Jump to content

τι γινετε με το torrent tracker βγαινουν off ενας ενας

atego

Recommended Posts

Ωραια σκεψη κυριε Γιαγκο.

Μπορειτε σας παρακαλω να μας δωσετε καποια παραδειγματα επι αυτου?

Δεν είσαι κάνας χαζός Λεων, βγάζουν μάτι.

ΠΧ. Λένε ότι η BMW πλήρωνε όλη την ταινία του 007. Τα ρέστα από τηλέφωνα κλπ ήταν καθαρό κέρδος.

Η Audi πόσα λες έριξε στα 2 Transporter;

Βλέπω την πρώτη χρονιά Dexter και το πλεούμενο, έχει 2 εξωλέμβιες γνωστής μάρκας. Την επόμενη χρονιά είναι κουκουλωμένες !

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Τελικά πολύ χρήσιμο για συμπεράσματα το ζήτημα της πειρατείας.

Μείωση της κίνησης στο GR Exchange 50-66% http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_24/12/2009_384716

Υποθέτω με μερικά μέτρα ακόμα και κατά χρηστών θα μεταβληθεί από mainstream φαινόμενο σε underground φάση, ασήμαντη οικονομικά και κοινωνικά. Τελικά όλα αυτό το ηθικολογικό πιπίρισμα ετών από διαφημίσεις, οργανώσεις μη κυβερνητικές οργανώσεις ήταν απολύτως άχρηστο και πεταμένα λεφτά σε ημέτερους, θέμα μερικών εβδομάδων απλώς να εφαρμοστεί στοιχειωδώς ο νόμος και κάποιος έλεγχος. φαντάζομαι και ένα σωρό άλλα υποτίθεται "άλυτα" κοινωνικά προβλήματα, ναρκωτικά, trafficking, λαθρεμπόριο, κ.ά. πόσο "δύσκολο" είναι να λυθούν.

Δε λέω ότι είναι το τέλος της δικτυακής πειρατείας, μπορεί να ξαναχαλαρώσει η φάση.

παιδί μου θα σου πω κάτι που θα σου φανεί σαν παραμύθι αλλα δεν είναι έτσι...

...μια φορα και έναν καιρό, το internet ήταν ελεύθερο και μπορούσες να πεις ότι πιστεύεις ελευθερα

Υποθέτω με μερικά μέτρα ακόμα και κατά χρηστών θα μεταβληθεί από mainstream φαινόμενο σε underground φάση, ασήμαντη οικονομικά και κοινωνικά.

με το συμπαθειο,αλλα δεν μπορουσες να κανεις μεγαλυτερο λαθος.

http://integralvisioning.org/article.php?story=p2ptheory1

Βλέπω την πρώτη χρονιά Dexter και το πλεούμενο, έχει 2 εξωλέμβιες γνωστής μάρκας. Την επόμενη χρονιά είναι κουκουλωμένες !

Εφετο ειχε χορηγο Nikon και Nokia.

Δικο μας παιδι:p

Νταξει παντως αν καθε φορα μαζευα 1 cent για οχημα GMC που βλεπω σε ταινια/σειρα τωρα θα αγοραζα και γω ενα για μενα!

με το συμπαθειο,αλλα δεν μπορουσες να κανεις μεγαλυτερο λαθος.

http://integralvisioning.org/article.php?story=p2ptheory1

Δεν άντεξα να το διαβάσω κανονικά, μιά ματιά που έριξα μου φαίνεται ότι δηλώσεις του τύπου "P2P is nothing else than a premise of a new type of civilization" είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά. ναι είναι ένα πανέξυπνο πρότυπο δικτύωσης όπως κάμποσα άλλα, σε κάποιες περιπτώσεις θα βολεύει να εφαρμοστεί σε κάποιες όχι. Το υλικό όμως που διαμοιράζεται κατά σχεδόν αποκλειστικότητα είναι παραγωγή και δημιουργία με κεφάλαια κόστος και ρίσκο τρίτων.

