Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply
Εγώ το έπαιξα αλλά το άφησα επειδή με κούρασε η AI των εχθρών που είναι απαράδεκτη. Ξέρει κανείς άμα την έχουν διορθώσει καθόλου με κανένα patch;

Εχει βγει ενα DLC [stand alone νομιζω] μεσω steam...

Για patches δεν νομιζω να υπαρχει κατι...

δύσκολο gameplay και ανακρίβεια στη στόχευση των στόχων. Δύσκολοι αντίπαλοι . Ιδιαίτερα με χάλασε η ανακρίβεια των στόχων. Δήλαδή θα ρίξω τέσσερις βολές εναντίον ενός στόχου και από σφάλμα του παιχνιδιού ενώ και οι τέσσερις πάνε πάνω του , θα φάει μόνο τις δύο . Και εγώ θα πέσω νεκρός από τα πυρά του. όχι και τόσο καλό . Το αγόρασα επειδή άκουσα ότι έχει καλή ατμόσφαιρα . Κατά τα άλλα σε άλλους τομείς έχει μερικά μειονεκτήματα. Μακάρι στο επόμενο να τα διορθώσουν . Το ίδιο {άσχετο} και το καινούργιο διρτ 3 . τα γραφικά του είναι χάλια απο άποψη χρώματος . Μάλλον χρησιμοποιήσανε λάθος παλέτα χρωμάτων.

δύσκολο gameplay και ανακρίβεια στη στόχευση των στόχων. Δύσκολοι αντίπαλοι . Ιδιαίτερα με χάλασε η ανακρίβεια των στόχων. Δήλαδή θα ρίξω τέσσερις βολές εναντίον ενός στόχου και από σφάλμα του παιχνιδιού ενώ και οι τέσσερις πάνε πάνω του , θα φάει μόνο τις δύο . Και εγώ θα πέσω νεκρός από τα πυρά του. όχι και τόσο καλό . Το αγόρασα επειδή άκουσα ότι έχει καλή ατμόσφαιρα . Κατά τα άλλα σε άλλους τομείς έχει μερικά μειονεκτήματα. Μακάρι στο επόμενο να τα διορθώσουν . Το ίδιο {άσχετο} και το καινούργιο διρτ 3 . τα γραφικά του είναι χάλια απο άποψη χρώματος . Μάλλον χρησιμοποιήσανε λάθος παλέτα χρωμάτων.

Επίτηδες αστοχείς, λόγω κακής κατάστασης όπλου. Σαν το Stalker, αν το έχεις παίξει.

δεν αστοχω οι σφαίρες πάνε πάνω του αλλα δεν τισ μετράει , δεν ακούγεται ούτε ήχος πρόσκρουσεως σε σώμα . Δεν τις μετράει το πι σι , εκτός και εαν γίνεται κάτι σαν αφλογιστία και έχουν κάνει λάθος στο τρόπο έκφρασης του κάτα τη διαρκεια του παιχνιδιού.

δεν αστοχω οι σφαίρες πάνε πάνω του αλλα δεν τισ μετράει , δεν ακούγεται ούτε ήχος πρόσκρουσεως σε σώμα . Δεν τις μετράει το πι σι , εκτός και εαν γίνεται κάτι σαν αφλογιστία και έχουν κάνει λάθος στο τρόπο έκφρασης του κάτα τη διαρκεια του παιχνιδιού.

Αυτο συνηθως συμβαινει οταν στοχευεις και ριχνεις με καραμπινα δικανη και μη, σε στοχο στα 20 μετρα! ! !

Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να φταιει! ! !

Ευαισθησια ποντικιου και λοιπες επιλογες ισως να θελουν ρυθμιση...

Ισως να εχουν κανει και λαθος στο τρόπο έκφρασης του κάτα τη διαρκεια του παιχνιδιού οπως ειπες και εσυ...

Who knows. . .

ρίχνω με το calasnikov apo ta δύο μέτρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Κάνει αυτό που είπα. Κάθε δυο ή τρεις σφαίρες δεν τις μετράει.

Ταυτοχρονα οταν πυροβολεις σειρε το ποντικι σου προς τα εσενα για να κρατας σταθερο στοχο διοτι οταν ριχνεις κατα ρυπας το οπλο παιρνει την πανω βολτα οποτε αν στοχευεις στα ποδια μετα απο 4-5 σφαιρες θα χτυπησεις στο κεφαλι...

