Jump to content

2 oθονες[22" + 17"] σε ενα PC? _9800GT

Hydra

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.

Θελω να συνδεσω μια 17αρα που εχω στον Η/Υ μου εχοντας παραλληλα και την 22αρα.

Εχω καποιες ταινιες που ειναι πολυ μικρη η αναλυση τους και για να τις δω στην 22" πρεπι να παω 3 μετρα πισω,πραγμα που δε θελω.

Μπορω λοιπον να χω την 22" και την 17" παραλληλα συνδεδεμενες στο ιδιο pc με την 9800GT?

Θελω ομως και το σκυλο χορτατο! χεχε

Συγκεκριμενα θελω να δουλευω και να παιζω παιχνιδι και γενικως να κανω τα παντα στην 22" και η 17" να μη δειχνει τιποτα οταν κανω αυτα.Οταν ομως βλεπω ταινια να κλεινω την 22αρα και να βλεπω απο την 17αρα.

Αντι να βγαζω-βαζω συνεχως τα καλωδια των 2 panel ,μπορω με καποιο τροπο να τις εχω και τις 2 συνδεδεμενες και να τις ενεργοποιω-απενεργοποιω απο τα Windows?

Κατι αλλο.Θα εχω προβλημα στις επιδοσεις του συστηματος η με την καρτα γραφικων?

Ευχαριστω πολυ. :)

Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις ευκολα με καποια ρυθμιση των windows να ενεργοποιεις και να απενεργοποιεις την μια οθονη.

Μπορεις να το κανεις σιγουρα με το προγραμμα ultramon. Εκτος απο πολλες αλλες χρησιμες λειτουργιες, μπορεις να ορισεις ενα συνδιασμο πληκτρο για να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την δευτερη οθονη.

Μπορεις να κανεις ενα profile με single monitor ( το 22" ) και ειτε να το ενεργοποιεις με shortcut, ειτε αυτοματα να προσθεσεις τα .exe των παιχνιδιων πχ ωστε οταν τρεχει το παιχνιδι αυτοματα να εχεις ενα μονιτορ ενεργοποιημενο, το 22" πχ, και με αλλο profile ειτε αυτοματα ( να προσθεσεις το .exe του media player που χρησιμοποιεις πχ ) ειτε με shortcut να εχεις μονο μονιτορ ενεργοποιημενο το 17", το nview ( ο multi display manager της nvidia νομιζω τα κανει ολα αυτα, αν οχι χρησιμοποιεις εξτρα προγραμμα οπως το Ultramon ).

Αμα το κανω extend θα ναι κλειστο?Μετα που θα θελω να δω ταινια ,θα μπορω να το ανοιξω και να απενεργοποιησω το αλλο?

Απο το κουμπι της οθονης θα ανοιγεις το δευτερο monitor οταν θελεις να το χρησιμοποιησεις.Ενα χρονο ετσι ειμαι,ειναι πολυ βολικο .

Ναι αλλα,το desktop και γενικοτερα ολη η εικονα δε θα μοιραζεται στις 2 οθονες?Οποτε αμα κλεισω τη δευτερη,δε θα χαθει καποιο κομματι του desktop?

Η εχεις την ιδια εικονα και και στις 2 ξεχωριστα?

Ναι αλλα,το desktop και γενικοτερα ολη η εικονα δε θα μοιραζεται στις 2 οθονες?Οποτε αμα κλεισω τη δευτερη,δε θα χαθει καποιο κομματι του desktop?

Η εχεις την ιδια εικονα και και στις 2 ξεχωριστα?

Όταν τις έχεις και τις 2 ενεργοποιημένες το default των bindows είναι να κάνουν extend το desktop.

Αν απενεργοποιήσεις μέσω windows τη 17άρα, παράθυρα και εικονίδια που βρίσκονται σ'αυτήν αυτομάτως θα έρθουν στην 22άρα (έτσι τουλάχιστον γινόταν στο nvidia/ati setup μου). Αντίστοιχα, όταν επιλέγεις μόνο την 17άρα όλα θα πηγαίνουν σ'αυτήν.

Επίσης όταν μόνο μία οθόνη είναι ενεργοποιημένη όλα τα νέα παράθυρα γίνονται σ'αυτήν.

Καλούς πειραματισμούς :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.