• 3 weeks later...

πραγματικα ελπιζω να ανοιξει παλι γιατι ειχε πολυ υλικο ο tracker.υλικο που δεν το εβρισκες πουθενα αλλου

Χθές περπατώντας σε κάποιο γνωστό δρόμο είδα ένα ακόμη video club που έκλεισε πρόσφατα και απ'έξω μια αφίσα με ένα dialog box που έλεγε:

"Κατεβάζοντας αυτή την ταινια ένας ακόμη εργαζόμενος θα χάσει την δουλειά του.

Θα συνεχίσεις;"

και τα γνωστά κουμπάκια "Ναί", "Όχι".

Είναι πράγματι κρίμα! Είναι κρίμα και για αυτές τις επιχειρήσεις, είναι κρίμα και γιατί δεν πρόλαβαν να εξελιχθούν σε κάτι άλλο. Είναι κρίμα που οι κινηματογραφικοί κολλοσοί δεν κάνανε κάτι να προσαρμοστούν και αυτοί στα νέα δεδομένα. Την στιγμή μάλιστα που όλο το hardware προσαρμόστηκε και κατεύθυνε και την αγορά προς τα εκεί.

π.χ.

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες μέσω USB, πόσοι δεν έχουμε media players;

Για ποιό λόγο δημιουργήθηκαν αυτά;

Κακά τα ψέματα όλο και περισσότερα σπίτια, σήμερα, έχουν γρήγορες συνδέσεις internet. Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι όλο και μικρότερος και πολλοί λίγοι ξέρουν από πριν αν τελικά θα καταφέρουν το βράδυ να δουν μια ταινία. Το αποτέλεσμα είναι να νοικιάζουμε ταινίες τις οποίες πάμε πίσω μετά από 2-3 μέρες χωρίς να προλάβουμε να τις δούμε και τις πληρώνουμε επί 3 (δηλ 5€:() ή σταματήσαμε πλέον να παίρνουμε ταινίες από video club!

Αν όμως είχαμε την δυνατότητα να κατεβάσουμε μια ταινία και να την δούμε εκείνη την ώρα που το θέλουμε, πιστεύω, πολλοί από εμάς θα δίνανε μια ετήσια συνδρομή για να το έχουμε αυτό νόμιμα. Παρόλα αυτά οι προαναφερόμενες εταιρείες δεν κάνανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση ... ή όι κάνανε (connex - TV) είναι πολύ μίζερο, για την ώρα.

Χθές περπατώντας σε κάποιο γνωστό δρόμο είδα ένα ακόμη video club που έκλεισε πρόσφατα και απ'έξω μια αφίσα με ένα dialog box που έλεγε:

"Κατεβάζοντας αυτή την ταινια ένας ακόμη εργαζόμενος θα χάσει την δουλειά του.

Θα συνεχίσεις;"

και τα γνωστά κουμπάκια "Ναί", "Όχι".

Είναι πράγματι κρίμα! Είναι κρίμα και για αυτές τις επιχειρήσεις, είναι κρίμα και γιατί δεν πρόλαβαν να εξελιχθούν σε κάτι άλλο. Είναι κρίμα που οι κινηματογραφικοί κολλοσοί δεν κάνανε κάτι να προσαρμοστούν και αυτοί στα νέα δεδομένα. Την στιγμή μάλιστα που όλο το hardware προσαρμόστηκε και κατεύθυνε και την αγορά προς τα εκεί.

π.χ.

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες μέσω USB, πόσοι δεν έχουμε media players;

Για ποιό λόγο δημιουργήθηκαν αυτά;

Κακά τα ψέματα όλο και περισσότερα σπίτια, σήμερα, έχουν γρήγορες συνδέσεις internet. Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι όλο και μικρότερος και πολλοί λίγοι ξέρουν από πριν αν τελικά θα καταφέρουν το βράδυ να δουν μια ταινία. Το αποτέλεσμα είναι να νοικιάζουμε ταινίες τις οποίες πάμε πίσω μετά από 2-3 μέρες χωρίς να προλάβουμε να τις δούμε και τις πληρώνουμε επί 3 (δηλ 5€:() ή σταματήσαμε πλέον να παίρνουμε ταινίες από video club!

