Jump to content

τι γινετε με το torrent tracker βγαινουν off ενας ενας

atego

Recommended Posts

bump

Διαβαζω εδω και κει οτι τα περισσοτερα εκλεισαν επειδη "τα καναν πανω" τους οι ιδιοκτητες τους.

Επιστρεφουν τα περισσοτερα εκτος αυτων που τους ασκηθηκε ποινικη διωξη.

Τωρα το χορταρι θα ειναι πιο πρασινο.

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Νομιζω ρωτησε ο Jason.Αν λες το γνωστο ellinadiko με τα τραγουδια,δεν εχει κλεισει ποτε.

Το greekfun ηταν σε .com η .gr ξερει κανεις?

Νομιζω ρωτησε ο Jason.Αν λες το γνωστο ellinadiko με τα τραγουδια,δεν εχει κλεισει ποτε.

Το greekfun ηταν σε .com η .gr ξερει κανεις?

Οχι δεν αναφερομαι σε αυτο που ειπε ο Jason.

Το greekfun ηταν .com (εσυ μαλιστα ανεβασες την ειδηση αν δεν κανω λαθος)

Ναι,ειχα ξεχασει.νομιζα οτι εβαλα αστερισκους και στο .com

Στον Jason αναφερομουν.Μαλλον το διατυπωσα λαθος απ'οτι φαινεται :no:

Δεν είναι ανάγκη να αγοράζετε παιχνίδια μόλις βγουν στην αγορά και κρατάνε υψηλή τιμή, μπορείτε να αγοράσετε αργότερα. Υπάρχουν πολλές και καλές προσφορές, εγώ ήδη έχω πάρει crysis στα 13€, mass effect στα 12€, rainbox six vegas 2 14€, dragon age 32€ προσφορα κτλ κτλ κτλ. :T:

και για να παω αυτο που λεει ο απο πανω ενα βημα παραπερα,ολοκληρη microsoft τσακιστηκε να ριξει τις τιμες των βιστα στις αρχες που δεν τα αγοραζε ο κοσμος.Δεν θυμαστε που κανανε κατι 400αρες?

Αν δεν μπορειτε να συγκρατησετε το χερακι σας και το ποντικακι σας μην κατηγορειτε τις εταιριες που δεν μπορουν να συγκρατησουν την τσεπουλα τους

για μενα μποτομ λαιν ιζ δις.

ας υποθεσουμε οτι εξαλειφουν ολοκληρωτικα την πειρατεια στο ιντερνετ,δλδ νο μορ τσαμπα παιχινιδια ταινιες μουσικη οκ?

εγω προσωπικα κοβω αυτοματα ολα τα παιχνιδια,μουσικη θα ακουω μονο metallica για το υπολοιπο της ζωης μου,ταινιες μειωνονται στο 1/3 και αυτες απο κανα φτηνο video club,θα υπαρχει προβλημα με την σχολη μιας και πολλα πραγραμματα τα κατεβαζουμε τσαμπα-ολα αυτα-=>το pc μενει στο σπιτι μονο για ενα σχετικο surfing ενημερωση-μαιλ-thelab:sarcastic:-για σχολη.Και ολα αυτα μπορω να τα κανω και με το pc που ειχα πριν 4 χρονια.Καταληγουμε δλδ δεν προκειτε να ξαναριξω λεφτα στο pc για αναβαθμίσεις.

οκ boys κλειστε ολους τους τρακερς να δουμε ποιος θα βγγει χαμενος στο τελος

τσακ αυτα ισχυουν και για γουιντοους.ακομα με ξπ θα ημουν δεν εχω κανενα προβλημα

Αν δεν μπορειτε να συγκρατησετε το χερακι σας και το ποντικακι σας μην κατηγορειτε τις εταιριες που δεν μπορουν να συγκρατησουν την τσεπουλα τους

Και γιατι να μην ισχυει το αντιστροφο? :p

Αρχαγκελε αυτο που λες δεν γινεται παντα.Εγω περσυ ηθελα να παρω το Left 4 Dead original και φετος που κατεβηκε η τιμη του βγηκε το 2.Τωρα θελω το 2 και κανει κανα 40αρι.Ε του χρονου που θα βγει 3 ,να το παρω να το κανω τι?

Kατι αλλο.Νομιζω οτι ο νομος δεν απαγορευει το κατεβασμα για ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.Νομιζω...

