Jump to content

τι γινετε με το torrent tracker βγαινουν off ενας ενας

atego

Recommended Posts

φιλε μου καμια καταχρηση δεν κανουμε.εχεις ιδεα ποσα λεφτα εδω στην ζωη μου παλιοτερα.ποσους τιτλους Ν64 ειχα?μιλαμε για τρελα λεφτα.Οι τιμες και τοτε και τωρα στα υψη.ε ροδα ειναι και γυριζει ας προσεχαν.

Αμα ειναι ετσι ρε φιλος ερχομαι εγω το βραδυ (πες μου που μενεις) και σου κλεβω το αμαξι (ελπιζω να εχεις καλο) μιας και οι τιμες ειναι στα υψη..... :suicide2::suicide2:

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

εεεε θα πηγαινες να κλεψεις το παγωτο απο το χερι του μπομπιρα στο παρκοοο?οχι!

τοτε γιατι κατεβαζεις παρανομα?:suicide:

ετσι για να γελασουμε

Έσοδα 70 εκατομμύρια δολαρίων έφεραν τα DLC του Call of Duty World at War στην Activision

δεν λες οτι πεθαινουν απο την πεινα τα παιδια

πηγη http://myplaisio.gr/news/%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-70-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-dlc-%CF%84%CE%BF%CF%85-call-duty-world-war-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-activision

Έσοδα 70 εκατομμύρια δολαρίων έφεραν τα DLC του Call of Duty World at War στην Activision

δεν λες οτι πεθαινουν απο την πεινα τα παιδια

πηγη http://myplaisio.gr/news/%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-70-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-dlc-%CF%84%CE%BF%CF%85-call-duty-world-war-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-activision

Ξερεις ποια ειναι τα εξοδα της εταιριας ? :hang3: Ετσι να ξερουμε ποσα βγαζουν...

Electronic Arts: Σημαντική αύξηση 84% στα έσοδα

πηγη http://www.capital.gr/news.asp?details=502724

Κάθε ρεκόρ καταρρίπτει το GTA IV εσοδα 500 εκατομμυρια δολαρια απο την πρωτη εβδομαδα στην rockstar games

πηγη http://www.athinorama.gr/digital/games/articles/default.aspx?id=5291

Halo 3 προσέφερε στη Microsoft 300 εκατομμύρια

Πολλα ωραια σχολια διαβασα σε αυτο το thread!

Εχω να πω ομως και εγω μια οψη αυτου του νομισματος!

Καποτε μαζευομασταν σε αλανες και παιζαμε ποδοσφαιρο , μπουγελο , μηλα και ολα αυτα τα ομορφα παιχνιδια , μαζευομασταν για ποδηλατο και ατελειωτες βολτες! Ειμασταν πιο κοινωνικοι! Εγω τωρα εφτασα στα 18 ! ο αδερφος μου στα 12 του! τον βλεπω να παιζει Lineage 2 ! δεν παει ουτε για ποδοσφαιρο , ουτε για ποδηλατο ! Τον ρωταω για καμια κοπελα και μου λεει οτι ντρεπεται να της μιλισει! και στεναχωριεμαι μονο που το ακουω!

Το αιμα του δεν βραζει οπως το δικο μου! απλα μπενει στο νετ και σκοτωνει δρακους και τετοια! :hm:

Τα νετ γεμιζουν με πιτσιρικαδες και χανουν τον εξω κοσμο οταν ειναι καρφωμενοι εκει μεσα! Χανουν τα παιδικα τους χρονια!! τις τρελες που μπορουν να κανουν και να δικαιολογιθουν! γιατι μετα δεν θα μπορουν να τα κανουν!

Προσωπικα θα μου αρεσε να πεσει η πειρατεια κατα πολυ! Βεβαια θελω την μουσικουλα μου! αλλα και χωρις παιχνιδια στο pc μπορω να ζησω! θα βρω τροπους! ειτε αυτο λεγεται αραλικι σε παρκα, ειτε επιτραπεζια παιχνιδια!

Ελπιζω να καταλαβαινετε το νοημα του ποστ μου!

Οσο για τους τρακερς! ολο και απο καπου θα μπορουμε να βρουμε αυτα που θελουμε! Δεν χανεται ο κοσμος!

