FiiO E5" σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα κτλ.;Παρεπιπτόντως...αν συνδέσω το "FiiO E5" σε ένα "sony nwz-b135f" mp3 player θα δω κάποια διαφορά στον ήχο ή τζάμπα θα δώσω λεφτά για amplifier; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Αν θέλεις κατι ποιο σοβαρό υπάρχει και ο DAC zero (στα 100 Ευρώ όμως) Τα συγκεκριμένα αμφιβάλω αν μπορούν να αλλάξουν τον ηχο του ipod... Καλύτερα να αγοραζες αλλα ακουστικά (akg k330 πχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Αν θέλεις κατι ποιο σοβαρό υπάρχει και ο DAC zero (στα 100 Ευρώ όμως)Τα συγκεκριμένα αμφιβάλω αν μπορούν να αλλάξουν τον ηχο του ipod... Καλύτερα να αγοραζες αλλα ακουστικά (akg k330 πχ) τι σχεση εχει ο zero dac με το FiiO??? φορητο ενισχυτη θελει το παλικαρι για το player του οχι dac. ο FiiO για τα χρηματα που ζηταει ειναι πολυ καλο εργαλειο.. αλλα δεν νομιζω δεν νομιω να το βρεις ελλαδα. ebay FTW Παρεπιπτόντως...αν συνδέσω το "FiiO E5" σε ένα "sony nwz-b135f" mp3 player θα δω κάποια διαφορά στον ήχο ή τζάμπα θα δώσω λεφτά για amplifier; η διαφορα που θα δεις ειναι μονο στην ενταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mads Δεκέμβριος 15, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 @ SirDimanΜάλλον δεν κατάλαβες τι ακουστικά πήρα..@theo michΑπ' οτι εχω καταλάβει πέρα απο την ένταση, το Fiio αυξάνει δραματικά το sound stage και το μπάσο στα συγκεκριμένα ακουστικά, κάτι το οποίο κάνει πολύ καλύτερη την ακρόαση.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ελπίζω να βρεθεί καποιος να μου πει αν όντως υπάρχει κάποιος εισαγωγέας στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 @ SirDimanΜάλλον δεν κατάλαβες τι ακουστικά πήρα..@theo michΑπ' οτι εχω καταλάβει πέρα απο την ένταση, το Fiio αυξάνει δραματικά το sound stage και το μπάσο στα συγκεκριμένα ακουστικά, κάτι το οποίο κάνει πολύ καλύτερη την ακρόαση.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και ελπίζω να βρεθεί καποιος να μου πει αν όντως υπάρχει κάποιος εισαγωγέας στην Ελλάδα.κοιτα, το δικο μου ειναι στο δρομο και ερχεται... κραταω μικρο καλαθι ομως και πιστευω μονο στην αυξηση της εντασης... μακαρι να δουμε και ολα τα αλλα που "υποσχονται" στο review στο head-fi...btw θα παιξει με nano 5G και CX380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mads Δεκέμβριος 15, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 @theo michΑπ' οτι εχω διαβάσει με low budget ακουστικά των 16Ω όντως δεν θα δείς διαφορά λογικά επειδή ο Fiio εχει Suitable Headphone Impedance: 16 ohms - 300 ohms. Βασικά οσο περισσότερα τα Ω στα ακουστικά τοσο μεγαλύτερη θα είναι η βελτίωση (αν και δεν είναι πάντα έτσι). Εγω για τα συγκεκριμένα Apple διάβασα οτι εχει πολύ καλά αποτελέσματα αν και εχουν μόλις 23 Ω.Όπως και να 'χει ο Fiio είναι πολύ έξυπνη αγορά και μακροπρόθεσμα για πολλους λόγους...Καλές ακροάσεις theo και αν δεν βαριέσαι πόσταρε και εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 πάρε και από έξωhttp://www.hifiheadphones.co.uk/fiio-e5-headphone-amplifier-in-black-prodid-1150.htmlαυτό το μαγαζί νομίζω φέρνει ελλαδα αν και είναι outofstock τώραρώτα δεν έχεις να χάσεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 @theo michΑπ' οτι εχω διαβάσει με low budget ακουστικά των 16Ω όντως δεν θα δείς διαφορά λογικά επειδή ο Fiio εχει Suitable Headphone Impedance: 16 ohms - 300 ohms. Βασικά οσο περισσότερα τα Ω στα ακουστικά τοσο μεγαλύτερη θα είναι η βελτίωση (αν και δεν είναι πάντα έτσι). Εγω για τα συγκεκριμένα Apple διάβασα οτι εχει πολύ καλά αποτελέσματα αν και εχουν μόλις 23 Ω.Όπως και να 'χει ο Fiio είναι πολύ έξυπνη αγορά και μακροπρόθεσμα για πολλους λόγους...Καλές ακροάσεις theo και αν δεν βαριέσαι πόσταρε και εντυπώσεις.στα Sennheiser δεν περιμενω βελτιωση.. μονο ενταση. στα Κ702 θελω να δω τι θα καταφερει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 στα Sennheiser δεν περιμενω βελτιωση.. μονο ενταση. στα Κ702 θελω να δω τι θα καταφερει... δεν βαριεσαι... ουτε 20 ευρω δεν εκανε για τις διαφορες που ειδα δεν υπαρχει λογος να πω... ειναι γλυκουλι ομως http://img12.imageshack.us/img12/1702/dsc0009l.jpg http://img704.imageshack.us/img704/8782/dsc0011r.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.