redbighunter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 μου εφεραν σημερα στη δουλεια 2 i-phone 3gs το ενα original και το αλλο απομιμηση! το θεμα ειναι οτι εξωτερικα ειναι ολοιδια, μαυρες προσοψεις, με σχεδον ιδιο βαρος και τα δυο (στο χερι δεν το καταλαβαινα πχ), με 16gb μνημη και τα 2, με ιδια οθονη και μενου! το θεμα ειναι εγω πως θα τα ξεχωριζω που ειμαι ανιδεος? δεν εχει καποια στανταρ πραγματα το αυθεντικο i-phone που να μην μπορουν να τα αντιγραψουν αλλοι? χωρα κατασκευης ποια πρεπει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.doδλδ εκει θα μου δειξει αν ειναι αυθεντικο ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Δεκέμβριος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Ίδιο μέγεθος οθόνη δεν θυμάμαι να έχουν τα replica,πόσο μάλλον και ίδια γραφικά.Τώρα το πιο προφανές που μου έρχεται είναι οτι τα clone iPhones δεν έχουν ενσωματωμένη την μνήμη τους αλλά μέσω μιας micro-SD.Δηλαδή εσύ βάζεις την μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Άμα βγαίνει η μπαταρία, είναι clone Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 δλδ εκει θα μου δειξει αν ειναι αυθεντικο ή οχι?χρηστο νομίζω ότι τα clone περνούν κάρτα μνήμης και η μπαταρία τους βγαίνει:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Νομιζω αντι για βυσμα apple, εχει mini USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Δεκέμβριος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 Πέρα από αυτά που είπανε τα παιδιά, η μαϊμού δε νομίζω να έχει το ίδιο touch με το original iphone.Πρώτα δοκίμασε την ευαισθησία τους, δηλαδή πόσο δυνατό άγγιγμα θέλει για να πιάσει και μετά δοκίμασε να αγγίξεις την οθόνη με κάτι άλλο πέρα από δάχτυλο π.χ. κάτι πλαστικό (stylus).Στο iphone κανονικά δε θα πρέπει να πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Δεκέμβριος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 το καλυτερο ειναι να το συνδεσεις με το itune και για nokia το Nokia PC Suite το N96 ειναι παρα πολυ δυσκολο να το καταλαβεις χωρις Nokia PC Suite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.