Lazy Dog Ιανουάριος 26, 2010 #61 Ιανουάριος 26, 2010 MONO?!?!? :-OEκανες μηπως μονο τα απολυτως βασικα? Εξαρτάται τι εννοούμε βασικές...Τις απαραίτητες για να συνεχιστεί το παιχνίδι, συν τις "αποστολές" για κάθε μέλος της ομάδας... (μου ζήτησαν βοήθεια και κάνας δυο, αλλά τους γείωσα ) Πάντως είναι μικρότερο σε διάρκεια από το πρώτο...
Samael Ιανουάριος 26, 2010 #62 Ιανουάριος 26, 2010 Α οκ γιατι το 1ο μου πηρε ~35ωρες, απλα μ'αρεσει να ξεψαχνιζω τα παιχνιδια που αξιζουν
Lazy Dog Ιανουάριος 26, 2010 #63 Ιανουάριος 26, 2010 Α οκ γιατι το 1ο μου πηρε ~35ωρες, απλα μ'αρεσει να ξεψαχνιζω τα παιχνιδια που αξιζουν +1Αλλά είναι τόσο ωραία η ιστορία που είχα λυσσάξει να δω το τέλος... Τώρα όμως θα το ψάξω διεξοδικότερα...
kallileo Ιανουάριος 26, 2010 #64 Ιανουάριος 26, 2010 Εγώ το παίζω είδη 15+ και ακόμα έχω να μαζεύψω την Tali που άφησα τελευταία και ένα σωρό αποστολές των χαρακτήρων. Βλέπω άλλες τόσες σίγουρα...βέβαια διαβάζω όλους τους διαλόγους...Ένα patch δεν θα μας χαλούσε γιατί έχει κάποια μικρά glitches το παιχνίδι.
Nephiλiμ Ιανουάριος 26, 2010 #65 Ιανουάριος 26, 2010 Ένα patch δεν θα μας χαλούσε γιατί έχει κάποια μικρά glitches το παιχνίδι.Σημερα κυκλοφορει επισημως το game @ USA ,29 @Europe.
ManolisX Ιανουάριος 26, 2010 Author #66 Ιανουάριος 26, 2010 Το τερμάτισα και εγώ!Λέμε για ΤΟ ΕΠΟΣ!Α και ο Archangel είναι ένας απ'το πρώτο παιχνίδι!Α και να μιλάτε συχνά στην Μιράντα!Πρίν μπέιτε στο Omega 4 Relay στην τελευταία αποστολή,κάνετε σεκσεκσεκ(πείτε σεκ συνεχόμενα και θα καταλάβετε ) :dance3:
Trooper Ιανουάριος 26, 2010 #67 Ιανουάριος 26, 2010 Παντως 15 ώρες λίγες μου ακούγονται...Να υποθέσω οτι ολοι εσείς το έχετε αυθεντικο εεεε?
elapse Ιανουάριος 26, 2010 #68 Ιανουάριος 26, 2010 Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία 2 χρόνια (και δεν μου αρέσουν τα RPG). Αγόρασα από το steam το 1ο mass effect πριν από λίγο και βάζω pre-order και το 2(παρόλο που το τελείωσα). Τέτοια παιχνίδια αξίζουν κάθε υποστήριξη.-
ultraex2005 Ιανουάριος 27, 2010 #69 Ιανουάριος 27, 2010 μολις το τελειωσα τι να πω απλα εχω μεινει :-O
yog-sothoth Ιανουάριος 27, 2010 #70 Ιανουάριος 27, 2010 Πριν λίγο το τερμάτισα και γω. 32 ώρες μου πήρε, χαλαρά όμως και με side-missions. Απλά έπος το παιχνίδι. Κρίμα όμως που είχα παίξει το 1ο στο xbox και δεν είχα save να κάνω import. Λέω να ξαναξεκινήσω το 1ο στο PC και να συνεχίσω με το ίδιο save στο 2ο...
Volrath Ιανουάριος 27, 2010 #71 Ιανουάριος 27, 2010 Πολύ καλό, αλλά όχι τόσο καλό όσο το hype για μένα. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει ΤΕΛΕΙΟ, άμα κράταγαν κάποια άλλα χαρακτηριστικά απο το 1ο:1.Loot...RPG χωρίς loot..δε γίνεται...2.Στατιστικά. Πολύ κομμένα συγκριτικά με το 1ο. Ιδιαίτερα αυτά των teammates, δεν ένιωθα ότι έφτιαχνα τους χαρακτήρες, όσο ότι τους έδινα κάποιο bonus.3.Ποικιλία όπλων. Αν εξαιρέσουμε τα heavy weapons (soldier) 2-3 είδη από τα άλλα μόνο; Και χωρίς στατιστικά;4. Το currency. Τις πρώτες 10 φορές το scanning είχε τον χαβαλέ του.Μετά όμως κατάντησε κουραστικό. Μετά τα χρήματα δεν είχαν τόσο αξία, αφού ουσιαστικά έπαιρνες μόνο upgrades (ότι και στο scanning δλδ).Το έκαναν περισσότερο gears of war. Πάλι είναι πολύ καλό παιχνίδι βέβαια, και θα το πάρω μόλις έρθει Ελλάδα, για να το τερματίσω και 2ρη φορά (να δω και τα dlc).
