Jump to content

Νέο Κουτάκι

QQman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αποφάσισα να αποσύρω το ταπεινό μου NZXT Tempest λόγο ότι θέλω λίγο παραπάνω χώρο...

Ακούω προτάσεις με, αν γίνεται, τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

~Μέχρι 150 ευρώ, σημ. όσα λιγότερα τόσο καλύτερα..

~Midi Tower

~Μαύρο (έξω και μέσα)

~Cable management

~Καλό Airflow

~Διάφανο πλαϊνό και προαιρετικά:

~Αλουμινένια κατασκευή

~Dust Filters

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας ! :upside:

τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

~Μέχρι 150 ευρώ Check

~Midi Tower Check

~Μαύρο (έξω και μέσα) Check

~Cable management Check

~Καλό Airflow Check

~Διάφανο πλαϊνό Check

και προαιρετικά:

~Αλουμινένια κατασκευή X

~Dust Filters Check

CoolerMaster Storm Scout @ 89€

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Storm-Scout-SGC-2000-KKN1-GP.htm

Χμμμ να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται ψεύτικο μπροστά στο Scout, το scout είναι ωραιότατο για τα λεφτά του ελπίζω μόνο να είναι στιβαρή η κατασκευή του όπως φαίνεται και στις φοτο...

Αν έχετε υπόψιν και άλλη πρόταση είμαι όλος αυτιά !

τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

~Μέχρι 150 ευρώ Check

~Midi Tower Check

~Μαύρο (έξω και μέσα)SemiCheck

~Cable management Check

~Καλό Airflow Check

~Διάφανο πλαϊνό X

και προαιρετικά:

~Αλουμινένια κατασκευή Check

~Dust Filters Check

Στην θέση σου θα αγόραζα το Lian Li PC-P50, αν και καταλαβαίνω πως μάλλον ψάχνεις κάτι περισσότερο καγκούρικο. Προσωπικά το θεωρώ ως ίσως το καλύτερα σχεδιασμένο mid tower αυτή την στιγμή στην κατηγορία τιμής του...:inlove:
Στην θέση σου θα αγόραζα το Lian Li PC-P50, αν και καταλαβαίνω πως μάλλον ψάχνεις κάτι περισσότερο καγκούρικο. Προσωπικά το θεωρώ ως το καλύτερα σχεδιασμένο mid tower αυτή την στιγμή...:inlove:

Σαφως δεν συγκρινονται ποιοτικα

αλλα ειχε λιγοτερα "check" (παραθυρο,εσωτερικη βαφη) απο το αλλο και κοστιζει πολυ περισσοτερα.

Και τα δυο καγκουρικα ειναι για τα γουστα μου αλλα ο φιλος μας ψαχνει κουτακι,οχι εγω!

προτινω αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650779

και αυτο μονο που δεν ειναι μαυρο μεσα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806719

οσω για τον coolermaster εγω εχω τον haf 932 (τον βλεπεις στο avatar μου) που ειναι ο αντιστιχος full tower και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος:clap::clap::) ευχομαι να βοηθισα...:T:

Το Lian Li δεν έχει side fan :( και έχω ένα θεματάκι με temps tempsuv.th.jpg

Μάλλον το storm είναι χρυσή τομή τιμής και από αυτά που ζητούσα, αν δεν είχε και τα χεράκια στο top θα ήταν ακόμα καλύτερο...αλλά μην τα θέλουμε και όλα :p

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις !

Υ/Γ: Άν σκεφτείτε και άλλο, hit it την τρίτη ούτως ή άλλος θα το πάρω :)

Εγώ πάντως πήρα το Xigmatek Midgard πριν από 2 βδομάδες για 2ο πισι και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ήμουν μεταξύ των Storm Scout, αυτό και το Panzerbox αλλά μόνο αυτό είχαν. και άνετο είναι, χώρεσε 2χ 9800 κάρτες χαλαρά και καλό cable managment έχει, και με έξτρα 20€ παίρνεις το πανελ με το παράθυρο.

Ελπίζω να σε πρόλαβα..:nerd:

Στο scout κατέληξα αν και ποιοτικά το Lian li τα "έχει" αλλά δεν πληρούσε αρκετές προϋποθέσεις :p

Ευχαριστώ !

Λοιπόν το κουτάκι είναι αυτό που περίμενα, βολικό σχετικά καλές θερμοκρασίες και καλύτερο cable management από το tempest πάραυτα έχουν ένα κοινό μειονέκτημα αυτά τα δυο κουτιά...αρκετό πλαστικό και πολύ φοβάμαι επίσης ότι τα top usb θα χαλάσουν σχετικά γρήγορα όπως και στο tempest...

Για τα λεφτά που έδωσα όμως δεν έχω παράπονο! :bigsmile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.