Oχι ακομα.Μα ναι τα σκασα,γιατι μου τα δωσαν χτες φρεσκα φρεσκα και με αυτην να δεις ποσα ακομα παιχνιδια θα κατεβασω...:jump:

20 χρονια παιζω τις μπουρδες τους (ειμαι 24 εχω καποια παιχνιδομηχανη απο τα 4-gameboy)

ουτε μια φορα δεν με σεβαστηκαν.ουτε σαν πιθανο αγοραστη ουτε σαν τπτ.

ας αλλαξουν πρωτα αυτοι μυαλα και ας αρχισουν ετσι για αλλαγη να μας σεβονται σαν καταναλωτες και μετα βλεπουμε

για μενα μποτομ λαιν ιζ δις.

ας υποθεσουμε οτι εξαλειφουν ολοκληρωτικα την πειρατεια στο ιντερνετ,δλδ νο μορ τσαμπα παιχινιδια ταινιες μουσικη οκ?

εγω προσωπικα κοβω αυτοματα ολα τα παιχνιδια,μουσικη θα ακουω μονο metallica για το υπολοιπο της ζωης μου,ταινιες μειωνονται στο 1/3 και αυτες απο κανα φτηνο video club,θα υπαρχει προβλημα με την σχολη μιας και πολλα πραγραμματα τα κατεβαζουμε τσαμπα-ολα αυτα-=>το pc μενει στο σπιτι μονο για ενα σχετικο surfing ενημερωση-μαιλ-thelab:sarcastic:-για σχολη.Και ολα αυτα μπορω να τα κανω και με το pc που ειχα πριν 4 χρονια.Καταληγουμε δλδ δεν προκειτε να ξαναριξω λεφτα στο pc για αναβαθμίσεις.

οκ boys κλειστε ολους τους τρακερς να δουμε ποιος θα βγγει χαμενος στο τελος

τσακ αυτα ισχυουν και για γουιντοους.ακομα με ξπ θα ημουν δεν εχω κανενα προβλημα

εχουν να βγουν παρα μα παρα πολυ χαμενοι φιλεμου,το πλαισιο και το e-shop θα τσακωνονται ποιος πουλησει περισσοτερα χαρτια Α4 γιατι απο hardware δεν το βλεπω,οι isp θα βλεπω να βαρανε μυγες με τοσες συνδεσεις να κοβονται :whip:

εχουν να βγουν παρα μα παρα πολυ χαμενοι φιλεμου,το πλαισιο και το e-shop θα τσακωνονται ποιος πουλησει περισσοτερα χαρτια Α4 γιατι απο hardware δεν το βλεπω,οι isp θα βλεπω να βαρανε μυγες με τοσες συνδεσεις να κοβονται :whip:

ετσι ειναι.ειτε το θελετε ειτε οχι μερικοι πλεον η πειρατεια εχει γινει αναποσπαστο κομματι της αγορας.δεν λεω οτι δεν πρεπει να υπαρξουν αλλαγες φυσικα και πρεπει.αλλαγες και απο την πλευρα μας,αλλαγη νοοτροπιας κλπ κλπ

αλλα κυριως απο την πλευρα τους γιαti η αισχροκερδεια βαραει κοκκινο

Υποθέτω έγινε όλες αυτές οι κινήσεις για κλείσιμο και ελληνικών sites με πολιτικές εντολές. Για trackers του εξωτερικού δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση. Δε νομίζω ότι ξύπνησαν μια μέρα και είπαν οι αστυνομικοί δικαστικοί ας του κλείσουμε. Δύσκολες δημοσιονομικά εποχές, το κράτος από κάπου πρέπει όπου μπορεί θέλει να μαζεύει λεφτά. Φαντάζομαι ήδη την "ανάλυση": το κράτος "χάνει" από την πειρατεία σε φόρους ΦΠΑ κλπ 5δισ (υποθετικό)=> τους κυνηγάμε = άλλα 4-5 δισ στα ταμεία.

Προσωπικά δεν διαφωνώ επί της αρχής με την επιβολή με αστυνόμευση της νομιμότητας (η συζήτηση αν οι νόμοι θέλουν κάποια αλλαγή είναι άλλο ζήτημα) . Ο μύθος που φάγαμε από τις τσουκάλες ότι όλα λύνονται με την περιβόητη παιδεία ήταν υπερβολή. Αν δεν υπάρχει έλεγχος και ποινές όλα σταδιακά θα διαλυθούν. Το ίδιο το φαινόμενο της πειρατείας είναι απόδειξη για αυτό. Υπήρχε σε συντριπτικό ποσοστό ακόμα και σε υπερανεπτυγμένες πλούσιες χώρες, με ανεπτυγμένο πολιτισμό και παιδεία. Τίποτα από αυτά δεν την εμπόδισε να διαδοθεί και να γίνει και σε αυτές τις κοινωνίες κανόνας.