Αν και πιστευω πως ηδη το γνωριζεις αυτο...

Τι αλλο μπορει να ειναι. . .:hmm::hmm::hmm:

• 1 month later...

Πως να ''ξεκλειδωσω'' το ''καλο τελος'';;; Αυτο που τελικα οι πυραυλοι δεν εκτοξευονται...

Ειχα δει μια λιστα με 10 ''καλες πραξεις'' που αν εκανες τις 6 τουλαχιστον θα ειχες το ''καλο τελος''...Εγω εκανα 8 και παλι ''κακο τελος'' μου πεταξε...

Πως να ''ξεκλειδωσω'' το ''καλο τελος'';;; Αυτο που τελικα οι πυραυλοι δεν εκτοξευονται...

Ειχα δει μια λιστα με 10 ''καλες πραξεις'' που αν εκανες τις 6 τουλαχιστον θα ειχες το ''καλο τελος''...Εγω εκανα 8 και παλι ''κακο τελος'' μου πεταξε...

Δες το στο youtube!

:hehe:

Και γω θα θελα αλλο ενα playthrough.

Δες το στο youtube!

:hehe:

Και γω θα θελα αλλο ενα playthrough.

Ε, εκει ειδα και τη λιστα με τις 10 εντολες, εεεε με τις 10 καλες πραξεις αλλα @@...

Μπας και ειναι bug-ακι της εκδοσης που εχω; ; ;

• 7 months later...
  • 3 weeks later...

Για να δούμε τι λέει και το Metro 2033...

btw, βρήκα αρκετά posts για custom configs για να αλλάξεις fov, motion blur κτλ (πχ. First thing all PC users should do (cfg tweaks) - Metro 2033 Message Board for PC - GameFAQs), δεν τα δοκίμασα ακόμη άλλα από ότι διάβασα δουλεύουν κανονικά ;)

δεν βλέπω να γίνεται δουλειά με το user.cfg, με το που τρέχει το παιχνίδι κάνει reset το αρχείο σύμφωνα με τα in-game settings -.-

δεν βλέπω να γίνεται δουλειά με το user.cfg, με το που τρέχει το παιχνίδι κάνει reset το αρχείο σύμφωνα με τα in-game settings -.-

FIXED 100% ;) : How to change your Field of View. This works. - Steam Users' Forums

για 1680x1050 νομίζω το καλύτερο fov είναι ~55.

/offtopic - back on topic (Last Night) :)

• 2 weeks later...

Εντάξει, προσυπογράφω ότι το 2033 είναι όντως Παιχνιδάρα.-

Τo όλο gameplay μού θύμισε μάλιστα αρκετά το Half Life, με την έννοια ότι δεν ήταν run & gun σε κάθε πίστα, άλλα υπήρχαν πολλά κομμάτια/chapters που δεν έριχνες σφαίρα - άλλα υπήρχαν μόνο και μόνο για να προωθήσουν το σενάριο. Άντι δλδ να βάλουν ένα (CGI) cinematic cut scene, η ιστορία προχωρούσε "in game".

Το μόνο που με ξενέρωσε είναι το broken AI, γενικά μου αρέσει να παίζω stealth άλλα όταν όλοι έχουν spider-sense τι να το κάνεις...

Ήταν και αυτός ένας λόγος που στο τέλος είχα μόνο το "bad ending" αν και ήθελα το "good ending", τέσπα δεν βαριέσαι, το είδα στο youtube :D

Εν αναμονή για Last Light τώρα.

edit: Btw, για 1680x1050 σε 22'' το καλύτερο FOV = 53, αν και αυτό είναι λίγο υποκειμενικό.

Εντάξει, προσυπογράφω ότι το 2033 είναι όντως η πιο υποτιμημένη Παιχνιδάρα.-
Αυτό, τίποτα άλλο!

Δεν συμφωνω.

Ισως εγω περιμενα παρα πολλα. (δειτε αρχη του thread)

Εμενα προσωπικα με ξενερωσε σε πολλους τομεις ωστε να το χαρακτηρισω

"παιχνιδαρα"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.