pank Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Ο stereoscopic 3d driver ήταν το πρώτο πράγμα που απεγκαθιστούσα μετά από κάθε εγκατάσταση οδηγών της Nvidia. Εδω και δυο-τρείς εκδόσεις δεν τον εγκαθιστώ καν.Δεν εχω το ''τσουχτερό'' 3d kit της Nvidia, ούτε οθόνη 120hz. Συνεπώς θεωρούσα ότι μου είναι κάτι εντελώς άχρηστο.Όπως όμως λένε εδω αρκούν τα φθηνά χάρτινα 3d γυαλιά σε συνδυασμό με μια συγκεκριμμένη ρύθμιση στο Nvidia Control Panel για να σου προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία σε οποιοδήποτε 60Ηz monitor.Στο link που δίνω οδηγήθηκα από αυτό το thread όπου στη δημοσίευση #3, κάποιος προτρέπει σε δοκιμή της παραπάνω μεθόδου, και ακολουθούν δημοσιέυσεις (μικρό δείγμα) ατόμων που το δοκίμασαν και επιβεβαιώνουν.Αν έχει κάποιος αυτά τα 3d red/cyan γυαλιά ας το δοκιμάσει να μας πει. Επίσης μήπως ξέρετε που τα πουλάνε για να δοκιμάσω και εγω ;
Dolly Δεκέμβριος 14, 2009 #2 Δεκέμβριος 14, 2009 Φαντάζομαι πως αν πες σε κάνα Village / Cosmopolis και ζητήσεις αρκετά ευγενικά θα μπορέσεις να πάρεις κάνα ζευγάρι, αν είναι τα ίδια...
tarasque Δεκέμβριος 14, 2009 #3 Δεκέμβριος 14, 2009 εννοείς ότι παίζει με τέτοια απλά; δεν μου φαίνεται ότι μοιάζουν με τις nvidia:
pank Δεκέμβριος 14, 2009 Author #4 Δεκέμβριος 14, 2009 Δε φαντάζομαι ότι μιλάμε για το ίδιο αποτέλεσμα. Αν διαβάσεις το link λέει :In the following pop-up window, click “Enable 3D Vision Discover.” This is the option that switches Nvidia’s 3D Vision settings from 120Hz shutter-based 3D to anaglyph (red/cyan) that can run on any normal 60Hz monitor.Εγω καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάποια πιο υποβαθμισμένη λειτουργία. Από 3d σε anaglyph. Δεν είναι πράγματα που γνωρίζω πάντως γι' αυτό κρατάω επιφυλάξεις ως προς αυτά που σου λεω.Βασικά ποτέ δεν είχα καμμία κάψα με το εν λόγω feature. Απλά διαβάζοντας ότι με τόσο μικρό κόστος μπορείς να δοκιμάσεις μια διαφορετική εμπειρία, σκέφτηκα να ενημερώσω για να δούμε αν ισχύει.Δεν πιστεύω ότι υποκαθιστούν το kit της Nvidia πάντως.Υ.Γ : tks για το link με τα γυαλιά:flower:
papatsonis Δεκέμβριος 14, 2009 #5 Δεκέμβριος 14, 2009 χθες μου το επισημανε ενας φιλος, και οτι εχει εγγενη υποστηριξη στο batman, "3d του φτωχου" μου το ειπε επι λεξη,το δοκιμασε με συμπαθητικο αποτελεσμα, μετα απο λιγη ωρα ο εγκεφαλος απομονωνει τελειως τα χρωματα και δε τα προσεχεις καν.
firekiller Δεκέμβριος 14, 2009 #6 Δεκέμβριος 14, 2009 Λοιπόν είχα φτιάξει ένα θέμα για τα δύχρωμα γυαλιά το αποτέλεσμα ήταν ωραίο αλλά κουραστικό για τα μάτια μετά τα πρώτα 10 λεπτά αλλά είναι καλό να το δοκιμάσεις αλλά οχι για πολλή ώρα διότι θα δεις αστέρια+φοβερό frames drop απο 50 κανονικά ει΄χα 20-24 στο Left4Dead+http://www.3dillusion.eu/online%203d%20shop.html διαλέγεις και παίρνειςΑ σορρυ τώρα είδα το λινκ του φίλου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.