Jump to content

τι γινετε με το torrent tracker βγαινουν off ενας ενας

atego

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Απιστευτο,χτες το πρωι ημουν στο gamato και σημερα καπουτ.

Το ιδιο και με το mininova,το ιδιο και με το greekfun(ας μην ειναι torrent tracker,ειχε "υλικο").

Παμε κατα διαολου!!:nerd:

Το gamato.info και το greek-fun.com αποτελούν παρελθόν!!!! Αγαπητοί αναγνώστε του ιστιολογίου (blog ακουγεται πολύ κλασσικό :p) μας ο τίτλος του post δεν ψεύδεται (μακαρι να έκανα πλακα) αλλα δυστυχώς λέω την πικρή αλήθεια... απο σήμερα ξεχάστε το GAMATO.INFO όπως και το GREEK-FUN.COM καθώς διώχθηκαν ποινικά απο την ΕΠΟΕ και αναγκάστηκαν να κλείσουν...

via: http://www.neemo.gr/cluster1619187.php

περιμενουν τωρα να τρεξω να αγορασω games και ταινιες δλδ?και ολα να κλεισουν απλα θα το ριξω στα βιβλια.

Εδώ που τα λέμε, παρα-έγινε εύκολο να βρίσκεις σπασμένα, σε τέτοιο βαθμό που πλέον κανείς δεν σκέφτεται ούτε για πλάκα να αγοράσει κάτι γνήσιο, από το οποίο κάποιοι εργαζόμενοι θα πληρωθούν... Δεν είναι σωστό σε τόσο μεγάλο βαθμό πια... πρέπει να μετριαστούν λίγο τα πράγματα, για έρθει ξανά μια ισορροπία, όπως πριν από μερικά χρόνια... λογικό είναι ότι πειρατεία θα υπάρχει για πάντα, αλλά μέχρι ενός βαθμού...

Το νόημα με τον μετριασμό, δεν είναι μόνο ότι μετριάζεται το φαινόμενο, αλλά αποκτάει και ο κόσμος, έστω και με το ζόρι, ένα μέτρο... όταν μπορούν όλοι να έχουν τα πάντα τσάμπα, με δυο κλικ, ποιο το νόημα να υπάρχουν...? ποιος θα τα γράφει και θα τα κυκλοφορεί...? για να μην αδειάζει ο κουβάς, πρέπει να γεμίζει... όχι μόνο για τα αφεντικά που στην τελική να τους κάτσει το υπερ-κέρδος στο λαιμό, αλλά κυρίως για τους εργαζόμενους...

Επίσης η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία... λίγες εταιρίες θα επιβιώσουν μέχρι το τέλος της κρίσης και φυσικά σχεδόν αλώβητοι θα βγούν μόνο οι κολοσσοί, που έχουν αρκετούς εργαζομένους να απολύσουν, ώστε να μειώσουν τα έξοδα...

Edit: Πόσο μάλλον τώρα που το open source και το freeware, έχει γίνει καλύτερο από το εμπορικό... ούτε δικαιολογία δεν υπάρχει πια...

δεν εχει κλεισει το Gamato απλως κανουν καποιες εργασιες μαγκες ολα θα πανε καλα...!σε λιγες μερες κ παλι κοντα μας...:jump1::jump1:

δεν εχει κλεισει το Gamato απλως κανουν καποιες εργασιες μαγκες ολα θα πανε καλα...!σε λιγες μερες κ παλι κοντα μας...

Huh?Εσυ εισαι κανας modi απο το gamato και το γνωριζεις αυτο?

@Jaco: Εταιρειες οπως η Blizzard που παιρνει το μηνα εκατομμυρια μονο απο τις συνδρομες,που τα βαζει ολα αυτα που φτιαχνει 2 παιχνιδια στα 6 χρονια και αν πληρωνει τους πολλους εργαζομενους ποσα να τους δινει πια?Ε σε τετιοιες εταιρειες οχι ουτε μισο ευρω,γιατι ακομα και να τελειωσει η κριση,ακομα και να απωλησει εκατονταδες υπαλληλους,ειμαι σιγουρος οτι δε χρειαζοταν,γιατι θα χει να τους πληρωνει μεχρι να πεθανουν με τοσο χρημα.

Κριση -κριση αλλα το WoW ,το L2,το ΑΙΟΝ και το Warhammer μονοδρομος.Να παιξει κανεις ενα free MMΟ δε θελει γιατι ειναι και καλα χαζομαρες.Σας πληροφορω οτι υπαρχουν free MMO που ειναι 40 φορες πιο δυσκολα απο τον official σε οποιοδηποτε αλλο p2p MMO.Ετσι μας φταινε οι εταιρειες που πουλαν ακριβα και αυτοι που κατεβαζουν κοπιες.Υποστηριξτε και καμια αλλη εταιρειες που κανει τα free π.χ να υπαρξει ανταγωνισμος και να περνουμε το παιχνιδακι μας με 25 ευρω και οχι 70 λες και ειναι κανα πολυφωτο για το σαλονι.

Φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι και επειδη εχουμε και μια κριση να φερουμε εις περας download till death...:drool::tongue:

Δηλαδή, επειδή η blizzard βγάζει εκατομμύρια και δεν μπορείς να παίξεις πειρατικό ένα mmorg, δικαιολογεί να κατεβάζεις τα πάντα πειρατικά για εκδίκηση...?

πλακα μας κανουν τα ριξανε ολα τωρα αρχιζει ο πολεμος μες τις εταιρειες με hardware laptop και με τις εταιριες με παροχη ιντερνετ γιατι κανενας δεν βαζει 24mb γραμμη ιντερνετ και κανενας δεν πεταει τοσα λευτα για hardware για να ανοιγει μονο σελιδες:computer:

εννοω ποιος θα πεταξει λεφτα για 24αρα συνδεση αν δεν εχει τιποτα να κατεβασει. ποιος θα πεταξει λεφτα για εναν υπολογιστη αν εχει τι να του βαλει μεσα. τωρα το καταλαβες????????

πλακα μας κανουν τα ριξανε ολα τωρα αρχιζει ο πολεμος μες τις εταιρειες με hardware laptop και με τις εταιριες με παροχη ιντερνετ γιατι κανενας δεν βαζει 24mb γραμμη ιντερνετ και κανενας δεν πεταει τοσα λευτα για hardware για να ανοιγει μονο σελιδες:computer:

εννοω ποιος θα πεταξει λεφτα για 24αρα συνδεση αν δεν εχει τιποτα να κατεβασει. ποιος θα πεταξει λεφτα για εναν υπολογιστη αν εχει τι να του βαλει μεσα. τωρα το καταλαβες????????

Ειλικρινα με κανεις να απορω με την ΑΥΘΑΔΕΙΑ σου.

εσυ με προκαλεσες με με την παραθεσησου και την αθλια φοτο που εβαλες

Δηλαδη πολυ απλα μας λες οτι ΑΠΑΙΤΕΙΣ πειρατικο υλικο για να αξιοποιείς το hardware σου,τους αδειους δισκους σου και τη γραμμη σου?

Καταλαβα λαθος?

Neph,ξερω αλλα τοσα εκατομμυρια ατομα που για τον ιδιο λογο εχουμε pc με καινουριο hw :p

Δηλαδή, επειδή η blizzard βγάζει εκατομμύρια και δεν μπορείς να παίξεις πειρατικό ένα mmorg, δικαιολογεί να κατεβάζεις τα πάντα πειρατικά για εκδίκηση...?

Oχι φιλε Jaco,δε κανω τιποτα για εκδικηση.Το κανω επειδη δεν εχω λευτα να παω να παρω 2 μπλουζες τον τελευταιο καιρο,ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι που θα το τελειωσω σε 5 ωρες η θα το βαρεθω γρηγορα.

ΜΜΟ δωρεαν μπορω να παιξω.Και WoW και L2 και Aion και οτι αλλο θες.Private servers... αλλα εχω φαει χρονια σε free mmo οπως archlord,eternal lands(κλωνος του θρυλικου Dungeon(s) online),runes of magic,shaiya και πολλα αλλα...

Εχω δωσει λευτα για παιχνιδια που τα παιζω 5 χρονια οπως το CSS.Εκει ναι αξιζε και τα 30 ευρω γιατι ειναι διαχρονικο παιχνιδι -17 χιλιαδες σερβερς μονο σε Ευρωπη απο Steam-

Tωρα θα αγορασω το Bad Company το 2.Aλλα στη Blizzard οχι!Δεν ειναι θεμα εκδικησης.Ειναι θεμα κορο'ι'διας να πληρωσω ενα παιχνιδι 6 ετων χρυσο.

Συγγνωμη αλλα δε μας τρεχουν απ'τα πατζακια.Να μουν πλουσιος να τ'αγοραζα ολα.Πολυ ευχαριστως. :)

Όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο το οποίο τρέχει με 250Km/h, δεν τρέχεις παντού και πάντα με 250, αλλά καμιά φορά που και που, όταν μπορείς σε καμιά εθνική, βράδυ και μόνος, χωρίς να ενοχλείς τους άλλους...

Δηλαδή θα κατηγορήσουμε τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που φτιάχνουν αμάξια που τρέχουν πάνω από 50Km/h...

Ακριβώς, αυτό το πράγμα λέτε...

θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...παραέγινε εύκολο το πειρατικό...πριν μερικά χρόνια (ασχολούμαι με το θέμα από το '99) τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, τώρα ο οποιοσδήποτε άσχετος αγοράζει έναν λογαριασμό rapidshare και έχει πρόσβαση στα πάντα. κάποτε μαζοχιζόμασταν με napster, kazaa, διάφορα πάναργα ftp, brturbo και διάφορα άλλα τέτοια.

