Jump to content

Mass Effect 2

ManolisX

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Ναί κράτησε τα Saves γιατί έρχεται Mass Effect 3!!:crazy_pilot: Εγώ δεν έκανα κανένα Upgrade στο πλοίο και πέθανε ο Thane,ο Grunt,κλπ μόνο 4 άτομα την γλιτώσανε!!!:o

Τελικά ποιούς χαρακτήρες προτιμάτε στo team σας?

Εγώ συνήθως έχω Grount και Garrus...καμιά φορά και Jack ή Samara.

Grunt, Garrus, Samara (η καλύτερη biotic νομίζω) και Miranda (με το 2ο appearance, έτσι για να ευφραίνεται ο οφθαλμός).

Ο Grunt πάντα για Heavy Fire Power και μετά εξαρτάται από την αποστολή. Garrus εναντίον mechs και shield με το Overload που έχει και Samara ή Jack σαν Biotic.

kallileo πές μου κάτι μια και έκανες όλα τα ship upgrades.. Στο τελευταίο stage "έχασες" κάποιο team member?

εγώ είχα όλα τα ship upgrades, όλοι ήταν loyal εκτος από την miranda (την οποία δεν έβαλα να κάνει τπτ σημαντικό στο τέλος), είχα όλα τα upgrades ΕΚΤΟΣ από το sniper rifle του ενός...στο τέλος "έχασα" αυτόν τον έναν (που τον έβαλα να κάνει κάτι "σημαντικό"...οπότε, λογικά όταν πρέπει να επιλέξεις άτομα για συγκεκριμένη αποστολή, απλά να φροντίσεις 1ο να είναι loyal 2ρο να έχουν τα οποιαδήποτε upgrades έχουν και 3ο να κάνεις όλα τα ship upgrades...μάλλον δλδ...

Εννοείς ότι κλειδώνει κάπου?

Όχι, εννοώ ότι τα fps είναι κολλημένα στα 60 συνέχεια. Δοκίμασα ένα κολπάκι που βρήκα στο νετ αλλά δεν έπιασε. Η κάρτα είναι η 5870

Όχι, εννοώ ότι τα fps είναι κολλημένα στα 60 συνέχεια. Δοκίμασα ένα κολπάκι που βρήκα στο νετ αλλά δεν έπιασε. Η κάρτα είναι η 5870

Για ποιο λόγο θες πάνω απο 60; Δεν κάνει για benchmarking το παιχνίδι, είναι πολυ "ελαφρύ"

Δεν μπορεί κάπως θα γίνεται...αυτοί πως πήγαν πάνω από τα 60?

http://www.pcgameshardware.com/aid,703669/Mass-Effect-2-Galactic-battle-Geforce-versus-Radeon/Practice/

• 3 weeks later...
Για ποιο λόγο θες πάνω απο 60; Δεν κάνει για benchmarking το παιχνίδι, είναι πολυ "ελαφρύ"

Έτσι κι αλλιώς το μάτι σου δεν καταλαβαίνει...

• 5 months later...

sorry για το ξεθαμα αλλά ελλείψει χρόνου άργησα να παίξω αυτό το παιχνίδι όμως έπρεπε να γράψω

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ...και το 1 ήταν πολύ καλό έως αριστο (νέες ιδέες, πρωτότυπο gameplay, ιστορία απίστευτη, μόνο τα φωτόσπαθα έλειπαν για να το χαρακτηρίσω ΤΕΛΕΙΟ) αλλά το 2 έχει βελτιωθεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ σε πολλούς τομείς

με κάνει να θέλω να το συνεχίσω, να σκέφτομαι πως και τι κινήσεις να κάνω, και το κυριότερο να νιώθω πως είμαι ο πρωταγωνιστής σε ταινία....

Θα μπορούσε αραγε ένα fps να είχε το 1/10 της ιστορίας, τα cutscenes του ΜαssEffect;

Μπράβο στην Bioware, με βλέπω να λιώνω καλοκαιριάτικα ...περιμένω το 3ο μέρος

1 σημείο που δεν μ'αρέσει αλλά θα το συνηθίσω (που θα παει) είναι το FOV...αλλά είναι και αυτό που δίνει την κινηματογραφική αίσθηση στο παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.