Αν όμως είχαμε την δυνατότητα να κατεβάσουμε μια ταινία και να την δούμε εκείνη την ώρα που το θέλουμε, πιστεύω, πολλοί από εμάς θα δίνανε μια ετήσια συνδρομή για να το έχουμε αυτό νόμιμα. Παρόλα αυτά οι προαναφερόμενες εταιρείες δεν κάνανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση ... ή όι κάνανε (connex - TV) είναι πολύ μίζερο, για την ώρα.

φιλε evolution λέγεται αυτό...

...δεν προσαρμοστικές, χάθηκες.

είναι σαν να λες, αυτές οι αυτοβιομηχανίες τι κάνανε! που πήγαν οι πεταλαδες?... ολόκληρος κλάδος ξεκληρίστηκε!

μπορεί το μέλλον να είναι free ταινίες και άμα γουστάρεις να την δεις σε real-D να πας σε κινηματογράφο...

(κάτι που δεν είμαι καθόλου κατά).

και θα σου το θέσω αλλιώς.

και πειρατεία να μην υπήρχε τα video-club έχουν ημερομηνία λήξεως...

...το μέλλον είναι στο video on demand

και τότε τι θα λένε στις αφίσες τους...

..."με το να βάλεις connex αφήνεις και έναν υπάλληλο στον δρόμο?"

στη γειτονια μου κανανε 2-3 μηνες να φερουν τις καινουργιες ταινιες..και φυσικα επρεπε να σου κατσει να μην ειναι νοικιασμενες οι 3 κοπιες που ειχανε...Δηλαδη πηγαινες 5 φορες με συγκεκριμενη ταινια στο μυαλο σου και εφευγες 4/5 με αλλες ταινιες + οτι εχει κατσει κυριολεκτικα απειρες φορες να θελουμε παρεα να νοικιασουμε ταινιες για ολονυχτιο καψιμο κ φυσικα μετα τις 22:00 ηταν κλειστα ολα...

Σε εξτριμ περιπτωσεις του στυλ "παω στο χωριο μια βδομαδα να χασω επαφη, και εχω το πισι με 50 ταινιες να λιωσω" το βιντεο κλαμπ απλα ετρωγε Χ...

Τελος, dvd γρατσουνισμενα, ταινιες που δεν παιζανε-κολλαγανε-σταματαγανε... Λιγες φορες μεν, εξαιρετικα εκνευριστικο δε..

κοιτάξτε να δείτε.

το gaming ζει από το multiplayer (εκεί δεν έχει πειρατεία) οι εταιρίες είναι ευχαριστημένες (δείτε ποσα έσοδα είχαν τίτλοι όπως το MW2)

ο κινηματογραφος τώρα γυρνάει στο real-d και γενικά σε 3d τεχνολογίες (ούτε εδώ παίζει πειρατεία) οποτε πάλι είναι ok (τα περισσότερα φράγκα που βγάζει μια ταινία είναι από τον κινηματογράφο, όχι ατα video-clubs)

το software p.x. photoshop, illustrator, corel...

...χωρίς τα update τους έχουν πολλά bugs (ειδικά το corel) άμα δεν είναι γνήσια, τα SP και τα Updates δεν κάθονται... οποτε έχεις ένα free προβληματικό πρόγραμμα, αλλα άμα είσαι επαγγελματίας δεν θα την παλέψεις, οποτε παίρνεις γνήσιο... και πάλι ούτε εκεί έχουν οι εταιρίες προβλήματα.

