Jump to content

Recommended Posts

Nephiλiμ έγραψε:
Terminator The Beginning.

Claudia Mitchell - first woman to have a bionic arm - a prosthetic limb that she controls with her mind.

SPx7Y.jpg

In the words of Adam Jensen: "I never asked for this."

Μαλλων αυτο ηθελες να πεις. (Γιατι εμενα Deus Ex μου θυμισε)

Chosen έγραψε:
Μου θυμίζει ένα πολύ παλιό video που με είχε αφήσει μαλέα:

Οκ, υπαρχει και κατι που δεν κανουν? Ψαρευουν, φτιαχνουν εργαλεια, σπανε καρυδια στα φαναρια, κανουν τον διαιτητη σε γατοκαβγαδες, κανουνε snowboard στις ταρατσες.. κλπ κλπ.. Ρε τα ατιμα.. :hehe:

l2phile έγραψε:

Γενητρια με fuel cell υποθετω? Δεν πολυπεριγραφει πως λειτουργει ομως.. Ας πουμε, ποτο εβαλε ή θελει κατι ποιο καθαρο οπως οινοπνευμα ή βενζινη? (Πχ, εκεινη τη διαφανη για τα ρουχα)

Ποσο βαρυ ειναι? Θορυβο κανει? Ειναι ασφαλες σε ζεστο περιβαλλων? Αντοχη/ασφαλεια στο κουνημα/πεσιμο? Απο αυτονομια/αποδοση πως παει? Emissions?

Frostbyte έγραψε:
Γενητρια με fuel cell υποθετω? Δεν πολυπεριγραφει πως λειτουργει ομως.. Ας πουμε, ποτο εβαλε ή θελει κατι ποιο καθαρο οπως οινοπνευμα ή βενζινη? (Πχ, εκεινη τη διαφανη για τα ρουχα)

Ποσο βαρυ ειναι? Θορυβο κανει? Ειναι ασφαλες σε ζεστο περιβαλλων? Αντοχη/ασφαλεια στο κουνημα/πεσιμο? Απο αυτονομια/αποδοση πως παει? Emissions?

Powerpukk, ο πρώτος φορτιστής νερού!

(edited)

Μαλιστα, ενδιαφερων φαινετε! Και μοιαζει να κραταει πολυ.. Αλλα φανταζομαι οτι και το πυριτιουχο νατριο που εχει, ειναι επισης αναλωσιμο?

EDIT: Οντως ειναι, βεβαια αρκετα φτηνο.. Γυρω στα 4$.. Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να αντικαταστισει τις μπαταριες.. ;)

Έγινε επεξεργασία από Frostbyte
  Frostbyte έγραψε:
Οκ, υπαρχει και κατι που δεν κανουν? Ψαρευουν, φτιαχνουν εργαλεια, σπανε καρυδια στα φαναρια, κανουν τον διαιτητη σε γατοκαβγαδες, κανουνε snowboard στις ταρατσες.. κλπ κλπ.. Ρε τα ατιμα.. :hehe:

Και φυσικά το κυριώτερο: πετάνε. Που σημαίνει ότι αν είχανε και αντίχειρες, τον είχαμε πιει κανονικά ως ανθρώπινο είδος, θα μας είχανε για κατοικίδια...

πολυ καλος :p αλλα εγω ειμαι καλυτερος και καταλαβα πως τα εκανε... οντας συναδελφος ταχυδακτυλουργος :p trololololol :p

uNick έγραψε:
πολυ καλος :pαλλα εγω ειμαι καλυτερος και καταλαβα πως τα εκανε... οντας συναδελφος ταχυδακτυλουργος :p trololololol :p

Αν είναι έτσι μπορείς να εξαφανιστείς?:p

NΤΗΑΡ ΓΚΟΝΤ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VRY2P2HJvUQ]Τακης Αντωνιαδης - Δεν θα σ αρνηθω ποτε (Rick Astley cover) - YouTube[/ame]

ΤΑCKROLLED!