Hellboy Ιανουάριος 27, 2010 #72 Ιανουάριος 27, 2010 ^Τώρα που έχω παίξει αρκετά και μπορώ να εκφράσω μια γνώμη πρέπει να πω πως πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα. Ήταν προβληματικό το inventory; Φτιάξτε το, κάντε το όπως του Dragon Age, γιατί το καταργείται; Τα skills ανύπαρκτα πια λες και υπήρξε διαμαρτυρία γι'αυτά. Εντάξει, το Μάκο έπρεπε να κοπεί, αλλά να ψάχνουμε τους πλανήτες με ραντάρ για να αποκτήσουμε υλικά για να κάνουμε upgrades; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ TA ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ;Καλό είναι, αλλά μου φαίνεται θα παίξουμε το Bioshock 2 και το Fallout: New Vegas και θα φαίνονται hardcore rpgs μπροστά του.Επίσης, ενδιαφέρον λινκ εδώ: http://fidgit.com/archives/2010/01/ten_things_gone_terribly_wrong.phphttp://fidgit.com/archives/2010/01/ten_things_gone_terribly_wrong.php
dexter20csgr Ιανουάριος 27, 2010 #73 Ιανουάριος 27, 2010 Πολύ καλό, αλλά όχι τόσο καλό όσο το hype για μένα. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει ΤΕΛΕΙΟ, άμα κράταγαν κάποια άλλα χαρακτηριστικά απο το 1ο:1.Loot...RPG χωρίς loot..δε γίνεται...2.Στατιστικά. Πολύ κομμένα συγκριτικά με το 1ο. Ιδιαίτερα αυτά των teammates, δεν ένιωθα ότι έφτιαχνα τους χαρακτήρες, όσο ότι τους έδινα κάποιο bonus.3.Ποικιλία όπλων. Αν εξαιρέσουμε τα heavy weapons (soldier) 2-3 είδη από τα άλλα μόνο; Και χωρίς στατιστικά;4. Το currency. Τις πρώτες 10 φορές το scanning είχε τον χαβαλέ του.Μετά όμως κατάντησε κουραστικό. Μετά τα χρήματα δεν είχαν τόσο αξία, αφού ουσιαστικά έπαιρνες μόνο upgrades (ότι και στο scanning δλδ).Συμφωνώ απολύτως σε όλα !!! Παιχνιδάρα απίστευτη , αλλά έχασε ΠΑΡΑ πολύ απο τα παραπάνω...
askorp Ιανουάριος 28, 2010 #74 Ιανουάριος 28, 2010 Περιμενω να μου ερθει απο το amazon. το επαιξα καμια ωριτσα στο θειο μου...σαν rpg δεν ελει και πολλα σαν action rpg/space opera λεει και παρα λεει ομως
Volrath Ιανουάριος 31, 2010 #75 Ιανουάριος 31, 2010 Είδα χθες το blade 3 μετά από κάμποσα χρόνια πάλι, και μόλις παρατήρησα κάτι: τρελή ομοιότητα ή μου φαίνεται;
kallileo Φεβρουάριος 1, 2010 #77 Φεβρουάριος 1, 2010 Το τερμάτησα και γω μετά από καμία 40ρια ώρες...Σκάναρα όλους τους πλανήτες και αγόρασα σχεδόν όλα τα updates οπότε ήταν πολύ εύκολο στο τέλος....Αυτό που δεν μου άρεσε σε σχέση με το 1 ήταν ότι τα update των skills ήταν υπερβολικά απλά...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #78 Φεβρουάριος 1, 2010 Tέλος κι εγώ χτές στις 4:00 το πρωϊ (όλα τα quests & assignments+DLC content). Βασικά σε επίπεδο story μου άρεσε πολύ περισσότερο από το 1ο. Υ.Γ. Πάντως δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα μικρό...Το τερμάτησα και γω μετά από καμία 40ρια ώρες...Σκάναρα όλους τους πλανήτες και αγόρασα σχεδόν όλα τα updates οπότε ήταν πολύ εύκολο στο τέλος....Αυτό που δεν μου άρεσε σε σχέση με το 1 ήταν ότι τα update των skills ήταν υπερβολικά απλά...kallileo πές μου κάτι μια και έκανες όλα τα ship upgrades.. Στο τελευταίο stage "έχασες" κάποιο team member?
kallileo Φεβρουάριος 1, 2010 #79 Φεβρουάριος 1, 2010 Έβγαλα όλα τις βοηθητικές αποστολές και έκανα όλα τα ship upgrades χώρις να χάσω κάποιον στο τέλος. Ένα upgrade για το heavy pistol πρέπει να μου έμεινε στο τέλος λόγω λεφτών.Αναρωτιέμαι αν θα παίξει ρόλο στο ME3 η επιλογή που κάνεις στο τέλος...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #80 Φεβρουάριος 1, 2010 Έβγαλα όλα τις βοηθητικές αποστολές και έκανα όλα τα ship upgrades χώρις να χάσω κάποιον στο τέλος. Ένα upgrade για το heavy pistol πρέπει να μου έμεινε στο τέλος λόγω λεφτών.Αναρωτιέμαι αν θα παίξει ρόλο στο ME3 η επιλογή που κάνεις στο τέλος...Thanks man. Πληροφοριακά εγώ με μόνο ship upgrade το cannon, έχασα την Jack στο τέλος (flatlined κανονικά λέμε).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.