στην μουσική τα συγκροτήματα ζουν από τα lives (κάτι που το free music είναι μια πολύ καλή διαφήμιση) από τα cd περνούν πενιχρά χρήματα οποτε ούτε εκεί έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

οι μονοι τις παρέας που κλαίγονται αληθινά είναι οι video-clubάδες... & είναι οι μονοι στον κατάλογο που είτε με πειρατεία είτε χωρίς θα εξαφανιστούν όπως και να έχει!

Εντάξει, συμφωνώ μαζί σας στο ότι οι εποχές αλλάζουν και έπρεπε να προσαρμοστούν ή να κλείσουν τα video club.

Συμφωνώ ότι το κατέβασμα ή η συνδρομητική TV είναι πιο βολικά και πιο εύχρηστα από οτιδήποτε άλλο.

Με αυτούς που διαφωνώ είναι με τις εταιρείες που δεν αφήνουν να γίνουν νόμιμοι οι trackers με μια μικρή συνδρομή. Με αυτό που κάνουν ουσιαστικά σπρώχνουν τον κόσμο στην πειρατεία άρα και στην παρανομία!!!! Αυτό δεν μου αρέσει (γιατί θυμίζει λίγο microsoft) και δεν ξέρω τι υστεροβουλία υπάρχει σε αυτό???

Φυσικά, το Ελληνικό κράτος επέλεξε, και πάλι, την πιο πρόχειρη λύση.

Εντάξει, συμφωνώ μαζί σας στο ότι οι εποχές αλλάζουν και έπρεπε να προσαρμοστούν ή να κλείσουν τα video club.

Συμφωνώ ότι το κατέβασμα ή η συνδρομητική TV είναι πιο βολικά και πιο εύχρηστα από οτιδήποτε άλλο.

Με αυτούς που διαφωνώ είναι με τις εταιρείες που δεν αφήνουν να γίνουν νόμιμοι οι trackers με μια μικρή συνδρομή. Με αυτό που κάνουν ουσιαστικά σπρώχνουν τον κόσμο στην πειρατεία άρα και στην παρανομία!!!! Αυτό δεν μου αρέσει (γιατί θυμίζει λίγο microsoft) και δεν ξέρω τι υστεροβουλία υπάρχει σε αυτό???

Φυσικά, το Ελληνικό κράτος επέλεξε, και πάλι, την πιο πρόχειρη λύση.

και στην τελική με πιο δικαίωμα κάνουν track το τι διακινώ ΤΖΑΜΠΑ στο internet με φίλους μου?

και στο μέλλον τι? άμα αρχίσουν να στήνονται VPN δίκτυα αντί των torrents... τι θα τα παρακουλουθούν και αυτά?

και αυτά από τα οποια βγάζουν οι εταιρίες φράγκα, δεν κλέβονται...

...γιατί με αυτόν το πόλεμο δεν συζητάμε για το να βγάλουν φράγκα οι εταιρίες... αλλα για το να βγάλουν παραπάνω φράγκα οι εταιρίες.

και στον video-κλαμπά (που προανέφερες) θα ήθελα πολύ να τον ρωτήσω...

...θα ερχόταν ποτε σε εμενα να του κάνω αφίσα χωρίς να την χρειάζεται μονο και μονο για να μπορέσω να πληρώσω το νοίκι?

με λίγα λόγια... πήρε τα ρίσκα του και έχασε... δεν είναι ο πρώτος!

(τα περισσότερα φράγκα που βγάζει μια ταινία είναι από τον κινηματογράφο, όχι ατα video-clubs)

Λαθος.

Ταινιες απειρες ενω πατωσαν εμπορικα στοτς κινηματογραφους,εκαναν Υπερ-πωλησεις/ενοικιασεις στα video club.

(βλεπε Hellboy)

Λαθος.

Ταινιες απειρες ενω πατωσαν εμπορικα στοτς κινηματογραφους,εκαναν Υπερ-πωλησεις/ενοικιασεις στα video club.