και πάλι όμως, είμαι της άποψης ότι πρώτα θα πρέπει να ασχοληθεί το κράτος με το θέμα της πειρατίας των cd και DVD που κυκλοφορούν στους δρόμους από τους γνωστούς αγνώστους και μετά με την πειρατία του net.

μήπως, πριν την πειρατεία του κόσμου, να ασχοληθεί κανείς με τη "νόμιμη" πειρατεία των εταιριών; http://torrentfreak.com/lady-gaga-earns-slightly-more-from-spotify-than-piracy-091121/

Ναι είναι κακό να κατεβάσω το cd της lady gaga (βασικά είναι κακό το να το ακούσω, αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας δεχθούμε ότι το κατεβάζω και το ακούω :p), αλλά το να πληρώνω 10 ευρώ το μήνα σε ένα site που έχουν οι διάφορες δισκογραφικές, για να το ακούω νόμιμα, να παίζεται ένα τραγούδι ~10^6 φορές, και η καλλιτέχνις να παίρνει περί τα 100€? Μιλάμε για 0,0001€ ανά ακρόαση. Έτσι δεν μένει απλήρωτος ο κόπος των καλλιτεχνών? Δεν είναι κλεψιά αυτό?

Οι καλλιτέχνες δεν είναι άμοιροι ευθυνών...

Είναι χαζοί γιατί έχουν ένα όπλο στα χέρια τους, όπως το internet, το οποίο αντί να το εκμεταλλευτούν και να ανεξαρτητοποιηθούν από τις δισκογραφικές και ώστε να τις κλείσουν, προχωράνε σαν χαμένοι λες και είμαστε 20 χρόνια πριν...

Δεν θα πω ούτε πιο είναι το κόστος πλέον να γίνει μια μουσική παραγωγή που να τα σπάει και ο ήχος της να μην έχει διαφορά από ένα studio δισκογραφικής, ούτε πόσο κοστίζει να διανέμεται παγκόσμια το υλικό σου και βγάλεις λεφτά από αυτό... απλά είναι τραγικά μικρό...

Άλλο παράδειγμα είναι, πόσο κοστίζει ο εξοπλισμός να γυριστεί μια ταινία σε full HD...? ο εξοπλισμός, όχι το κόστος των ανθρώπων... είναι τόσο μικρό που οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει και φυσικά αντίστοιχα να εκμεταλλεύεται το υλικό του σε ένα παγκόσμιο κοινό...

να μπω και εγω λιγο στο παιχνιδι ε?

παραδειγμα

ειμαι ενας 15χρονος που ασχολούμαι με τους υπολογιστες

και ο σαν παιδι και εγω θελω να παιξω ενα παιχνιδι

το χαρτζιλικι μου ειναι 5 euro την ημερα με αυτα πρεπει να

φαω το πρωι στο σχολειο (-3euro) βαλε και μια τσιχλα +

καμια κοπανα για καφε, μενω με κανα 1euro - 0.20 euro την ημερα

για να παρω ενα παιχνιδι για τον υπολογιστη με 30-50 euro

θα χρειαστώ :hmm: αστο καλυτερα

ας δουμε για κανενα cd μουσικης

επιλογη 1: να παρω ενα cd απο το αγαπημενο συγκροτημα

μου να τα σπασω τουλαχιστον:warning2: 15-20 euro

επιλογη 2: να παρω ενα cd με 1 τραγουδι και 1 remix του

με 5euro...(οχι αυτο δεν ειναι κλεψιμο γιατι η καλες μας

δισκογραφικες εταιριες υπακούουν στους νομους)

τι αλλο μπορω να κανω ως πιτσιρικας να αγορασω καμια

τενιουλα μπα 10-40 euro

:suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide:

Χαχα,

ζουπερ λογική, κι εγώ που ζορίζομαι λίγο αυτό το μήνα λέω να βουτήξω το CK πουκαμισάκι που έχω βάλει στο μάτι από το ράφι, αφού δεν με παίρνει να το αγοράσω νόμιμα :hehe:

Δεν λέω ότι δεν έχω κάνει κι εγώ τις αμαρτίες μου, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες.

Εάν ποτέ με μαζέψουν, σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσω την έλλειψη πόρων ως δικαιολογία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εναντίον της καραμέλας πνευματικά δικαιώματα.

Αγαπημένες ταινίες και μουσικές, που τις έχω σε 5-6 διαφορετικά φορμά, έχω χρυσοπληρώσει αυτό το ρημάδι που λέγεται πνευματικό δικαίωμα.... ενώ έπρεπε να με χρεώνουν μόνο για το μέσο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.