Και στην τελικη! την μουσικη που ακουω εγω δεν την βρισκω στα δισκαδικα!(house-electro) αλλα μονο στο ιντερνετ! Γιατι ο καθε ενας που φτιαχνει ενα κομματακι το ανεβαζει στο νετ!:D

Και θα αρχιζα και εγω να γραφω μουσικη τοτε!

Οπως και διαφορα Ελληνικα hip-hop συγκροτηματα ανεβαζουν τα δισκακια τους στο νετ! Αλλα τα πουλανε και στα δισκαδικα με 5-10 ευρω!

Καλη η Πειρατεια..! Αλλα οπως ειπατε..Με μετρο! (ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ)

Τα πράγματα είναι απλά.

Τελικά ήταν και αυτό μια πολύ προσεγμένη μπίζνα αλά microsoft. Αφήσανε την πειρατεία να γιγαντωθεί και να γίνει ανάγκη, σε μεγάλο πλήθος, και τώρα την κυνηγάνε.

Σε λίγο θα αρχίσουν και οι συλλήψεις χρηστών, για να τους τρομοκρατήσουν, και μετά θα βγούν διάφορα νόμιμα σαιτς, που θα ανήκουν σε δισκογραφικές και κινηματογραφικές, εταιρείες και θα δίνουν τα ίδια μετά πληρωμής :dirol:

Πείτε μου όλοι εσείς που κατεβάζατε ασύστολα, αν δεν μπορείτε να βρείτε πλέον αυτά που κατεβάζατε, και ερχόταν μια εταιρεία, έναντι μικρής συνδρομής π.χ. 50€ τον χρόνο και σας άφηνε να τα κατεβάζετε νόμιμα δεν θα τα παίρνατε;;;;

Υπολογίστε τώρα την νέα αγορά που δημιουργήθηκε και τα τεράστια ποσά που θα παίξουν πλέον:happy2:

Πολύ καλή μπίζνα :hi:

Για αυτούς που λένε ότι η πειρατεία δεν είναι κλοπή, προτείνω με αυτή τη λογική να κλέψουμε απ'τα σούπερ μάρκετ. Στα μεγάλα λογικά τα προιόντα είναι ασφαλισμένα. Άρα κανείς δεν χάνει, και κάνεις και την επανάστασή σου στην μοναρχία του καρφούρ.

Πείτε μου όλοι εσείς που κατεβάζατε ασύστολα, αν δεν μπορείτε να βρείτε πλέον αυτά που κατεβάζατε, και ερχόταν μια εταιρεία, έναντι μικρής συνδρομής π.χ. 50€ τον χρόνο και σας άφηνε να τα κατεβάζετε νόμιμα δεν θα τα παίρνατε;;;;

Εγώ και τώρα θα έπαιρνα. Να ήταν όμως τέτοια προσφορά. Όχι 50 ευρώ/έτος αλλά με οριο τόσες ταινίες το μήνα, και όχι τις καινούριες οι οποίες θα προσφέρονται με +20 ευρώ κλπ.

Παρεπιπτόντως τα Seven Spots έχουν το freezz, όπου με 11,90 ευρώ ανα μήνα, νοικιάζεις όσες ταινίες θέλεις (με την προυπόθεση ότι παίρνεις μια κάθε φορά, αν θέλεις άλλη, γυρνάς αυτή και παίρνεις την επόμενη).

ok πες μου τότε με πληρωμένα πράγματα ποσο εύκολα γεμίζεις 1Tb σκληρό δίσκο.

και γενικά πες μου τι θα κάνουν η ΧΩ εταιρίες?

πάλι κάποιον μεγάλο θα συμφέρει κάποιον άλλο μεγάλο όχι, επίσης στους hackραδες δώσε αφορμή για να κηρύξουν πόλεμο.

εγώ είμαι υπέρ τις πειρατείας αλλα em την ιδεολογία, πως 1) άμα κάποιο πρόγραμμα σου αποφέρει χρήματα το πληρώνεις 2) άμα κάποιο πρόγραμμα σου αρέσει και γενικά σου είναι χρήσιμο πάλι το πλερώνεις 3) σου άρεσε γενικά κάτι, πλήρωσε για να βγάλουν καλύτερο.

άμα αυτά "τιρωντουσαν" τότε η πειρατεία απλά θα έφερνε ποιότητα. δηλαδή έβγαλε το X συγκρότημα ένα δίσκο μονο και μονο για να βγάλει φράγκα? 0 πωλήσεις. έβγαλε ο άλλος το update μονο και μονο για να βγάλει φράγκα? πάλι 0 πωλήσεις.