(βλεπε Hellboy)

ok πες μου ειλικρινά άμα το avatar δεν ήταν real-d ποσα άτομα θα το βλέπαν στον κινηματογράφο από αυτά που πήγαν?

(εγώ προσωπικά, αποκλείεται να το έβλεπα στον κινηματογράφο)

και σου λέω... ο κινηματογραφος μεταβαίνει στο 3d.. οποτε γίνετε ανταγωνιστικός, πλέον εγώ τουλάχιστον έχω έναν μεγάλο λόγο να πάω κινηματογράφο.

αλλα κατά τα αλλα 1000 φορες προτιμάω να δω μια 2d σε bluray σπίτι μου, με την ησυχία μου και να πηγαίνω και οποτε θέλω για κατούρημα η τσιγάρο χωρίς να χάνω την ταινία

ok πες μου ειλικρινά άμα το avatar δεν ήταν real-d ποσα άτομα θα το βλέπαν στον κινηματογράφο από αυτά που πήγαν?

και σου λέω... ο κινηματογραφος μεταβαίνει στο 3d.. οποτε γίνετε ανταγωνιστικός, πλέον εγώ τουλάχιστον έχω έναν μεγάλο λόγο να πάω κινηματογράφο.

αλλα κατά τα αλλα 1000 φορες προτιμάω να δω μια 2d σε bluray σπίτι μου, με την ησυχία μου και να πηγαίνω και οποτε θέλω για κατούρημα η τσιγάρο χωρίς να χάνω την ταινία

Ο Neph έχει δίκιο.

Οι ταινίες που βγαίνουν στην κινηματογράφο είναι ελάχιστες σε σχέση με την συνολική ποσότητα τους. Δεν περνάνε όλες από την μεγάλη οθόνη.

Επίσης πιστεύω πως ο κινηματογράφος δεν αλλάζει. Το σπίτι σου δεν πρόκειται να γίνει village ποτέ. Δεν είναι μόνο η ταίνία η διασκέδαση. Αλλά η όλη αίσθηση του CINEMA.....Τώρα γενιές και γενιές πως άντεξαν σε μια κινηματογραφική αίθουσα χωρίς κατούρημα κ ίσως! χωρίς τσιγάρο...δεν ξέρω. :nada:

Καλά κάνουμε και θέλουμε να κάνουμε τα σπίτια μας Ster, μπαράκια, internet cafe, αλλά δεν είναι το ίδιο με το αυθεντικό...

Ο Neph έχει δίκιο.

Οι ταινίες που βγαίνουν στην κινηματογράφο είναι ελάχιστες σε σχέση με την συνολική ποσότητα τους. Δεν περνάνε όλες από την μεγάλη οθόνη.

Επίσης πιστεύω πως ο κινηματογράφος δεν αλλάζει. Το σπίτι σου δεν πρόκειται να γίνει village ποτέ. Δεν είναι μόνο η ταίνία η διασκέδαση. Αλλά η όλη αίσθηση του CINEMA.....Τώρα γενιές και γενιές πως άντεξαν σε μια κινηματογραφική αίθουσα χωρίς κατούρημα κ ίσως! χωρίς τσιγάρο...δεν ξέρω. :nada:

Καλά κάνουμε και θέλουμε να κάνουμε τα σπίτια μας Ster, μπαράκια, internet cafe, αλλά δεν είναι το ίδιο με το αυθεντικό...

μα γιαυτο υπαρχουν και τα Home Cinema και ολα.

Προσπαθουν να πιασουν αυτη την αισθηση (ασχετο οτι δεν γινεται.)

Εκτος και αν μιλαμε για περιπτωσεις σαν το παλικαρι που χε κανει εδω θεμα στο TheLab

με το σινεμα Ο Παραδεισος που χε φτασει σε πολυ πολυ πολυ καλο επιπεδο "προσομοίωσης" της κινηματογραφικης εμπειριας.

αν και εισαι τελειως off topic

απαντηση επι του θεματος εδω:

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062748058&postcount=154

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.