Jump to content

Mass Effect 2

ManolisX

Recommended Posts

8/10

Αρκετά καλό και βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο. Πολύ καλύτερο combat, γραφικά, ήχος, casting και γενικά πιο βελτιωμένο interface. Μιλάμε για ατελείωτο κάψιμο δεν συνιστάται σε άτομα που περνάνε εξεταστικές ή γενικώς έχουν busy schedule :p

Αρνητικό για εμένα, όπου δεν καταλαβαίνω και τον λόγο, οτι έχουν μαζέψει τα actions use, sprint cover και τα έχουν κάνει bind με ένα κουμπί? WTF? Επίσης το sprint είναι πάλι χάλια και προτιμούσα το αυτοκινητάκι σε σύγκριση με το πρώτο όσον αφορά της εξώρυξη μετάλλων από πλανήτες...αυτό με τους πλανήτες είναι απίστευτα βαρετό...όσο για το inventory είναι mixed οι απόψεις...ναι μεν ωραίο το upgrade σύστημα αλλά είναι σπαστικό να πρέπει να γυρνάς πίσω για να αλλάζεις όπλα και πανοπλία και δεν έχεις την δυνατότητα να διαλέγεις...

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Eπειδή ψάχνω απεγνωσμένα τα saves από το 1ο, υπάρχει κάνα Site που θα βρω saved χαρακτήρες (εως lv60) ή μπορείτε να κάνετε upload εσείς τα saved games με μια μικρή περιγραφή του χαρακτήρα σας (level κτλ);

Έχω save για full Paragon, με νεκρό τον Keidan και Cpt. Anderson ως εκπρόσωπο στα United Nations αλλά μόλις στο 48 level...

Έχω save για full Paragon, με νεκρό τον Keidan και Cpt. Anderson ως εκπρόσωπο στα United Nations αλλά μόλις στο 48 level...

εχω παρομοιο,keidan τεζα, anderson αφεντικο, ειμαι paragon και soldier σε level 60,οτι σου ζηταει ο kallileo,50% μειον εγω:p

επισης,αυτον τον soldier τον εχω κρατησει και σε lev49 και lev59 και εχω και εναν inflitrator lev50

διαλεγεις και παιρνεις,φαινεται οτι μου αρεσει πολυ το mass effect?

edit,νομιζω πως στο επισημο forum του παιχνιδιου,community.bioware.κατι εχουν ενα thread που ανεβαζουν saves

εχω παρομοιο,keidan τεζα, anderson αφεντικο, ειμαι paragon και soldier σε level 60,οτι σου ζηταει ο kallileo,50% μειον εγω:p

επισης,αυτον τον soldier τον εχω κρατησει και σε lev49 και lev59 και εχω και εναν inflitrator lev50

διαλεγεις και παιρνεις,φαινεται οτι μου αρεσει πολυ το mass effect?

edit,νομιζω πως στο επισημο forum του παιχνιδιου,community.bioware.κατι εχουν ενα thread που ανεβαζουν saves

Ανέβασε τα μας ντε και συ :p

Στις 4 ώρες παιχνιδιού,έχω κάνει Recruit την Jack και τον Krogan Και είμαι στην Ashley!Πόρωση :help1:
Έχεις ακόμη πολλούς να παρεις με το μέρος σου...και έναν που δεν θα περίμενες...
αυτη η μιραντα για δαγκωμα ειναι
:rofl:

απλα επος!!!! το παιχνιδι τα σπαει

Δεν μοιάζει καταπληκτικά στην ηθοποιό που παίζει στο "CHUCK";

Είχα φτάσει στο σημείο όπου η Miranda μου ζήτησε να την βοηθήσω με την αδερφή της. Όταν μου δόθηκε η επιλογή, αν θα δεχθώ να την βοηθήσω ή όχι, είχε πάρει η κάμερα τέτοια γωνία, όπου μου έδειχνε τον ποπό της: δεν χρειάζεται να μαντέψετε τί διάλεξα... :haha:

Πολυ καλο αν και μολις τωρα αρχισα να παιζω

ultraex2005

Καλουτσικη ειναι αλλα προτιμω γυναικες με πιο ευρωπαικα χαρακτηριστικα...

Οι γυναικες στο Dragon Age - Origins ηταν πιο ωραιες κατα την γνωμη μου παροτι το παιχνιδι δεν εχει τοσο ωραια γραφικα οσο το Mass Effect

Δεν μοιάζει καταπληκτικά στην ηθοποιό που παίζει στο "CHUCK";

Ετσι και ετσι. Εκεινη εχει πιο μακρουλη φατσα

normal_slancaster_fashionweek_101707_001.jpgmirandag.jpg

Πολυ καλο αν και μολις τωρα αρχισα να παιζω

Καλουτσικη ειναι αλλα προτιμω γυναικες με πιο ευρωπαικα χαρακτηριστικα...

Οι γυναικες στο Dragon Age - Origins ηταν πιο ωραιες κατα την γνωμη μου παροτι το παιχνιδι δεν εχει τοσο ωραια γραφικα οσο το Mass Effect

Ετσι και ετσι. Εκεινη εχει πιο μακρουλη φατσα

normal_slancaster_fashionweek_101707_001.jpgmirandag.jpg

Όχι αυτή, την άλλη, την πράκτορα, Yvonne Strahovski λέγεται νομίζω. Τέσπα :)

^

Σωστά νομίζεις.

Yvonne_strahovski_%28cropped%29.jpg

Άλλωστε την είχαν και στα making of την Strahovski και έλεγαν πως όταν την έκαναν casting για τον ρόλο της Miranda άλλαξαν και το μοντέλο του χαρακτήρα με ένα που να της μοιάζει.

Λοιπόν, το τελείωσα και ξεκινάω καινούργιο(μιλάμε για τρελό κόλλημα):crazy_pilot:

Αν δεν γνωρίζεις ότι ετοιμάζεται και Mass Effect 3 το τέλος σου φαίνεται κάπως...

Πόσες ώρες σου πήρε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.