Jump to content

Batman: Arkham City

ManolisX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακόμη μία έκπληξη μας επιφύλασσαν τα χθεσινά βραβεία Video Game Awards, μιας και μεταξύ πολλών νέων αποκαλύψεων, την εμφάνισή του έκανε ένα trailer του νέου Batman. Σαφώς και μιλάμε για το παιχνίδι που συνεχίζει τα γεγονότα του Batman: Arkham Asylum, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστός ο ακριβής τίτλος του. Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, φαίνεται μία κατεστραμμένη Gotham City και έχοντας υπόψη ότι η επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, ονομάζεται "Arkham Has Moved", εύκολα συμπεραίνουμε ότι τα γεγονότα του Arkham Asylum, "μεταφέρθηκαν" στην γειτονική Gotham City. Πολλοί κάνουν λόγο για κυκλοφορία μέσα στο 2010.

Trailer απο κάτω

http://www.youtube.com/watch?v=U4sCbJmXwZc

Πηγή : www.gameover.gr

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

σε πολλά site έχει πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες...γραφικά και gameplay απαιχτα...υπόθεση τώρα..τι να σας πω δεν πολυ ψήνομαι για νυχτερίδες τοσο!

:banging::banging::banging::banging::banging:

ισως το παιχνιδι της χρονιας αναπαντεχα για μενα.. περιμενω τη συνεχεια...

Μόνο εμένα δεν μου άρεσε και τόσο το παιχνίδι?????

Πολύ παιδικό μου φάνηκε και κονσολίστικο. Το περίμενα λίγο πιο βίαιο και "dark"...

Ελπίζω να έχει και λίγο αίμα το 2...

Συμφωνώ απόλυτα με Kallileo.

Το παράτησα στο 25%, ενω έκανα πολλές προσπάθειες να συνεχίσω.

Κονσολίστικο και παιδικό είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορεί να γίνει για εμένα.

Με το κουμπί Α του gamepad έκανες 15 διαφορετικά πράγματα:TD:

Οι μάχες ενω μου άρεσαν στην αρχή, λόγω γραφικών και animation κυρίως, κατάντησαν πολύ βαρετές λόγω του χειρισμού.

Γενικά, έτριβα τα μάτια μου με τα γραφικά, και αυτό μόνο στην αρχή. Όταν τα συνήθησα, τίποτα δε μπορούσε να με κρατήσει στο παιχνίδι.

Συμφωνω με τα παιδια απο πανω..και γω το παρατησα νωρις το Batman..μου φανηκε πολυ βαρετο..:p

Διαφωνώ..χωρίς συγκεκριμένο λόγο απλά κατάντησε μονότονο...:p

καλούτσικο αλλά θα προτιμούσα free world σκηνικό...

Εγώ δεν μπορούσα να το συνεχίσω ρε γτο, τι gravity άλλαξα να το παίξω superman, τι resume save points, το grapple τα χει φτύσει λέμεεε!!! Αλλά μπορώ και περνάω μέσα από τοίχους:hang2:

Εγώ δεν μπορούσα να το συνεχίσω ρε γτο, τι gravity άλλαξα να το παίξω superman, τι resume save points, το grapple τα χει φτύσει λέμεεε!!! Αλλά μπορώ και περνάω μέσα από τοίχους:hang2:

Αγορασε το.

Kιολας?Ακομα δεν επαιξα το 1ο.

Παντως κρινοντας απο μερικα βιντεοz και μη ξεχνοντας ολα αυτα τα παιχνιδια με ηρωες που ηταν ανεκαθεν μαπα ουτε που εκανα τον κοπο.

Mame32 ftw.:upside:

Νο μανυ νο φανυ... χρονιάρες μέρες... Μετά το 2ο όνειρο όπου ο Μπατμαν γίνεται κόναν έχει πολύ ακόμη?

Έχεις ακόμα ψωμιά αν θυμάμαι καλά.Έχει καιρός που δεν το έχω αγγίξει.Αν δεν έχεις λευτά ψάξε ebay.Κάπου θα το βρείς με 20-30 ευρώ

ηταν ακριβως οπως πρεπει να ηταν ενα batman κατα την γνωμη μου.με βαση παντα το comic και τις ταινιες του barton.το επαιξα ολο και το ευχαριστηθηκα αν και με physx off.και με Mark Hamill(luke skywaker) για φωνη joker:banging::banging::banging:

Τι αλλο θελετεεεε?

• 7 months later...
  • 6 months later...

Αν γίνεται να αλλάξει ο τίτλος σε

Batman: Arkham City

Ορίστε και ένα ακόμα trailer (με gameplay μέσα):

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xlET0kb5pmw]YouTube - Batman: Arkham City 'This Ain't No Place for a Hero Trailer' TRUE-HD QUALITY[/ame]

Πολύ καλό το πρώτο, αναμένω και γω με αγωνία το 2ο. Και το πρώτο είχε και τον καλύτερο συνδυασμό 3D Vision και PhysX όταν βγήκε και ίσως και τώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.