Από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι να είναι το δυνατόν καθολική η εφαρμογή και όχι επιλεκτική και με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θα πιάσουν σταματήσουν όσους πουλάνε αντιγραμμένα CD στους δρόμους καφέ, μπαρ; Θα μαζέψουν τους παράνομους πωλητές στους δρόμους που πουλάνε χωρίς καμία απολύτως άδεια, έλεγχο, εκεί δεν είναι αδικία και δεν χάνουν οι νόμιμοι καταστηματάρχες, που αποδίδουν φόρους τέλη κλπ; Η ισονομία είναι σημαντικότερη. όταν θα βλέπεις ότι εσύ είσαι το κορόϊδο που πληρώνει και σε ανταποδοτικότητα δεν θα βλέπεις τίποτα άλλά όλα θα διαλύονται, η αντίδραση είναι αναμενόμενη να προσπαθείς να ξεφύγεις κλέψεις.

Οταν οι τιμες του adsl ηταν στα υψη και οι περισσοτερη ελλαδα ηταν με dial-up ολοι εκραζαν τους providers και το κρατος που δεν κανει κατι σε αυτο το θεμα...

Εκεινες της εποχες ηταν ολοι με kazaa και περιμεναν 20 λεπτα για να κατεβει ενα .mp3 τωρα που οι τιμες εχουν γινει ξεφτιλα (σε σχεση με πριν) (πριν κατεβαζαμε 2-3 τραγουδια την ημερα γιατι ειχαμε χρονοχρεωση) ολοι κατεβαζουν, ειτε αυτα που κατεβαζουν τα εχουν αναγκη ειτε οχι. Το πισι κατεβαζει συνεχεια, βεβαια 4 500αρηδες σκληροι που εχει ο καθενας μας στο πισι του εχουν γεμισει οποτε αγορα 1ΤΒ ακομα επιβαλλεται....

Ολοι κατεβαζουμε μην γελιομαστε το θεμα ειναι να κραταμε ισσοροπιες...

Ναι μεν κατεβαζω ταινιες αλλα παω σινεμα, νοικιαζω και καμμια ταινιουλα απο το video club της γειτονιας ετσι να στιριξω τον κακομοιρη....

Ναι μεν κατεβαζω παιχνιδια αλλα αυτα που μου αρεσουν τα αγοραζω (GTA, NFS, PRO)

Οταν εμεις κανουμε καταχρηση τι περιμενετε να κανουν οι εταιριες?

Αυτες θελουν κερδη δεν εκτελουν φιλανθρωπικο εργο... Οποτε ατακα του στυλ (ειναι ακριβα ειναι απλα μια δικαιολογια του κ@λου... αν δεν εχω λεφτα για κατι καθομαι στα αυγα μου, δεν το κλεβω και δεν βγαινω να φωναξω κιολλας...)

πάντως αν κάτι έμαθα από αυτό το thread, είναι ένα σωρό ελληνικά site τέτοιου περιεχομένου που δεν ήξερα... :hehe:

Jaco το αν ενα site εχει πειρατικο δε παει να πει οτι ειναι αξιολυπητοι.

Σκεψου μονο οτι το πρωτο φορουμ στην Ελλαδα ,που εγινε το 1998 η πιο πριν,δεν ειμαι σιγουρος καλα κρατει μεχρι τωρα και εχει οτι μπορεις να φανταστεις για κατεβασμα.

Χωρις αυτο ομως θα ταν εδω που ειναι πολλα φορουμς?

Οσον αφορα αυτα που ειπε ο polonos.Και εγω κατεβαζω ταινιες αλλα θα πληρωσω το 20αρι να δω το AVATAR σε 3D και εγω κατεβαζω τραγουδια και δισκογραφιες ,αλλα θα παω να δω το καλοκαιρι metallica,anthrax,slayer,megadeth με 100 ευρω(δε νομιζω να κανει λιγοτερο) εισητηριο.Ε τοσα θα τους δωσουμε,ποσα ακομα?Δε καταλαβα τους τα χρωστουσα?:flex:

Οταν εμεις κανουμε καταχρηση τι περιμενετε να κανουν οι εταιριες?

φιλε μου καμια καταχρηση δεν κανουμε.εχεις ιδεα ποσα λεφτα εδω στην ζωη μου παλιοτερα.ποσους τιτλους Ν64 ειχα?μιλαμε για τρελα λεφτα.Οι τιμες και τοτε και τωρα στα υψη.ε ροδα ειναι και γυριζει ας προσεχαν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.