@Jaco: Σαφώς και υπάρχουν δωρεάν προγράμματα για όλες τις δουλειές. Εκτός κι αν μιλάμε για συγκεκριμένο επαγγελματία που χρειάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αλλά εκεί το πρόγραμμα δεν είναι αγορά, αλλά επένδυση (για τη δουλειά του).

Έχοντας πλέον μια εμπειρία στους υπολογιστές, το θεωρώ χαζό να χρησιμοποιώ πειρατικό πρόγραμμα για κάτι που μπορώ να κάνω με δωρεάν πρόγραμμα.

Βασικός παράγοντας είναι συνήθως η ημιμάθεια. Ένας άσχετος θα κάνει την ίδια δουλειά και με free/open source προγραμμα και με πρόγραμμα επι πληρωμή, ανάλογα το ποιο θα του δείξεις. Ένας έμπειρος ξέρει να ψάξει μόνος του. Ένας ημιμαθής όμως; Αν σκεφτώ τον εαυτό μου 2-3 χρόνια πριν, αυτή τη στιγμή θα έλεγα πως για να γράψω dvd χρησιμοποιώ πειρατικό nero επειδή είναι το καλυτερο.

• 2 weeks later...

Πριν 3 μέρες μου ήρθε από play.com το GTAIV αγορασμένο στην τιμή των 13Ε, η οποία περιλαμβάνει :

- Ταχυδρομικά από Αγγλία

- 2DVD/θηκη/Manuals

- support για το on-line gaming

- πολλές ώρες "καψίματος" για off-line & on-line gaming

Εντάξει δεν το αγόρασα πριν 8 μήνες που βγήκε, και έκανε 40τόσα, και λοιπόν ? Τι έχασα ? Άσε που τώρα μπορώ να το παίξω με φθηνότερο h/w από ότι πριν 8 μήνες. Στο steam βγήκε προσφορά ακόμα χαμηλότερα (~10 ευρώ περίπου).

Απλά αγοράστε έξυπνα !!!

Αναρωτιέμαι αν οι παραγωγοί των ταινιών την γκρίζα διαφήμιση που γεμίζει τις ταινίες τους την πληρώνονται μόνο με τα εισιτήρια που κόβουν. Επειδή ο διαφημιστής θέλει να δεις την ταινία, δεν νοιάζεται αν πλήρωσες. Δικαίως βέβαια γενάτε το ερώτημα: Γιατί να πληρώνεις ταινία με διαφημίσεις και μάλιστα ύπουλες;

Αναρωτιέμαι αν οι παραγωγοί των ταινιών την γκρίζα διαφήμιση που γεμίζει τις ταινίες τους την πληρώνονται μόνο με τα εισιτήρια που κόβουν. Επειδή ο διαφημιστής θέλει να δεις την ταινία, δεν νοιάζεται αν πλήρωσες. Δικαίως βέβαια γενάτε το ερώτημα: Γιατί να πληρώνεις ταινία με διαφημίσεις και μάλιστα ύπουλες;

Ωραια σκεψη κυριε Γιαγκο.

Μπορειτε σας παρακαλω να μας δωσετε καποια παραδειγματα επι αυτου?

Ωραια σκεψη κυριε Γιαγκο.

Μπορειτε σας παρακαλω να μας δωσετε καποια παραδειγματα επι αυτου?

Τι παραδείγματα θές ?Παρόλο που δεν θυμάμαι τίτλους ή στιγμές έχουμε :

- κάθε φορητό ή σταθερό υπολογιστή να είναι κατα 80% Apple και κατα 20% Dell (άλλες μαρκες δεν υπάρχουν)

- κάθε αναψυκτικό να είναι κατα 80% CocaCola και κατα 20% Pepsi (και εδώ, άλλες μάρκες δεν υπάρχουν)

Τι παραδείγματα θές ?Παρόλο που δεν θυμάμαι τίτλους ή στιγμές έχουμε :

- κάθε φορητό ή σταθερό υπολογιστή να είναι κατα 80% Apple και κατα 20% Dell (άλλες μαρκες δεν υπάρχουν)

- κάθε αναψυκτικό να είναι κατα 80% CocaCola και κατα 20% Pepsi (και εδώ, άλλες μάρκες δεν υπάρχουν)

κατι περαν απο τα προφανη εννοουσα.

Αμαξια/US army/Cuke/Apple excluded.

Too obvious.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.